Személyes horoszkóp elemzés rendelés

• Szeretnéd jobban megérteni magadat?
• Hogyan hozhatsz ki a legtöbbet képességeidből és hogyan enyhítheted nehézségeidet?

Segítek kideríteni erősségeidet, illetve tudatosítani, hogy mire kéne ügyelned és merre lenne érdemes haladnod életed folyamán és jelenlegi helyzetedben.

Szeretnéd tudni, hogy miért bizonyos társakhoz vonzódsz? Miért látszódnak bizonyos események folyamatosan megismétlődni életed folyamán? Most ezekre és még sokkal többre is választ találhatsz.

A személyes horoszkóp elemzés folyamán egyedi részletességgel értelmezem jellemed minden fontosabb vonását (személyiség, érzelemvilág, vágyak és értékek, gondolkodásmód, akarat, lehetőségek és kihívások, tudat alatti késztetések, hivatás és lelki fejlődés) illetve ezek kapcsolódásait. Kibontom, hogy milyen alapjellemtípushoz tartozol képleted általános jellemzői alapján.

Czompó Csaba asztrológusTöbb éves asztrológiai tapasztalatom, képzésem illetve ezernél több tanácsadás/elemzéssel mögöttem biztos vagyok benne, hogy a legmegfelelőbb tanácsokkal tudlak segíteni bármely problémával/helyzettel/kérdéssel kapcsolatosan. Az elemzés elkészítésében feleségem, Szilágyi Emese lélekgyógyász is részt vesz.

Miközben mindent külön precizitással dolgozok ki, mind a leírásban, mind a stílusban figyelek arra, hogy akkor is érthető és személyhez szóló legyen, ha csak most találkoztál először az asztrológiával.
Tanácsaim lehetőségeid jobb átlátásához és hasznosításához vezetnek.
A hagyományos elemzési eljárásokon túl figyelembe veszem a bolygók sebességét és különleges helyzeteit is elemzésed elkészítésében.

Olyan részletek is kibontásra kerülnek, mint a kisbolygók, a születési Holdfázis, IC-MC és Holdcsomópont tengelyek illetve szerencsepontod elemzése.

Jellemrajzodat aktuális lehetőségeid feltárása, több oldalas előrejelzés teszi időszerűvé.

Az asztrológiai elemzés ára: 8000 Ft / 26 euro / 116 lej

Ezért egy 30-35 oldalas e-bookot kapsz, amiben hozzáférhetően tárom fel jellemed még számodra sem ismert részleteit.

Használd ki a lehetőséget, hogy a teljesebb önismeret által, többet hozzál ki magadból.

A rendelési űrlapon egy bizonyos személyes szempontra hangsúlyt fektetve igényelheted az értelmezést, mely külön növeli ennek értékét. (Csak a jellemeddel kapcsolatos kérdéseket tegyél fel, ha kapcsolataid érdekelnek Kapcsolati elemzést kell rendelned.)

Ha születésed idejét nem tudod +/- 5-10 perc pontossággal megadni, érdemes előzetesen Születésed idejének pontosítását igényelned. Ha érdekel az a sok ismeret, amit a részletekből olvasok ki számodra, akkor saját érdeked, hogy pontos adatokat nyújts az elemzéshez.

Megjegyzések: a megrendelőnek legalább 16 évesnek kell lennie. Kiskorúnak készített horoszkóp rendelést csak a szülő vagy törvényes gyám adhat le. Ha nagyszámú vagy sok többletmunkát jelentő egyéni szempontot, kérdést szeretnél megvizsgáltatni, ezeket egy közösen, emailben egyeztetett pótdíj mellett tudom teljesíteni.

A rendelői ív kitöltését követően kiválaszthatod a kívánt fizetési módot (banki átutalás/pénztári befizetés, online fizetés stb.). Bármely országban is tartózkodnál biztosan tudok számodra megfelelő továbbítási módot biztosítani (a lehetséges fizetési módozatok listáját megtekintheted itt)

Ahhoz, hogy megbizonyosodjak rendelésed komolyságáról, az elemzési díjat előzetesen kérem.

Ezt követően az elemzés kivitelezési ideje 4-12 munkanap (az aktuális felkérések számának függvényében) és emailen keresztül továbbítom neked.

Miután áttanulmányoztad az elkészített elemzést, 2-3 levélben tisztázhatjuk az olvasás közben felmerült kérdéses részeket.

További kérdéseiddel lapozd fel a Gyakori kérdéseket vagy vedd fel a kapcsolatot személyesen.

Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező

Születési adatok:
Számlázási cím:


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


4.95 | 19 vélemény/értékelés alapján

Kedves Csaba!Köszönöm az elemzést, mondhatom azt hogy a legjobb, legérhetőbb elemzés amit olvastam eddig.Sok mindent megértettem magamról a reakciómró
2018.10.31 -bebolya
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!Köszönöm az elemzést, mondhatom azt hogy a legjobb, legérhetőbb elemzés amit olvastam eddig.Sok mindent megértettem magamról a reakciómról bizonyos helyzetekben és szembesültem nem épp kellemes tulajdonságommal....ami az olvasáskor "esett" le hogy tényleg így van... 🙂 de ezzel a "leesett"felismeréssel emlékeztetem magam a hasonló szituációkban...
Még egyszer nagyon köszönöm az elemzést,Hála :)További szép napot kívánok.Bebolya

business 0.3

Kedves Csaba köszönöm szépen az elemzést. Nagyon sokat segített. Van egy csomó olyan dolog, ami igaz volt rám, de már változtattam rajta. De igen, eze
2018.6.18 -Dencs Mária
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba köszönöm szépen az elemzést. Nagyon sokat segített. Van egy csomó olyan dolog, ami igaz volt rám, de már változtattam rajta. De igen, ezekkel születtem. Megértettem azt is, hogy miért ilyen nehéz az életem. Igazad van. Sok mindent köszönhetek saját magamnak. De ha én akartam ezeket a szenvedéseket, akkor szerintem ebben az életemben sokat fejlődök. További szép napot kívánok Marcsi

business 0.3

Köszönöm mind a négy nagyszerű elemzést.
2015.8.15 -Erika
aranycsillag.net ,

Köszönöm mind a négy nagyszerű elemzést.

business 0.3

Kedves Csaba!Inspirálnak az írásaid. Először csak azt gondoltam, hogy végre egy asztrológus, aki nem egy a sok közül, aztán az asztrológia iránti ré
2014.11.14 -Mandula
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!

Inspirálnak az írásaid. Először csak azt gondoltam, hogy végre egy asztrológus, aki nem egy a sok közül, aztán az asztrológia iránti régi érdeklődésem is új szelet kapott. Egy csomó felesleges nyűgöm, göncöm ismertem fel az elemzés által.

Üdvözlettel,
Mandula

business 0.3

Kedves Csaba! Köszönöm a születési idő pontosítást, a részletes elemzést, és a kérdéseimre adott válaszokat. Tükör és iránytű az elkövetkező időkre.
2013.8.30 -Andrea
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Köszönöm a születési idő pontosítást, a részletes elemzést, és a kérdéseimre adott válaszokat. Tükör és iránytű az elkövetkező időkre.
Üdvözlettel: Andrea

business 0.3

Oldal:
1234