VIP tagság

Június 18. és 22. között a VIP tagságot 45.000 Ft helyett különleges kedvezménnyel 35.000 Ft-ért igényelheted.


A VIP tagság egyszeri, nem ismétlődő díj fizetése mellett minden jelenlegi és jövőbeli szolgáltatásunkat elérhetővé teszi számodra.

A VIP tagság ára: 70500 35.000 Ft / 177.01 87.8 euro / 881 437 lej

Miket tartalmaz fiókod számára:

  • részletes Személyes előjelzéseidet 2050-ig. Minden jövőbeli éves szolár horoszkóp elemzésed. Jövőbeli lehetőségeid értelmezése a tranzit, progressziós és direkciós előrejelzési módszerekkel. Külön rendelve 25.000 Ft.
  • az Extra funkciók opciót, mely elérhetővé teszi számodra a Glahn-féle életkör elemzést és madártávlati rálátást nyerhetsz életutadra, életszakaszaidra. Külön rendelve 5.000 Ft.
  • minden múltbeli bolygóhatásod és régebbi szolár és lunár elemzéseid értelmezése kikereshető az Életút visszatekintés opció által. Külön rendelve 5.000 Ft.
  • összes társas, családi, baráti, munkatársi kapcsolatodról készíthetsz 7-8 oldalas értelmezéseket, előrejelzéseket az Online kapcsolati elemzések által, még azokról is, ahol csak a másik fél születési dátumát ismered. Külön rendelve 25.000 Ft.
  • Kisbolygó elemzésed a Chiron, Ceres, Juno, Pallas és Vesta, illetve a Lilith és Vertex értelmezése érzékeny pontjaidra és fejlődési lehetőségeidre ad rálátást. Külön rendelve 3.000 Ft.
  • Rejtett összefüggések elemzésed képleted sehol máshol nem található részleteibe ad betekintést neked. Külön rendelve 2.500 Ft.
  • Költözés, utazás asztrológiával láthatod, hogyan éreznéd magad a világ bármely tájára költözve vagy látogatva.. Külön rendelve 5.000 Ft.
  • és minden további fejlesztést, szolgáltatást amit a jövőben teszünk elérhetővé.

A szolgáltatás igényléséhez csak egy ingyenes fiókkal kell rendelkezned. Ha még nincs neked ilyen, akkor ide kattintva regisztrálhatsz egyet.

Mivel ez a szolgáltatás regisztrált felhasználóink számára igényelhető, a fizetési módok (banki átutalás/készpénz befizetés, Paypal, bankkártyás fizetés) eléréséhez be kell jelentkezned fiókodba: