Minden kapcsolatod megértése

Online kapcsolati elemzés készítőnkkel megértheted összes társas, baráti, családi vagy akár munkatársi kapcsolatodat. Minden elemzés teljesen egyéniesített, mert születési adataitok (hely és idő) alapján készül el. Azon kapcsolataidról is nagyon részletes értelmezéseket olvashatsz, ahol csak a születési dátumát ismered a másik félnek.

A minden kapcsolatod elemzése opció ára: 25.000 Ft / 63.77 euro / 317 lej

A kapcsolati elemzés olyan témaköröket vizsgál meg, mint egymás elfogadása, az alapszemélyiségek kompatibilitása, vonzalom, kapcsolat készség, érzelmi összeillés, érzékiség, egymás lelki fejlődésére tett hatás és további árnyaló tényezők.

Minden lehetséges bolygóhatást értelmez részletesen és érthetően számodra (fényszögek, házhelyzetek) 7-8 oldalas elemzések keretében, melyek segíthetnek jobban megérteni társadat, családtagjaidat, barátaidat. Hasznos lehet még jobb munkahelyi és üzleti együttműködési lehetőségek feltérképezésében.

Ha egyszeri alkalommal megrendeled nemcsak korlátlan számú részletes kapcsolat értelmezést készíthetsz el, hanem bármilyen új jövőbeli fejlesztéshez, új értelmezés szövegekhez, kiegészítésekhez is hozzáférést nyersz.

A szolgáltatás igényléséhez csak egy ingyenes fiókkal kell rendelkezned. Ha még nincs neked ilyen, akkor ide kattintva regisztrálhatsz egyet.

Ha előrejelzés előfizetéssel rendelkezel, akkor a kapcsolati elemzések mellett, kapcsolataid jövőbeli alakulásának előrejelzéseit / értelmezéseit is elolvashatod.

Rendelés után a részletes elemzéseket az ingyenes párkapcsolati elemzés oldalán érheted majd el. Ezentúl nem rövid, pár soros ízelítőket, hanem teljes, mindenre kiterjedő elemzéseket olvashatsz ezen a helyen.

Minden elemzésedet le is mentheted PDF formátumban, majd kinyomtathatod.

Ha rendelés előtt szeretnéd látni, hogy mire számíthatsz, egy példa elemzés megtekintéséhez kattints ide.

Mivel ez a szolgáltatás regisztrált felhasználóink számára igényelhető, a fizetési módok (banki átutalás/készpénz befizetés, Paypal, bankkártyás fizetés) eléréséhez be kell jelentkezned fiókodba: