Életút visszatekintés


Ha nem rendelkezel még felhasználói fiókkal a honlapon, érdemes előbb megismerned az ingyenes fiók előnyeit ide kattintva.

Visszanézheted életed bármely időszakát honlapunkon (születésed napjától a jelen pillanatig) a bolygóhatások értelmezéseivel.

Az életút visszatekintés díja: 5.000 Ft / 12.46 euro / 62 lej

Ezt egyetlen egyszer kell igényelned és mindaddig elérhető lesz számodra, ameddig aktív előfizető vagy a honlapon.

Az opció nem változtatja meg előfizetésed lejárati idejét.

A jövő alapjait a múltban fektetjük le. Az önismeret útján az ember időnként visszatekint és elgondolkodik azon miért pont bizonyos események, miért egy adott időszakban történtek életében.

A napi előrejelzések oldalán ha a baloldali szürke naptár ikonra kattintasz, a honlap kilistázza számodra, hogy az adott bolygóhatás mikor volt tapasztalható eddigi életed során. Ez tanulságos lehet különböző időszakok eseményeinek, élményeinek összehasonlítására.

a kép csak illusztráció a kép csak illusztráció
a kép csak illusztráció

Az opciót a honlap kezdőoldalán éred el szokásos előrejelzéseidnél, csak mostantól a dátum választó bármely múltbeli dátumot is enged kiválasztani.

Ezen kívül az "Időszak kilistázása" gombra kattintva max. 1 év hosszúságú időszakok tranzit elemzését is egyben kilistázhatod.

A Progressziós életkép és a Primer direkciós elemzések pedig max. 5 év hosszúságú múltbeli időszakok progressziós/direkciós hatásait összesíti számodra.

Még összes múltbeli szolár és lunár elemzésedet is elkészítheted (ezeket a szokásos helyen az Szolár és Lunár elemzés oldalain választhatod ki).

Az online kapcsolati elemzésnél, ha rendelkezel a Korlátlan kapcsolati elemzések opcióval bármely kapcsolatod múltbeli időszakainak értelmezéseire is rákereshetsz, így jobban megértve, hogy mi miért történhetett.

A lehetséges fizetési módok (banki átutalás/befizetés, Paypal, bankkártyás fizetés) eléréséhez előbb be kell jelentkezned bővített előrejelzés előfizetői fiókodba: