Gyakori kérdések

Rendeléssel kapcsolatos

Horoszkóp rendelés

Horoszkóp rendeléshez töltse ki a megfelelő űrlapot az adott szolgáltatás lapján. Ezt követően megjelennek a lehetséges fizetési módok. Amint megtörtént a befizetés, legtöbb 3-8 munkanapon belül emailben küldöm az értelmezés szövegét a hozzá tartozó grafikai anyaggal együtt.

A rendelő / elemzett személy korhatára

Rendelést csak 14 éven felüliektől fogadok el. Ez a minimum ahhoz, hogy értelme legyen elemzést írni. Gyerek horoszkópot nem vállalok, mivel ez teljesen más szempontokat igényelne.

Személyi adatok biztonsága

Semmilyen begyűjtött személyi adatot (rendelés vagy regisztráció esetén) harmadik személynek nem szolgáltatunk ki. Ez érvényes minden levelezésre és az ezek alapján elkészített értelmezésekre/elemzésekre is.

Kölcsönös bizalom a rendeléssel kapcsolatosan

Minden felkérést a legnagyobb tiszteletben tartok, mivel egy vagy két emberi jellem belső feltérképezését illeti. Elemzéseim egy részét ingyenesen kipróbálhatják a honlapon is, hogy meggyőződhessenek ezek hitelességét illetően és megismerjék stílusomat.

Mivel fontos tudnom, hogy a felkérési szándék komoly, az elemzés díját előzetesen kérem továbbítani. Ezt követően a lehető leggyorsabb időn belül, de kellő alapossággal, elkészítem és küldöm a teljes értelmezést.

Fizetési lehetőségek

Többféle fizetési lehetőséget is biztosítunk: 

  • Banki átutalás/befizetés budapesti OTP vállalkozói számlára.
  • Nemzetközi online fizetés felárak és utalási költségek nélkül a euplatesc.ro magyar nyelvű portálján keresztül (Mastercard, Maestro, Visa és Visa Electron kártyákkal)
  • Biztonságos Paypal fizetés utalási költségek nélkül, bármely országból
  • Western Union pénzküldés

Ha az előbbiek közül egyik sem lenne megfelelő, további pénzküldési módokról próbálhatunk egyeztetni levélben.

Regisztrált felhasználóink számára

Levélküldési irányelvek

Mi sem szeretjük a kéretlen üzeneteket. Pár havonta küldünk értesítőt különleges ajánlatainkról, kedvezményeinkről és erről is bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.

A személyi adatok megváltoztatása

Amennyiben helytelen adatokat sikerült megadni a regisztrációnál, ezeket a Profil beállításoknál változtathatjuk meg.

Ha a születési hely adatait szeretnénk megváltoztatni, akkor a legegyszerűbb ha a Profil beállítások lapon töröljük a Földrajzi szélesség és Földrajzi hosszúság bejegyzéseket. Amikor következőkor újra bejelentkezünk fiókunkba, a rendszer meg fogja jeleníteni megint a kiválasztási térképet.

Az ingyenes felhasználói fiók korlátozásai

Ha több, mint 90 napon keresztül nem jelentkezel be ingyenes felhasználói fiókodba, akkor ez törlésre kerül és a további használat érdekében újra kell regisztrálnod az oldalon. Az ingyenes felhasználói fiók naponta csak egy személynek az előrejelzéseit/elemzés ízelítőit engedi elolvasnod számítógépenként. Ez a korlátozás feloldható, ha előfizetést igényelsz. Ebben az esetben fiókod esetleges törlése miatt sem kell aggódnod.

Felhasználói fiók törlése

Belépés után, a Profil beállítások hivatkozásra kell kattintani, majd a megjelenő oldal alján a Profil törlése bejegyzésre.