Párkapcsolati horoszkóp elemzés egymás jobb megértéséhez

• Mennyire fogok találni vele?
• Támogatjuk vagy akadályozzuk egymást?
• Érzelmileg és érzékileg is passzolunk?
• Megbízhatok benne hosszú távon is?

A párkapcsolati horoszkóp elemzésben kettőtök horoszkópjainak alapján tárom fel, hogy mit várhatsz el a kapcsolattól, milyen hatással vagytok egymásra, hol erősíthetik vagy érthetik félre egymást. Ennek a tudatában közelebb kerülhettek egymáshoz vagy jobban tudtok majd együttműködni közös céljaitok érdekében. A teljes kapcsolati horoszkóp elemzés magában foglal egy-egy leírást mindkettőtök jelleméről (főleg a kapcsolat szempontjából), áttérve utána kapcsolatotok feltárására.

Mind a pozitívumok, mind az érzékenyebb pontok terítékre kerülnek.Czompó Csaba asztrológus Több éves tapasztalatom alapján segíteni tudlak problémáddal, kérdéseddel kapcsolatosan. Az elemzés elkészítésében feleségem, Szilágyi Emese is részt vesz.

Segítségedre lehet nagyobb elkötelezettségek felvállalása előtt, nehezebb helyzetek megértésében vagy jövőbeli együttműködés felmérésében is. A párkapcsolaton túl, rokoni, baráti és szakmai kapcsolatok működésébe is belátást nyújthat számodra.

Egy részletes kapcsolati elemzés ára: 15000 Ft / 41.62 euro / 206 lej

Ezért egy 22-25 oldalas értelmezést kapsz, PDF dokumentumban.

Ha több személyt (ismerőst vagy rokont) érintően szeretnéd az elemzést elvégeztetni, akkor a további személyek adatait a megjegyzéseknél adhatod meg. Ilyen összetett elemzést egy közösen megegyezett értékben, felárral készítek el.

A rendelési űrlapon lehetőséged nyílik egy bizonyos, a kapcsolatot érintő szempont szerint igényelned az elemzést.

Ha már rendeltél régebb tőlünk saját teljes születési vagy teljes kapcsolati horoszkóp elemzést, akkor a Teljes kapcsolati elemzés díjából 3.500 Ft kedvezményt adunk (11.500 Ft-ot kell csak utalnod). Ebben az esetben a te személyes születési bolygóid értelmezését nem készítjük el, mert régebb már megkaptad őket.

Ha már mindkét fél számára rendeltetek régebb egy-egy teljes születési elemzést, akkor Teljes kapcsolati elemzés helyett a Lite kapcsolati elemzést ajánljuk nektek.

Rendelhetsz egy rövidebb 10-12 oldalas Lite elemzést is, ami csak magát a kapcsolatot értelmezi és megfelelő lehet ajándéknak is.

A Lite kapcsolati elemzés ára: 8500 Ft / 23.44 euro / 116 lej

A rendelői ív kitöltését követően kiválaszthatod a kívánt fizetési módot (OTP banki átutalás/pénztári befizetés, online bankkártyás fizetés, Paypal). A lehetséges fizetési módozatok listáját megtekintheted itt.

Az elemzés kivitelezési ideje 9-16 munkanap (az aktuális felkérések számának függvényében) és emailen keresztül továbbítom neked.

Miután áttanulmányoztátok az elkészített elemzést, 2-3 levélben tisztázhatjuk az olvasás közben felmerült kérdéses részeket.

További kérdéseiddel lapozd fel a Gyakori kérdéseket vagy vedd fel a kapcsolatot személyesen.

Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező


Számlázási cím:


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


5.00 | 8 vélemény/értékelés alapján

Köszönöm szépen a párkapcsolati elemzést ! Sokat segített ! Olyan dolgokat hozott napvilágra, amire így rávilágítva körültekintő döntést tudtam hozni.
2018.3.05 -Steiner Erzsébet
aranycsillag.net ,

Köszönöm szépen a párkapcsolati elemzést ! Sokat segített ! Olyan dolgokat hozott napvilágra, amire így rávilágítva körültekintő döntést tudtam hozni. Hálás köszönet a munkájáért ! Erzsébet

business 0.3

Nagyon szépen köszönjük az elemzést! Segítségeddel,tanácsaiddal legyőzhetők a kisebb-nagyobb problémák,miután végre megértettük,miért vagyunk olyanok,
2016.9.27 -Móni
aranycsillag.net ,

Nagyon szépen köszönjük az elemzést! Segítségeddel,tanácsaiddal legyőzhetők a kisebb-nagyobb problémák,miután végre megértettük,miért vagyunk olyanok, amilyenek. Erre kerestem választ, és hála neked megkaptam! Munkádhoz gratulálunk,jó egészséget, sok sikert kívánunk! M&Cs

business 0.3

Nagyon szépen köszönöm az elemzést, hát elképesztő vagy, engedd meg, hogy Gratuláljak!:-)Abszolút rátapintottál azokra a pontokra, amikre oda kell fig
2013.10.02 -Kata
aranycsillag.net ,

Nagyon szépen köszönöm az elemzést, hát elképesztő vagy, engedd meg, hogy Gratuláljak!:-)Abszolút rátapintottál azokra a pontokra, amikre oda kell figyelnem. Nagyon tetszik a stílus, ahogy írsz, közérthető, egyenes. Sokat segítettél, köszönöm Neked!

business 0.3

Sok hasonló oldalt néztem végig a neten, de mikor ide találtam, az az érzés fogott el, hogy a Csabát választom. Nagyon jól döntöttem, mert minden olya
2013.4.12 -István
aranycsillag.net ,

Sok hasonló oldalt néztem végig a neten, de mikor ide találtam, az az érzés fogott el, hogy a Csabát választom. Nagyon jól döntöttem, mert minden olyan információt megkaptam jót is és rosszat is, amik a párkapcsolatomban hasznosan tudok majd alkalmazni.
Csaba nagyon köszönöm neked a őszinte és világos elemzésedet! A jövőben is szeretném majd a segítségedet igénybe venni.

business 0.3

Már régtől fefedeztem irásaidat.tényleg eltérő a stilusod és minden cikked nagyon érdekes, van realitása és sokat lehet tanulni belőlük.Mivel megnyert
2013.4.05 -irénke
aranycsillag.net ,

Már régtől fefedeztem irásaidat.tényleg eltérő a stilusod és minden cikked nagyon érdekes, van realitása és sokat lehet tanulni belőlük.Mivel megnyerte tetszésemet,nem sokat gondolkoztam és megrendeltem a párhoroszkópot is.Mindenkinek tanácsolom,megéri.

business 0.3

Örülök hogy megrendeltem a részletes párkapcsolati elemzést, sok mindenre választ kaptam. Így már a szakítás is érthetőbb és feldolgozhatóbb volt szám
2012.12.11 -varnyu
aranycsillag.net ,

Örülök hogy megrendeltem a részletes párkapcsolati elemzést, sok mindenre választ kaptam. Így már a szakítás is érthetőbb és feldolgozhatóbb volt számomra. Ha előbb belemerülök sok feszültség elkerülhető lett volna.Köszönöm a segítségét!

business 0.3

Őszinte szívvel ajánlom Csaba írásait, munkáit mindenki számára, aki tudni akarja személyiségét, lehetőségeit, erényeit és gyengeségeit. Tökéletesen r
2012.12.01 -beleva64
aranycsillag.net ,

Őszinte szívvel ajánlom Csaba írásait, munkáit mindenki számára, aki tudni akarja személyiségét, lehetőségeit, erényeit és gyengeségeit. Tökéletesen rámutat a problémákra és segítséget is nyújt azok megoldásában áthidalásában!
Én örülök, hogy rátaláltam, és remélem a továbbiakban is számíthatok segítségére.

business 0.3

Kedves Csaba!Nagyon örülök, hogy megtaláltalak, nagyon köszönöm az alapos, pontos elemzésedet és nem utolsósorban segítőkészségedet! Találkozni fo
2012.6.10 -Scatch
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!

Nagyon örülök, hogy megtaláltalak, nagyon köszönöm az alapos, pontos elemzésedet és nem utolsósorban segítőkészségedet! Találkozni fogunk még... 🙂

business 0.3