Asztrológiai tanácsadás

Szeretnél jobban megérteni egy adott helyzetet?
• Tanácstalan vagy a lehetőségeket és következményeket illetően?
• Szükséged lenne egy átfogó összképre egy adott témában?

Születési horoszkópodból kiindulva átfogó rálátást adok egy téged aktuálisan foglalkoztató személyes kérdésre. Olyan jellegű kérdésekkel, hogy mikor fog valami megtörténni vagy valaki megjelenni a jövőben nem foglalkozok. Ez nem jóslás, mert nem azt mondom meg neked, hogy mikor nyersz a szerencsejátékban, hanem rámutatok a téged foglalkoztató problémák (belső és külső) okaira és feloldási módozatokat ajánlok rájuk.

Az asztrológiai tanácsadás / előrejelzés ára: 6000 Ft / 16.47 euro / 81 lej

Kérdésedre a részletes választ 1-3 oldalban összegzem.

Ha több vagy összetett témát szeretnél megvizsgáltatni, mely akár más személyeket is magába foglal, akkor az asztrológiai tanácsadást egy közösen, emailben előre egyeztetett pótdíj mellett tudom teljesíteni.

Czompó Csaba asztrológusTöbb éves tapasztalatom alapján segíteni tudlak problémáddal, kérdéseddel kapcsolatosan. Az elemzés elkészítésében feleségem, Szilágyi Emese is részt vesz.

Asztrológiai tanácsadás

Teljes születési adataid alapján elemzek minden részletet figyelembe véve, ezért ha születésed idejét nem tudod +/- 5-10 perc pontossággal, ajánlom, hogy előbb készíttesd el születési időd beállítását. Ha igazán érdekelnek a részletek, akkor legfőbb érdeked, hogy pontos adatokat nyújts az elemzéshez.

Éves előrejelzést nem vállalok a tanácsadás keretében. Ha ilyet szeretnél rendelni, ajánlom figyelmedbe a honlapon rendelhető rendkívül részletes előrejelzés előfizetést, ajándék szolár horoszkóppal. Részletekért kattints ide.

A rendelői ív kitöltését követően kiválaszthatod a kívánt fizetési módot (banki átutalás/pénztári befizetés, online bankkártyás fizetés, Paypal). Bármely országban is tartózkodnál biztosan tudok számodra megfelelő továbbítási módot biztosítani (a lehetséges fizetési módozatok listáját megtekintheted itt)

Ahhoz, hogy megbizonyosodjak rendelésed komolyságáról, a tanácsadási díjat előzetesen kérem.

Ezt követően az elemzés kivitelezési ideje, 7-14 munkanap (az aktuális felkérések számának függvényében) és emailen keresztül továbbítom neked.

További kérdéseiddel lapozd fel a Gyakori kérdéseket vagy vedd fel a kapcsolatot személyesen.

Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező

Születési adatok:
Számlázási cím:


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


5.00 | 12 vélemény/értékelés alapján

Kedves Csaba ! Nagyon tetszik a napi, heti előre jelzésed.Azt hiszem meghosszabbítom az előfizetésemet. !!!!Köszönöm szépen
2021.3.23 -amiko051
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba ! Nagyon tetszik a napi, heti előre jelzésed.
Azt hiszem meghosszabbítom az előfizetésemet. !!!!
Köszönöm szépen

business 0.3

Kedves Csaba! Elismerésre méltó a munkája! Köszönöm azt is hogy tárgyilagosan tudja leírni az elemzéseket. Pontról pontra bejött a szolár elemzés eddi
2017.5.28 -Tulip
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Elismerésre méltó a munkája! Köszönöm azt is hogy tárgyilagosan tudja leírni az elemzéseket. Pontról pontra bejött a szolár elemzés eddig, ugyanakkor rájöttem, hogy egy-egy nehezebb fényszög sokszor segítség lehet a fejlődésben.
Köszönöm.

