Korlátlan online kapcsolati elemzésekOnline kapcsolati elemzés készítőnkkel megértheted összes társas, baráti, családi vagy akár munkatársi kapcsolatodat. Minden elemzés teljesen egyéniesített, mert születési adataitok (hely és idő) alapján készül el.

A korlátlan online kapcsolati elemzések opció ára: 25.000 Ft / 64.39 euro / 315 lej

A kapcsolati elemzés olyan témaköröket vizsgál meg, mint egymás elfogadása, az alapszemélyiségek kompatibilitása, vonzalom, kapcsolat készség, érzelmi összeillés, érzékiség, egymás lelki fejlődésére tett hatás és további árnyaló tényezők.

Minden lehetséges bolygóhatást értelmez részletesen és érthetően számodra (fényszögek, házhelyzetek) egy 7-8 oldalas elemzés keretében, mely segíthet jobban megérteni társadat, családtagjaidat, barátaidat. Hasznos lehet még jobb munkahelyi és üzleti együttműködési lehetőségek feltérképezésében.

Ha egyszeri alkalommal megrendeled nemcsak korlátlan számú részletes kapcsolati elemzést készíthetsz el, hanem bármilyen új jövőbeli fejlesztéshez, új értelmezés szövegekhez, kiegészítésekhez is hozzáférést nyersz.

A szolgáltatás igényléséhez csak egy ingyenes fiókkal kell rendelkezned. Ha még nincs neked ilyen, akkor ide kattintva regisztrálhatsz egyet.

Ha előrejelzés előfizetéssel rendelkezel, akkor a kapcsolati elemzések mellett, bármely kapcsolatod jövőbeli alakulásának előrejelzését / értelmezését is láthatod.

Rendelés után a részletes elemzéseket az ingyenes párkapcsolati elemzés oldalán érheted majd el. Ezentúl nem rövid, pár soros ízelítőket, hanem teljes, mindenre kiterjedő elemzéseket olvashatsz ezen a helyen.

Minden elemzésedet le is mentheted PDF formátumban, majd kinyomtathatod, az elemzés alatti kék "PDF letöltése" gombot használva.

Előrejelzés előfizetéssel rendelkező olvasóink, minden elemzést a másik fél szempontjából is elkészíthetnek, ami egyes esetekben további részleteket tárhat fel a kapcsolat működéséről.

Ha rendelés előtt szeretnéd látni, hogy mire számíthatsz, egy példa elemzés megtekintéséhez kattints ide.

Mivel ez a szolgáltatás regisztrált felhasználóink számára igényelhető, a fizetési módok (banki átutalás/készpénz befizetés, Paypal, bankkártyás fizetés) eléréséhez be kell jelentkezned fiókodba: