Gyakori kérdések

Rendeléssel kapcsolatos

Horoszkóp rendelés

Horoszkóp rendeléshez töltsd ki a megfelelő űrlapot az adott szolgáltatás lapján. Ezt követően megjelennek a lehetséges fizetési módok. Amint megtörtént a befizetés, legtöbb 6-16 munkanapon belül emailben küldöm az értelmezés szövegét a hozzá tartozó grafikai anyaggal.

A rendelő / elemzett személy korhatára

Rendelést csak 16 éven felüliektől fogadok el. Kiskorúnak készített horoszkóp rendelést csak a szülő vagy törvényes gyám adhat le.

Személyi adatok biztonsága

Semmilyen begyűjtött személyi adatot (rendelés vagy regisztráció esetén) harmadik személynek nem szolgáltatunk ki. Ez érvényes minden levelezésre és az ezek alapján elkészített értelmezésekre/elemzésekre is.

Kölcsönös bizalom a rendeléssel kapcsolatosan

Elemzéseim egy részét ingyenesen kipróbálhatod a honlapon, hogy meggyőződhess ezek hitelességéről és megismerd stílusomat.

Mivel fontos tudnom, hogy a rendelési szándék komoly, az elemzés díját előzetesen kérem. Ezt követően elkészítem és küldöm az értelmezésedet.

Mivel a díj az elemzés elkészítésébe fektetett több órás munkámat is tartalmazza, ezért az elemzés kézbesítését követően nem igényelhető vissza.

Fizetési lehetőségek

Többféle fizetési lehetőséget is biztosítunk: 

 • Banki átutalás/befizetés budapesti OTP vállalkozói számlára:
  Számla adatok kimásolásához kattints ide
  Név: Czompó-Székely Csaba-János
  Számlaszám: 11713201-21357039
  IBAN: HU 29 1171 3201 2135 7039 0000 0000
  BIC (SWIFT) Kód: OTPVHUHB
  Pénznem: HUF

 • Bankkártyás fizetés felárak és utalási költségek nélkül a euplatesc.ro magyar nyelvű portálján keresztül (Mastercard, Maestro, Visa és Visa Electron kártyákkal)
 • Biztonságos Paypal fizetés utalási költségek nélkül, bármely országból
 • Romániában utalás Banca Transilvania számlára:

Regisztrált felhasználóink számára

Levélküldési irányelvek

Ha a regisztrációnál vagy profil beállításaidnál kifejezetten igényelted, akkor pár hetente kaphatsz egy rövid értesítőt újabb írásainkról, különleges ajánlatainkról, kedvezményeinkről. Az értesítőkről bármikor leiratkozhatsz a levél alján található hivatkozásra kattintva vagy módosítva Profil beállításaidat.

A személyi adatok megváltoztatása

Amennyiben helytelen adatokat sikerült megadnod a regisztrációnál, ezeket a Profil beállításoknál változtathatod meg.

Felhasználói fiók törlése

Belépés után, a Profil beállítások hivatkozásra kell kattintanod, majd a megjelenő oldal alján a Fiók törlése bejegyzésre.

Előfizetőinknek

A napi emailek ki-be kapcsolása

Belépés után a honlap fő oldalán a napi előrejelzések alatt az Előrejelzés emailben szöveg mellett található egy kék gomb “Bekapcsolva” vagy “Kikapcsolva” felirattal. Erre kell rákattintani, ha változtatni szeretnénk a levélküldési beállításainkon.