Asztrológiai tanácsadás

Szeretnél jobban megérteni egy adott helyzetet?
• Tanácstalan vagy a lehetőségeket és következményeket illetően?
• Szükséged lenne egy átfogó összképre egy adott témában?

Születési horoszkópodból kiindulva átfogó rálátást adok egy téged aktuálisan foglalkoztató személyes kérdésre. Olyan jellegű kérdésekkel, hogy mikor fog valami megtörténni vagy valaki megjelenni a jövőben nem foglalkozok. Ez nem jóslás, mert nem azt mondom meg neked, hogy mikor nyersz a szerencsejátékban, hanem rámutatok a téged foglalkoztató problémák (belső és külső) okaira és feloldási módozatokat ajánlok rájuk.

Az asztrológiai tanácsadás / előrejelzés ára: 5000 Ft / 15 euro / 72 lej

Kérdésedre a részletes választ 2-5 oldalban összegzem, a következő hónapokban várható személyes bolygóhatások értelmezésével együtt.

Fontos! Csak veled kapcsolatos kérdéseket tegyél fel. Ha több vagy összetett témát szeretnél megvizsgáltatni, mely például más személyeket is magába foglal, akkor az asztrológiai tanácsadást egy közösen, emailben előre egyeztetett pótdíj mellett tudom teljesíteni.

Az asztrológiai tanácsadás egy téged jelenleg foglalkoztató kérdést, témát vizsgál meg. Ez nem egy átfogó személyes jellemrajz, ha ilyet szeretnél, azt ide kattintva rendelheted meg.

Czompó Csaba asztrológusTöbb éves tapasztalatom, képzésem illetve több ezer asztrológiai tanácsadás / elemzéssel mögöttem biztos vagyok benne, hogy a legmegfelelőbb tanácsokkal tudlak segíteni bármely problémával / helyzettel / kérdéssel kapcsolatosan.

Asztrológiai tanácsadás

Teljes születési adataid alapján elemzek minden részletet figyelembe véve, ezért ha születésed idejét nem tudod +/- 5-10 perc pontossággal, ajánlom, hogy előbb készíttesd el születési időd beállítását. Ha igazán érdekelnek a részletek, akkor legfőbb érdeked, hogy pontos adatokat nyújts az elemzéshez.

A rendelői ív kitöltését követően kiválaszthatod a kívánt fizetési módot (banki átutalás/pénztári befizetés, online fizetés stb.). Bármely országban is tartózkodnál biztosan tudok számodra megfelelő továbbítási módot biztosítani (a lehetséges fizetési módozatok listáját megtekintheted itt)

Ahhoz, hogy megbizonyosodjak rendelésed komolyságáról, a tanácsadási díjat előzetesen kérem.

Ezt követően az elemzés kivitelezési ideje 4-12 munkanap (az aktuális felkérések számának függvényében) és emailen keresztül továbbítom neked.

További kérdéseiddel lapozd fel a Gyakori kérdéseket vagy vedd fel a kapcsolatot személyesen.

Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező

Születési adatok:
Számlázási cím:


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


5.00 | 11 vélemény/értékelés alapján

Kedves Csaba! Elismerésre méltó a munkája! Köszönöm azt is hogy tárgyilagosan tudja leírni az elemzéseket. Pontról pontra bejött a szolár elemzés eddi
2017.5.28 -Tulip
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Elismerésre méltó a munkája! Köszönöm azt is hogy tárgyilagosan tudja leírni az elemzéseket. Pontról pontra bejött a szolár elemzés eddig, ugyanakkor rájöttem, hogy egy-egy nehezebb fényszög sokszor segítség lehet a fejlődésben.
Köszönöm.

business 0.3

Kedves Csaba! Halas köszönet a kivalo elemzesert. Nagyon örülök vegre talaltam egy olyan utmutatast ami telljesen logikusnak tünik, kivalo pszichologi
2016.6.13 -Melinda
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Halas köszönet a kivalo elemzesert. Nagyon örülök vegre talaltam egy olyan utmutatast ami telljesen logikusnak tünik, kivalo pszichologiai erzekkel kommunikalt es amiben bizni tudok. Tovabbi sok sikert es minden elkepzelhetö jot! Nagyon szepen köszönöm!!!!

business 0.3

Köszönjük szépen Csaba a jelenlegi újítást!! Mindig meg lepsz minket valami újdonsággal, amivel könnyebbé teheted horoszkópábránk és az aktuális tranz
2014.9.14 -beleva64
aranycsillag.net ,

Köszönjük szépen Csaba a jelenlegi újítást!! Mindig meg lepsz minket valami újdonsággal, amivel könnyebbé teheted horoszkópábránk és az aktuális tranzitok értelmezését. Most mindez még egyszerűbbé vált, miután előre jelzed hogy egy bolygó éppen melyik horoszkópházunkba lép. Nagyon szeretem az oldalad, hálás köszönet érte.

business 0.3

Nagyon elegedett voltam,mikor elolvastam a szemelyes horoszkopomat, amit Csaba igenyesen es erthetöen adott at nekem. Köszönöm neki munkajat,segitökes
2014.5.22 -K.
aranycsillag.net ,

Nagyon elegedett voltam,mikor elolvastam a szemelyes horoszkopomat, amit Csaba igenyesen es erthetöen adott at nekem. Köszönöm neki munkajat,segitökeszseget es minden jot kivanok a tovabbiakban!

Termeszetesen en is csak ajanlani tudom mindenkinek!

Üdv.:K.

business 0.3

Nem jó helyre írtam a véleményemet,de remélem Ön is rátalál.
2013.8.24 -Molnár Gézáné
aranycsillag.net ,

Nem jó helyre írtam a véleményemet,de remélem Ön is rátalál.

business 0.3

Oldal:
123