Karma elemzés rendelés

Elemzésünk karma asztrológiai szempontból vizsgálja a lehetséges előző életek jelen életedre tett hatását, a megoldandó feladataidat és az életutadon, személyes fejlődésedben bevethető belső erőforrásaidat.

Rendelési űrlap megjelenítése

A karma elemzés: 7000 Ft / 18.1 euro / 90 lej

A karma horoszkóp elemzésben egyedi részletességgel értelmezek minden bolygókapcsolódást, kiemelten vizsgálva a kvinkunxok jelentőségét.
Részletesen kibontom a 12. ház, a Holdcsomópontok, pozitív és negatív karma jelölők, különleges bolygóhelyzetek (stacioner, retrográd, fényszög mentes, sorsfokon) karmikus jelentéseit.

Czompó Csaba asztrológus

Személyes horoszkóp elemzés

A leírásban figyelek arra, hogy akkor is érthető legyen, ha csak most találkoztál először az asztrológiával.

Olyan részletek is kibontásra kerülnek, mint az Aszcendens és uralkodója jegyhelyzetének összefüggése vagy a 12. ház csúcsának karmikus kapcsolata az Aszcendenssel.

Ezért egy 18-20 oldalas PDF dokumentumot kapsz, amiben hozzáférhetően tárom fel személyes karmád jellemzőit és előre lépési lehetőségeidet az életben.

Rendelési űrlap megjelenítése

Ha születésed idejét nem tudod +/- 5-10 perc pontossággal megadni, érdemes előzetesen Születésed idejének pontosítását igényelned.

A rendelői ív kitöltését követően kiválaszthatod a kívánt fizetési módot (OTP banki átutalás/pénztári befizetés, online bankkártyás fizetés, Paypal). A lehetséges fizetési módozatok listáját megtekintheted itt

Az elemzés kivitelezési ideje 3-12 munkanap (az aktuális felkérések számának függvényében) és emailen keresztül továbbítom neked.

További kérdéseiddel lapozd fel a Gyakori kérdéseket vagy vedd fel a kapcsolatot személyesen.

Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező

Születési adatok:
Számlázási cím: