Gyakori kérdések

Rendeléssel kapcsolatos

Horoszkóp rendelés

Horoszkóp rendeléshez töltsd ki a megfelelő űrlapot az adott szolgáltatás lapján. Ezt követően megjelennek a lehetséges fizetési módok. Amint megtörtént a befizetés, legtöbb 4-14 munkanapon belül emailben küldöm az értelmezés szövegét a hozzá tartozó grafikai anyaggal.

A rendelő / elemzett személy korhatára

Rendelést csak 16 éven felüliektől fogadok el. Gyerek horoszkópot nem vállalok, mivel ez más szempontokat igényelne.

Személyi adatok biztonsága

Semmilyen begyűjtött személyi adatot (rendelés vagy regisztráció esetén) harmadik személynek nem szolgáltatunk ki. Ez érvényes minden levelezésre és az ezek alapján elkészített értelmezésekre/elemzésekre is.

Kölcsönös bizalom a rendeléssel kapcsolatosan

Elemzéseim egy részét ingyenesen kipróbálhatod a honlapon, hogy meggyőződhess ezek hitelességéről és megismerd stílusomat.

Mivel fontos tudnom, hogy a rendelési szándék komoly, az elemzés díját előzetesen kérem. Ezt követően elkészítem és küldöm az értelmezésedet.

Mivel a díj az elemzés elkészítésébe fektetett több órás munkámat is tartalmazza, ezért az elemzés kézbesítését követően nem igényelhető vissza.

Fizetési lehetőségek

Többféle fizetési lehetőséget is biztosítunk: 

  • Banki átutalás/befizetés budapesti OTP vállalkozói számlára (a számla adatokat a rendelési űrlap elküldését követően mutatja ki a honlap).
  • Nemzetközi online fizetés felárak és utalási költségek nélkül a euplatesc.ro magyar nyelvű portálján keresztül (Mastercard, Maestro, Visa és Visa Electron kártyákkal)
  • Biztonságos Paypal fizetés utalási költségek nélkül, bármely országból

Ha az előbbiek közül egyik sem lenne megfelelő, további pénzküldési módokról próbálhatunk egyeztetni levélben.

Regisztrált felhasználóink számára

Levélküldési irányelvek

Ha a regisztrációnál vagy profil beállításaidnál kifejezetten igényelted, akkor pár hetente kaphatsz egy rövid értesítőt újabb írásainkról, különleges ajánlatainkról, kedvezményeinkről. Az értesítőkről bármikor leiratkozhatsz a levél alján található hivatkozásra kattintva vagy módosítva Profil beállításaidat.

A személyi adatok megváltoztatása

Amennyiben helytelen adatokat sikerült megadnod a regisztrációnál, ezeket a Profil beállításoknál változtathatod meg.

Ha a születési hely adatait szeretnéd megváltoztatni, akkor a legegyszerűbb, ha a Profil beállítások lapon törlöd a Földrajzi szélesség és Földrajzi hosszúság bejegyzéseket, majd felkeresed a honlap kezdő oldalát, ahol a rendszer újra megjeleníti a helység választó listát.

Az ingyenes felhasználói fiók korlátozásai

Ha több, mint 270 napon keresztül nem jelentkezel be ingyenes felhasználói fiókodba, akkor ez törlésre kerül és a további használat érdekében újra kell regisztrálnod az oldalon.

Felhasználói fiók törlése

Belépés után, a Profil beállítások hivatkozásra kell kattintanod, majd a megjelenő oldal alján a Fiók törlése bejegyzésre.