Családi és csoportos horoszkóp elemzés

Életünket közeli kapcsolatok hálójában éljük le, melyek befolyásolnak és meghatároznak minket. Személyes horoszkópunk is többlet jelentést nyer, ha megvizsgáljuk a gyerekeinkkel és társunkkal való kapcsolatunkat.

Rendelési űrlap megjelenítése

Egy családi, csoportos elemzés ára:
3 személy: 15000 Ft / 37.78 euro / 188 lej
4 személy: 25000 Ft / 63.09 euro / 314 lej

Erre a célra találtuk ki a családi, csoportos elemzés lehetőségét, mely 3 vagy 4 személyes társaság minden tagjának egymás közti kölcsönhatásait vizsgálja meg. 3 személy esetén 3 db. egymás közti kapcsolat, 4 személy esetén pedig 6 db. egymás közti kapcsolat működésének lényegébe nyerhetsz betekintést.

A családi és csoportos horoszkóp elemzésben mindannyiatok horoszkópjainak alapján tárom fel, hogy mit várhattok el a kapcsolattól, milyen hatással vagytok egymásra, hol erősíthetik vagy érthetik félre egymást. Ennek tudatában közelebb kerülhettek egymáshoz vagy jobban tudtok majd együttműködni egy csapatként. Figyelembe veszem az egyes ismétlődő vagy éppen feszültséget keltő jellemvonásokat is.

Családi, csoportos elemzést rendelhet: 1. szülők kiskorú vagy felnőtt gyerekeikkel való kapcsolataik és saját kapcsolatuk megértésére. 2. egy felnőtt saját szüleivel vagy testvéreivel való kapcsolatának megértésére önismereti célból. 3. kisebb baráti társaság egymásra tett hatásainak kiderítésére. 4. egy vállalkozáson belül kisebb csapat együttműködésének, hatékonyságának javítására stb.

Mind a pozitívumok, mind az érzékenyebb pontok terítékre kerülnek.Czompó Csaba asztrológus Több éves tapasztalatom alapján segíteni tudlak problémáddal, kérdéseddel kapcsolatosan. Az elemzés elkészítésében feleségem, Szilágyi Emese is részt vesz.

Az elemzésben a köztetek működő kölcsönhatásokat vetem össze a lényegre, tanulnivalókra, feladatokra, probléma feloldási lehetőségekre koncentrálva. Az elemzés terjedelme: 3 személy esetén kb. 3-4 oldal, 4 személy esetén kb. 5-6 oldal.

A rendelési űrlapon a születési adatok mellett kérlek tüntesd fel a kapcsolatok jellegét is.

A rendelői ív kitöltését követően kiválaszthatod a kívánt fizetési módot (OTP banki átutalás/pénztári befizetés, online bankkártyás fizetés, Paypal). A lehetséges fizetési módozatok listáját megtekintheted itt.

Az elemzés kivitelezési ideje 9-16 munkanap (az aktuális felkérések számának függvényében) és emailen keresztül továbbítom neked PDF dokumentumban.

Miután áttanulmányoztátok az elkészített elemzést, 1-2 levélben tisztázhatjuk az olvasás közben felmerült kérdéses részeket.

További kérdéseiddel lapozd fel a Gyakori kérdéseket vagy vedd fel a kapcsolatot személyesen.


Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező

Számlázási cím: