Segítség a karmaoldásban – vezetett meditáció, tanácsadás

Szilágyi Emese vagyok. Tanácsadás, vezetett meditáció keretében bármilyen személyes téged érintő témában, problémában tehetsz fel kérdéseket magadat, helyzetedet, kapcsolataidat érintően. Rávilágítok  az aurádban levő energiákra és másokkal való kapcsolati szálaidra. Visszavezetlek mélytudatszintű utazásban előző életeidbe, egy mostani problémádnak a gyökereit, okait keresve. Kérjük a Teremtő Jóisten bocsánatát és áldását rád, a karma szálak eloldozását. Ez a szolgáltatás nem jövőre irányuló előrejelzés vagy karrier-, munka tanácsadás.

Rendelési űrlap megjelenítése

A tanácsadás díja:
60 perc: 12000 Ft / 30.14 euro / 150 lej

Rendelésed a fizetést követően válik megerősítetté.

Hogy a tanácsadási időt minél hatékonyabban kihasználjuk, kérlek előre gondold át a kérdéseidet, témáidat, melyeket szeretnél megvizsgáltatni.

Az online videó beszélgetést hétköznapokon magyarországi idő szerint 9 és 15 óra között igényelheted. Honlapunk automatikusan kijelzi a legközelebbi szabad időpontokat.

Azokra a kérdéseidre, melyek esetleg nem férnek be az időkeretbe, a későbbiekben majd egy újabb tanácsadást rendelhetsz.

A beszélgetés Facebook Messenger-en vagy Skype-on keresztül történik az általad előre lefoglalt időpontban. Kérlek már a beszélgetés előtt jelölj be.

Több éves tapasztalatom alapján segíteni tudlak problémáiddal, kérdéseiddel kapcsolatosan.

A rendelői ív kitöltését követően kiválaszthatod a kívánt fizetési módot (OTP banki átutalás/pénztári befizetés, online bankkártyás fizetés, Paypal). A lehetséges fizetési módozatok listáját megtekintheted itt.

További kérdéseiddel vedd fel a kapcsolatot személyesen.

Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Submit