Szolár horoszkóp elemzés

Üdvözöllek interaktív horoszkóp elemzés oldalunkon.

A szolár horoszkóp születésnaptól születésnapig tartó életéved főbb fejleményeit, eseményeit mutatja.

Honlapunk elkészíti ingyenes interaktív szolár horoszkóp ábrádat. A szolár képlet fényszög alakzatait is kiemeljük neked, ha az ábra alatti kis rajzocskákra mutatsz. Sőt még dupla horoszkóp kerekes nézetre is átválthatsz, ami mutatja a szolár képlet kapcsolatát születési horoszkópoddal.

Születési adataid szerint készülő szolár horoszkóp ábrád megtekintéséhez be kell jelentkezned (felhasználói neved és jelszavad megadásával), vagy ha még nincs fiókod nálunk akkor regisztrálhatsz egyet ingyen.

Regisztrációhoz kattints ide

Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kell megadnod) és nem fogsz kapni kéretlen üzeneteket.

Ingyenes interaktív szolár ábrádhoz, 1.000 Ft-ért egy több oldalas, részletes értelmezést is igényelhetsz.

Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


4.97 | 284 vélemény/értékelés alapján

Kedves Csaba!Köszönöm szépen!Találó volt, mint mindig!!!!
2020.6.06 -Borsné Osztotics Klára
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Köszönöm szépen!
Találó volt, mint mindig!!!!

business 0.3

Kedves Csaba!Köszönöm szépen a Szolár horoszkópot! Szeretném jobban megismerni a csillagos égre felírt üzeneteket.Az oldaladon sok hasznos tudást ta
2020.5.15 -Erzsi
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Köszönöm szépen a Szolár horoszkópot! Szeretném jobban megismerni a csillagos égre felírt üzeneteket.Az oldaladon sok hasznos tudást találtam, és az elemzések is sokat segítenek.
Nem ismerem pontosan a születési időmet (csak annyit tudok hogy a konkrét napon "az éjjeli órákban").A személyes elemzésben érzek egy pici másságot, de lehet, hogy csak gondolom.
Köszönöm szépen.

business 0.3

Kedves Csaba!Nagyon köszönöm a Szolár horoszkópot! Nagyon vártam és ma reggel izgatottan olvastam el. Az év folyamán több alkalommal előveszem és új
2020.5.09 -Moncsi
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Nagyon köszönöm a Szolár horoszkópot! Nagyon vártam és ma reggel izgatottan olvastam el. Az év folyamán több alkalommal előveszem és újra elolvasom. Igyekszem figyelni az előrejelzéseidre, sokszor egy helyzetben bevillanak a soraid, sokat segítenek. A napi előrejelzéseid is fontosak számomra, minden reggelemet ezek olvasásával kezdem 🙂 Nagyon jó egészséget és további sikeres munkát kívánok neked!!

business 0.3

Nagyon szépen köszönöm.
2020.5.06 -Éva
aranycsillag.net ,

Nagyon szépen köszönöm.

business 0.3

Kedves Csaba!Végtelenül köszönöm az éves előrejelzést! Jellemzőek rám azok a minőségek, amiket említesz, és legbelül érzem ezeket a változásokat, am
2020.4.29 -Szikvirág
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Végtelenül köszönöm az éves előrejelzést! Jellemzőek rám azok a minőségek, amiket említesz, és legbelül érzem ezeket a változásokat, amelyeknek elébe nézek. Bízom benne, hogy eszembe jutnak majd intő szavaid a kellő helyzetben.
Üdvözöllek, és köszönöm!

business 0.3

Kedves Csaba!Nagyon szépen köszönöm. Most már évek óta izgatottan várom mindig az éves előre jelzésedet! Helyt állóak az elemzések. További sikeres
2020.4.09 -Tóth Zoltánné Andi
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Nagyon szépen köszönöm. Most már évek óta izgatottan várom mindig az éves előre jelzésedet! Helyt állóak az elemzések. További sikeres munkát kívánok!

business 0.3

Köszönöm szépen
2020.3.29 -Pesti Györgyné
aranycsillag.net ,

Köszönöm szépen

business 0.3

Kedves Csaba! Köszönöm szépen a születésnapi szolár horoszkópot! Hiteles asztrológus vagy számomra. Kívánok jó egészséget és további ilyen korrekt mun
2020.3.17 -Lukács Lászlóné
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Köszönöm szépen a születésnapi szolár horoszkópot! Hiteles asztrológus vagy számomra. Kívánok jó egészséget és további ilyen korrekt munkát.

business 0.3

Kedves Csaba! Nagyon szépen köszönöm! Ismereteim szerint a várható kihívásokat igazolta az elemzés. Remélem, meg tudok felelni! Igyekszem a figyelmezt
2020.3.11 -Zsuzsa
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Nagyon szépen köszönöm! Ismereteim szerint a várható kihívásokat igazolta az elemzés. Remélem, meg tudok felelni! Igyekszem a figyelmeztetésnek megfelelően cselekedni, jókor jött az óvatosságra intés.

business 0.3

Kedves Csaba!Nagyon szépen köszönöm az útmutatást, sokat segített eddig is és bízom benne hogy még fog! Hálás vagyok!
2020.3.09 -Etelka
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Nagyon szépen köszönöm az útmutatást, sokat segített eddig is és bízom benne hogy még fog! Hálás vagyok!

business 0.3