Online horoszkóp készítés

Online horoszkóp készítés

Előfizető felhasználóink online horoszkóp ábrákat és kimutatásokat készíthetnek bárhol és bármikor, interaktív oldalunk segítségével.

Látható minden bolygó jegy és ház helyzete, haladási sebessége egy adott időpontban és helyen, fényszögeikkel együtt.

Megtekinthetők a kiemelt életterületek, a minőségek, bolygó házhelyzetek és az elemek eloszlása a képlet keretén belül.

A bolygók egymáshoz viszonyított alá-felé rendelődési viszonyait is láthatjuk, a grafikus diszpozitor lánc segítségével. Az összesített méltóság táblázat alapján könnyen érzékelhető, hogy melyik bolygó van legnagyobb hatással a képletre. A gyors átlátás érdekében a fontosabb bolygókat nagyobb méretben tüntetjük fel a horoszkóp keréken.

Az interaktív horoszkóp ábra megelevenedik, ha ráhelyezzük az egeret vagy rákoppintunk a bolygókra, házcsúcsokra: kiemeli az adott bolygóhoz tartozó fényszögeket, a horoszkópház uralkodójának helyzetét. Sőt még a képlet fényszög alakzatait (király trigon, trapéz, T-kvadrát, kereszt kvadrát, ék, misztikus négyszög, szextil trigon, ék) is kijelzi az ábra alatti kis rajzocskákkal.

Megvizsgálható, hogyan változna egy radix pár perc vagy pár óra különbség esetén. A képletkészítő kiszámolja a kisbolygók, Lilith, szerencsepont, Vertex helyzetét és több horoszkóp házrendszert is ismer (Placidus, Regiomontanus, Koch, Campanus, Meridian, Morinus, Porphyry, Egyenlő házas beosztás). A részletes horoszkóp képletek megtekintéséhez be kell jelentkezned.

Ha ingyen regisztrálsz bejelentkezés után:

• láthatod napi horoszkópodat, mely személyre szabva születési helyed és időd alapján készül el.

Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kell megadnod) és nem küldünk ki kéretlen üzeneteket.Ingyenes tanácsadást nem vállalok. A honlapunk által készített ingyenes elemzéseket neked kell értelmezned élethelyzetedre. Ha általam személyesen készített elemzést szeretnél, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani.