Személyes horoszkóp elemzés ingyen

Személyes horoszkóp

Ingyenes személyes horoszkóp elemzés, születési idő és hely alapján (bolygók, fényszögek, életterületek, minőségek értelmezése), interaktív horoszkóp ábrával.

Oldalunkon közérthető és egyedi leírást olvashatsz.

A születési horoszkóp megelevenedik

Ha rámutatsz az egérrel vagy rákoppintasz a bolygókra, az Aszcendensre vagy a házcsúcsokra kiemeljük csak az adott bolygó fényszögeit, illetve a horoszkópházak uralkodóit. Sőt ha rámutatsz az ábra alatti kis rajzocskákra még képleted fényszög alakzatait is láthatod (király trigon, trapéz, T-kvadrát, kereszt kvadrát, ék, misztikus négyszög, szextil trigon, ék).

Igazi asztrológiai elemzés:

Csak itt láthatod fontosabb bolygó kapcsolataid (fényszögeid) értelmezését és horoszkópod bolygó-, házeloszlás szerinti értelmezését és kiemelt életterületeidet. Ezen kívül elérheted képleted elemek és minőségek eloszlása szerinti elemzését. Kijelezzük a Sárkányfejet (Felszálló Holdcsomópontot) és a retrográd bolygókat.

A horoszkóp ábrán első pillantásra láthatod, melyek a fontosabb bolygóid, mivel nagyobb méretű jelekkel tüntetjük fel őket (összméltóságuk szerint).

Személyre szabott horoszkóp elemzés:

A teljes személyes képlet alapján elemzünk! Az ingyenes személyes horoszkóp elemzés elolvasásához be kell jelentkezned.

Ha ingyen regisztrálsz, ezen kívül még több online elemzést olvashatsz. Bejelentkezés után:

• láthatod csak neked szóló napi horoszkópodat, mely születési helyed és időd alapján készül el.

Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kell megadnod) és nem küldünk ki kéretlen üzeneteket.Mivel az Egyensúly elvét alkalmazom, a honlapon található gépi elemzés ízelítőkön kívül, ingyenes tanácsadást nem vállalok. Ha alapos és részletbe menő személyes elemzést szeretne, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani. Az ingyenes tanácsokra való felkérések megválaszolatlanul maradnak részemről.

Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.


Vélemény/értékelés írása

Kedves Csaba! Nagyon szépen köszönöm az elemzést, teljesen találó. Éljen az Asztrológia!
2018.3.12 - Meryem
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Nagyon szépen köszönöm az elemzést, teljesen találó. Éljen az Asztrológia!

business 0.3

Egybecseng azzal amit itt írnak [egy másik honlapon].
2018.2.07 - Réka
aranycsillag.net ,

Egybecseng azzal amit itt írnak [egy másik honlapon].

business 0.3

Köszönöm Kedves Csaba!Az elemzés teljes mértékben találó volt. Igaz, az általános jellemzéseket már tudtam magamról, mert évekkel ezelő
2018.2.04 - Magdolna72
aranycsillag.net ,

Köszönöm Kedves Csaba!Az elemzés teljes mértékben találó volt. Igaz, az általános jellemzéseket már tudtam magamról, mert évekkel ezelőtt egy asztrológiai tanárral csináltattam már horoszkópot, és én magam is sokat foglalkoztam vele, de borzalmasan nehéz, ezért abbahagytam. 1-2 hónap múlva fogok kérni a mostani időszakomról egy teljes horoszkópot. Az asztrológiai tanár - akihez vissza kellett volna mennem pár év múlva, sajnos meghalt. Örülök, hogy Önre rátaláltam Kedves Csaba, és pár éves időszakra megint kérek és kapok egy tökéletes horoszkópot.Minden jót kívánok Magdolna

business 0.3

Köszönöm! Nagyon találó volt magamra ismertem.
2018.1.30 - Marina
aranycsillag.net ,

Köszönöm! Nagyon találó volt magamra ismertem.

business 0.3

Köszönöm kedves Csaba az elemzést, nagyon találó volt.
2018.1.24 - Tóthné Marika
aranycsillag.net ,

Köszönöm kedves Csaba az elemzést, nagyon találó volt.

business 0.3

aranycsillag.net , 4.9 5.0 119 119 Kedves Csaba! Nagyon szépen köszönöm az elemzést, teljesen találó. Éljen az Asztrológia!
Oldal:
123»