Párkapcsolati horoszkóp elemzés egymás jobb megértéséhez

• Mennyire fogok találni vele?
• Támogatjuk vagy akadályozzuk egymást?
• Érzelmileg és érzékileg is passzolunk?
• Megbízhatok benne hosszú távon is?
• Miért nem akar megérteni, elfogadni?
• Hogyan tudnék közelebb kerülni hozzá?

A párkapcsolati horoszkóp elemzésben kettőtök horoszkópjainak alapján tárom fel, hogy mit várhatsz el a kapcsolattól, milyen hatással vagytok egymásra, hol erősíthetik vagy érthetik félre egymást. Ennek a tudásnak a birtokában több konfliktust, nézeteltérést és feszültséget oldhattok fel és közelebb kerülhettek egymáshoz is vagy jobban tudtok majd együttműködni közös céljaitok érdekében.A teljes kapcsolati horoszkóp elemzés magában foglal egy-egy leírást mindkettőtök jelleméről (főleg a kapcsolat szempontjából), áttérve utána kapcsolatotok feltárására.

Mind a pozitívumok, mind az érzékenyebb pontok terítékre kerülnek, mert ez által számíthattok igazi jobb kölcsönös megértésre.Czompó Csaba asztrológusTöbb éves asztrológiai tapasztalatom, képzésem illetve ezernél több tanácsadás/elemzéssel mögöttem biztos vagyok benne, hogy a legmegfelelőbb tanácsokkal tudlak segíteni bármely problémával/helyzettel/kérdéssel kapcsolatosan. Az elemzés elkészítésében feleségem, Szilágyi Emese látó és lélekgyógyász is részt vesz.

Segítségedre lehet nagyobb elkötelezettségek felvállalása előtt, nehezebb helyzetek megértésében vagy jövőbeli együttműködés felmérésében is. A párkapcsolaton túl, rokoni, baráti és szakmai kapcsolatok működésébe is belátást tudok nyújtani számodra.

Egy részletes kapcsolati elemzés ára: 12.500 Ft / 41 euro / 183 lej

Ezért egy 22-25 oldalas értelmezést kapsz.

Ha több személyt (ismerőst vagy rokont) érintően szeretnéd az elemzést elvégeztetni, akkor a további személyek adatait a megjegyzéseknél adhatod meg. Ilyen összetett elemzést egy közösen megegyezett értékben, felárral készítek el.

A rendelési űrlapon lehetőséged nyílik egy bizonyos, a kapcsolatot érintő szempont szerint végeztetned az elemzést, mely tovább növeli ennek értékét.

Figyelem! Ha már rendeltél régebb saját születési vagy teljes kapcsolati horoszkóp elemzést, akkor a Teljes kapcsolati elemzés díjából 3.000 Ft kedvezményt adunk (9.500 Ft-ot kell csak utalnod). A kedvezményt nem veheted igénybe Lite kapcsolati elemzés esetén.

Ha már mindkét fél számára rendeltetek régebb egy-egy születési elemzést, akkor Teljes kapcsolati elemzés helyett a Lite kapcsolati elemzést ajánljuk rendelésre.

Rendelhetsz egy rövidebb 10-12 oldalas Lite elemzést is, ami csak magát a kapcsolatot értelmezi és megfelelő lehet ajándéknak is.

A Lite kapcsolati elemzés ára: 7000 Ft / 23 euro / 102 lej

A rendelői ív kitöltését követően kiválaszthatod a kívánt fizetési módot (banki átutalás/pénztári befizetés, online fizetés stb.). Bármely országban is tartózkodnál biztosan tudok számodra megfelelő továbbítási módot biztosítani (a lehetséges fizetési módozatok listáját megtekintheted itt)

Ahhoz, hogy megbizonyosodhassak rendelési szándékod komolyságáról, a tanácsadási díj továbbítását előzetesen igényelem.

Ezt követően az elemzés kivitelezési ideje 3-10 munkanap (az aktuális felkérések számának függvényében) és emailen keresztül továbbítom neked.

Miután áttanulmányoztátok az elkészített elemzést, 2-3 levélben tisztázhatjuk az olvasás közben felmerült kérdéses részeket.

További kérdéseiddel lapozd fel a Gyakori kérdéseket vagy vedd fel a kapcsolatot személyesen.

Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező

Számlázási cím:


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.


Vélemény/értékelés írása

Köszönöm szépen a párkapcsolati elemzést ! Sokat segített ! Olyan dolgokat hozott napvilágra, amire így rávilágítva körültekintő dönt
2018.3.05 - Steiner Erzsébet
aranycsillag.net ,

Köszönöm szépen a párkapcsolati elemzést ! Sokat segített ! Olyan dolgokat hozott napvilágra, amire így rávilágítva körültekintő döntést tudtam hozni. Hálás köszönet a munkájáért ! Erzsébet

business 0.3

Nagyon szépen köszönjük az elemzést! Segítségeddel,tanácsaiddal legyőzhetők a kisebb-nagyobb problémák,miután végre megértettük,miért
2016.9.27 - Móni
aranycsillag.net ,

Nagyon szépen köszönjük az elemzést! Segítségeddel,tanácsaiddal legyőzhetők a kisebb-nagyobb problémák,miután végre megértettük,miért vagyunk olyanok, amilyenek. Erre kerestem választ, és hála neked megkaptam! Munkádhoz gratulálunk,jó egészséget, sok sikert kívánunk! M&Cs

business 0.3

Nagyon szépen köszönöm az elemzést, hát elképesztő vagy, engedd meg, hogy Gratuláljak!:-)Abszolút rátapintottál azokra a pontokra, amikre
2013.10.02 - Kata
aranycsillag.net ,

Nagyon szépen köszönöm az elemzést, hát elképesztő vagy, engedd meg, hogy Gratuláljak!:-)Abszolút rátapintottál azokra a pontokra, amikre oda kell figyelnem. Nagyon tetszik a stílus, ahogy írsz, közérthető, egyenes. Sokat segítettél, köszönöm Neked!

business 0.3

Sok hasonló oldalt néztem végig a neten, de mikor ide találtam, az az érzés fogott el, hogy a Csabát választom. Nagyon jól döntöttem, mert
2013.4.12 - István
aranycsillag.net ,

Sok hasonló oldalt néztem végig a neten, de mikor ide találtam, az az érzés fogott el, hogy a Csabát választom. Nagyon jól döntöttem, mert minden olyan információt megkaptam jót is és rosszat is, amik a párkapcsolatomban hasznosan tudok majd alkalmazni.
Csaba nagyon köszönöm neked a őszinte és világos elemzésedet! A jövőben is szeretném majd a segítségedet igénybe venni.

business 0.3

Már régtől fefedeztem irásaidat.tényleg eltérő a stilusod és minden cikked nagyon érdekes, van realitása és sokat lehet tanulni belőlük.M
2013.4.05 - irénke
aranycsillag.net ,

Már régtől fefedeztem irásaidat.tényleg eltérő a stilusod és minden cikked nagyon érdekes, van realitása és sokat lehet tanulni belőlük.Mivel megnyerte tetszésemet,nem sokat gondolkoztam és megrendeltem a párhoroszkópot is.Mindenkinek tanácsolom,megéri.

business 0.3

aranycsillag.net , 5.0 5.0 8 8 Köszönöm szépen a párkapcsolati elemzést ! Sokat segített ! Olyan dolgokat hozott napvilágra, amire így rávilágítva körültekintő döntést tudtam hozni. Hálás kös
Oldal:
12