Online horoszkóp készítés

Online horoszkóp készítés

Online  horoszkóp ábrákat és kimutatásokat készíthetsz bárhol és bármikor, interaktív oldalunk segítségével ingyenes regisztrációt követően.


Regisztrációhoz kattints ide


Látható minden bolygó jegy és ház helyzete, haladási sebessége egy adott időpontban és helyen, fényszögeikkel együtt.

Megtekinthetők a kiemelt életterületek, a minőségek, bolygó házhelyzetek és az elemek eloszlása a képlet keretén belül.

Az ingyenes fiók szimpla horoszkóp kerekeket jelenít meg. Előfizetés igénylése esetén dupla, tripla vagy négyes horoszkóp kerekek is megrajzolhatók.

A bolygók egymáshoz viszonyított alá-felé rendelődési viszonyait is láthatjuk, a grafikus diszpozitor lánc segítségével. Az összesített méltóság táblázat alapján könnyen érzékelhető, hogy melyik bolygó van legnagyobb hatással a képletre. A gyors átlátás érdekében a fontosabb bolygókat nagyobb méretben tüntetjük fel a horoszkóp keréken.

Az interaktív horoszkóp ábra megelevenedik, ha ráhelyezzük az egeret vagy rákoppintunk a bolygókra, házcsúcsokra: kiemeli az adott bolygóhoz tartozó fényszögeket, a horoszkópház uralkodójának helyzetét. Sőt még a képlet fényszög alakzatait (király trigon, trapéz, T-kvadrát, kereszt kvadrát, ék, misztikus négyszög, szextil trigon, ék) is kijelzi az ábra alatti kis rajzocskákkal.

Megvizsgálható, hogyan változna egy radix pár perc vagy pár óra különbség esetén. A képletkészítő kiszámolja a kisbolygók, Lilith, szerencsepont, Vertex helyzetét és több horoszkóp házrendszert is ismer (Placidus, Regiomontanus, Koch, Campanus, Meridian, Morinus, Porphyry, Egyenlő házas beosztás). A részletes horoszkóp képletek megtekintéséhez be kell jelentkezned.

Csatlakozz te is több ezer elégedett olvasónk táborába, kiknek pozitív értékeléseit, visszajelzéseit megtalálhatod honlapunkat böngészve. Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kell megadnod) és nem fogsz kapni kéretlen üzeneteket.

Regisztrációhoz kattints ideIngyenes tanácsadást nem vállalunk. A honlap által készített elemzéseket neked kell értelmezned élethelyzetedre. Ha személyesen készített elemzést szeretnél, tiszteletdíjas szolgáltatásainkat tudjuk ajánlani.