Személyes horoszkóp elemzés ingyen

Személyes horoszkóp

Ingyenes személyes horoszkóp elemzés, születési idő és hely alapján (bolygók, fényszögek, életterületek, minőségek értelmezése), interaktív horoszkóp ábrával.

Oldalunkon közérthető és egyedi leírást olvashatsz.

A születési horoszkóp megelevenedik

Ha rámutatsz az egérrel vagy rákoppintasz a bolygókra, az Aszcendensre vagy a házcsúcsokra kiemeljük csak az adott bolygó fényszögeit, illetve a horoszkópházak uralkodóit. Sőt ha rámutatsz az ábra alatti kis rajzocskákra még képleted fényszög alakzatait is láthatod (király trigon, trapéz, T-kvadrát, kereszt kvadrát, ék, misztikus négyszög, szextil trigon, ék).

Igazi asztrológiai elemzés:

Csak itt láthatod fontosabb bolygó kapcsolataid (fényszögeid) értelmezését és horoszkópod bolygó-, házeloszlás szerinti értelmezését és kiemelt életterületeidet. Ezen kívül elérheted képleted elemek és minőségek eloszlása szerinti elemzését. Kijelezzük a Sárkányfejet (Felszálló Holdcsomópontot) és a retrográd bolygókat.

A horoszkóp ábrán első pillantásra láthatod, melyek a fontosabb bolygóid, mivel nagyobb méretű jelekkel tüntetjük fel őket (összméltóságuk szerint).

Személyre szabott horoszkóp elemzés:

A teljes személyes képlet alapján elemzünk! Az ingyenes személyes horoszkóp elemzés elolvasásához be kell jelentkezned.

Ha ingyen regisztrálsz, ezen kívül még több online elemzést olvashatsz. Bejelentkezés után:

• láthatod csak neked szóló napi horoszkópodat, mely születési helyed és időd alapján készül el.

Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kell megadnod) és nem küldünk ki kéretlen üzeneteket.Mivel az Egyensúly elvét alkalmazom, a honlapon található gépi elemzés ízelítőkön kívül, ingyenes tanácsadást nem vállalok. Ha alapos és részletbe menő személyes elemzést szeretne, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani. Az ingyenes tanácsokra való felkérések megválaszolatlanul maradnak részemről.

Ha tetszik oszd meg ismerőseiddel

Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.


Vélemény/értékelés írása

Kedves Csaba! Nagyon tetszik az elemzés, de a személyes képletemnél nem jelentek meg az oppozícióim: Mars szemben a Nappal és Vénusszal, és a
2017.11.15 - Nagy Dezso
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Nagyon tetszik az elemzés, de a személyes képletemnél nem jelentek meg az oppozícióim: Mars szemben a Nappal és Vénusszal, és a Jupiterrel szemben a Merkúr is 8 fokos eltérésen belül van. Berajzolnád nekem ezeket a könnyebb követhetőségért? Köszi. Üdvözlettel: Dezső

Válasz: Kedves Dezső, az elemzés max. 5 fokos orbiszokkal dolgozik. A tapasztalat szerint az ennél gyengébb fényszögek már csekély hatással vannak a képletre. Idővel lehet beállítható opciók lesznek az orbiszok is.

business 0.3

Kedves Csaba!Egész jó az elemzés. Természetesen mindent nem lehet megtudni rólam de nagyvonalakban hasonlít rám...
2017.10.21 - Vilmos
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Egész jó az elemzés. Természetesen mindent nem lehet megtudni rólam de nagyvonalakban hasonlít rám...

business 0.3

Egyetértek az elemzéssel.
2017.10.10 - Marika
aranycsillag.net ,

Egyetértek az elemzéssel.

business 0.3

Köszönöm az elemzést!De azt hiszem jobban járnék, ha nem is lennék 🙂
2017.10.05 - Ági
aranycsillag.net ,

Köszönöm az elemzést!
De azt hiszem jobban járnék, ha nem is lennék 🙂

business 0.3

Nagyon köszönöm, találó az elemzés.Vera
2017.10.05 - Székely Vera
aranycsillag.net ,

Nagyon köszönöm, találó az elemzés.
Vera

business 0.3

aranycsillag.net , 4.9 5.0 111 111 Kedves Csaba! Nagyon tetszik az elemzés, de a személyes képletemnél nem jelentek meg az oppozícióim: Mars szemben a Nappal és Vénusszal, és a Jupiterrel szemben a Merkúr
Oldal:
123»