business 0.3

Kedves Csaba! Halas köszönet a kivalo elemzesert. Nagyon örülök vegre talaltam egy olyan utmutatast ami telljesen logikusnak tünik, kivalo pszichologi
2016.6.13 -Melinda
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Halas köszönet a kivalo elemzesert. Nagyon örülök vegre talaltam egy olyan utmutatast ami telljesen logikusnak tünik, kivalo pszichologiai erzekkel kommunikalt es amiben bizni tudok. Tovabbi sok sikert es minden elkepzelhetö jot! Nagyon szepen köszönöm!!!!

business 0.3

Köszönjük szépen Csaba a jelenlegi újítást!! Mindig meg lepsz minket valami újdonsággal, amivel könnyebbé teheted horoszkópábránk és az aktuális tranz
2014.9.14 -beleva64
aranycsillag.net ,

Köszönjük szépen Csaba a jelenlegi újítást!! Mindig meg lepsz minket valami újdonsággal, amivel könnyebbé teheted horoszkópábránk és az aktuális tranzitok értelmezését. Most mindez még egyszerűbbé vált, miután előre jelzed hogy egy bolygó éppen melyik horoszkópházunkba lép. Nagyon szeretem az oldalad, hálás köszönet érte.

business 0.3

Nagyon elegedett voltam,mikor elolvastam a szemelyes horoszkopomat, amit Csaba igenyesen es erthetöen adott at nekem. Köszönöm neki munkajat,segitökes
2014.5.22 -K.
aranycsillag.net ,

Nagyon elegedett voltam,mikor elolvastam a szemelyes horoszkopomat, amit Csaba igenyesen es erthetöen adott at nekem. Köszönöm neki munkajat,segitökeszseget es minden jot kivanok a tovabbiakban!

Termeszetesen en is csak ajanlani tudom mindenkinek!

Üdv.:K.

business 0.3

Nem jó helyre írtam a véleményemet,de remélem Ön is rátalál.
2013.8.24 -Molnár Gézáné
aranycsillag.net ,

Nem jó helyre írtam a véleményemet,de remélem Ön is rátalál.

business 0.3

Kedves Csaba!Szeretném megköszönni az elemzést. Kellett egy kis idő, míg mindent helyre rakok magamban. Bár a sok megpróbáltatás után nem azt hallot
2013.2.19 -Vincze M.
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Szeretném megköszönni az elemzést. Kellett egy kis idő, míg mindent helyre rakok magamban. Bár a sok megpróbáltatás után nem azt hallottam, amit szerettem volna:), mégis igazad van. A gyakorlat a bizonyíték rá. Több kérdésben a "megvilágosodás" megnyugtatott, más kérdésekben pedig leckét kaptam...most ezen dolgozom.
További jó egészséget, sikereket kívánok!

business 0.3

Kedves Csaba! Nagyon köszönöm az előrejelzést amit részemre készítettél. Mindig nagy lelkesedéssel várom az elemzéseidet, mert amint elolvasom azokat,
2013.2.08 -Melee
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Nagyon köszönöm az előrejelzést amit részemre készítettél. Mindig nagy lelkesedéssel várom az elemzéseidet, mert amint elolvasom azokat, a mindennapok eseményeit egyszerre világosabban látom. Sokkal könnyebb megtenni egy következő lépést, mert a segítségeddel pozitív várakozással tekintek a jövőbe. Szép napot kívánok !

business 0.3

Kedves Csaba Köszönöm a munkádat nagyon elégedett vagyok és máskor is igénybe fogom venni az előrejelzést .
2012.6.10 -Bobe
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba
Köszönöm a munkádat nagyon elégedett vagyok és máskor is igénybe fogom venni az előrejelzést .

business 0.3

Kedves Csaba!Hálásan köszönöm , hogy egy fontos kérdésemre válaszoltál amit külön kérésemre tettél meg.
2012.5.15 -Mohos Ági
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Hálásan köszönöm , hogy egy fontos kérdésemre válaszoltál amit külön kérésemre tettél meg.

business 0.3

12