Életút visszatekintés


Ez egy igényelhető opció a Előrejelzés előfizetéshez.

Ha nem rendelkezel még felhasználói fiókkal a honlapon, érdemes előbb megismerned az ingyenes fiók előnyeit ide kattintva.

A jövő alapjait a múltban fektetjük le. Az önismeret útján az ember időnként visszatekint és elgondolkodik azon miért pont bizonyos események, miért egy adott időszakban történtek életében. Az asztrológia a bolygók mozgásának vizsgálatán keresztül képes leírásokat, értelmezéseket adni egy adott életszakasz történéseire.

Mostantól Te is visszanézheted életed bármely időszakát honlapunkon (születésed napjától a jelen pillanatig) és az akkori bolygóhatások értelmezéseit.

A napi előrejelzések oldalán ha a baloldali szürke naptár ikonra kattintasz a fényszög értelmezése mellett, a honlap kilistázza számodra, hogy az adott bolygóhatás mikor volt tapasztalható eddigi életed során. Ez nagyon hasznos és tanulságos lehet különböző időszakok eseményeinek, élményeinek összehasonlítására.

a kép csak illusztráció a kép csak illusztráció
a kép csak illusztráció

Az opciót a honlap kezdőoldalán éred el szokásos előrejelzéseidnél, csak mostantól a dátum választó bármely múltbeli dátumot is enged kiválasztani. Ezen kívül a "Mutasd a teljes időszakot" gombra kattintva max. 1 év hosszúságú időszakok tranzit elemzését is egyben kilistázhatod. A Progressziós életkép pedig max. 5 év hosszúságú időszakok progressziós hatásait összesíti számodra. Még összes múltbeli szolár elemzésedet is elkészítheted (ezeket a szokásos helyen az Szolár elemzés oldalán választhatod ki). Az ingyenes kapcsolati elemzésnél pedig a Haladó beállítások alatt a Progresszált szinasztria opciót használva összes kapcsolatod múltbeli eseményeire is rákereshetsz.

Az interaktív horoszkópkeréken könnyedén láthatod bármely bolygó pontosan milyen időszakban haladt át egy horoszkópházadon vagy egy fényszög mettől-meddig tartott. Ezek mind fontos szakaszokat jelölnek eddigi életed során.

Az életút visszatekintés opció díja: 5.000 Ft / 11.92 euro / 59 lej

Ezt az opciót egyetlen egyszer kell igényelned és mindaddig elérhető lesz számodra, ameddig aktív előfizető vagy a honlapon (ha előfizetésed lejár és csak egy későbbi dátumon hosszabbítod meg, az életút visszatekintés lehetősége akkor is újra elérhető lesz).

Az opció igénylése nem változtatja meg előfizetésed lejárati idejét (nem minősül az előfizetés meghosszabbításának).

A lehetséges fizetési módok (banki átutalás/befizetés, Paypal, bankkártyás fizetés) eléréséhez előbb be kell jelentkezned bővített előrejelzés előfizetői fiókodba: