Párkapcsolati horoszkóp elemzés egymás jobb megértéséhez

• Mennyire fogok találni vele?
• Támogatjuk vagy akadályozzuk egymást?
• Érzelmileg és érzékileg is passzolunk?
• Megbízhatok benne hosszú távon is?

Rendelési űrlap megjelenítése

A teljes (22-25 oldalas) kapcsolati elemzés ára: 15000 Ft / 37.98 euro / 189 lej
A Lite (10-12 oldalas) kapcsolati elemzés ára: 8500 Ft / 21.5 euro / 107 lej
Sürgősség esetén: + 3000 Ft

A teljes kapcsolati horoszkóp elemzés magában foglal egy-egy leírást mindkettőtök jelleméről (főleg a kapcsolat szempontjából), áttérve utána kapcsolatotok feltárására. A Lite elemzés csak magát a kapcsolatot értelmezi és megfelelő lehet ajándéknak is.

Kivitelezési idő: 9-16 munkanap és emailen keresztül továbbítom nektek. Az elemzést sürgősséggel is kérheted és max. 3 munkanapon belül fogom elküldeni.

Ha már rendeltél régebb tőlünk saját teljes születési vagy teljes kapcsolati horoszkóp elemzést, akkor a Teljes kapcsolati elemzés díjából 3.500 Ft kedvezményt adunk (11.500 Ft-ot kell csak utalnod).

A párkapcsolati horoszkóp elemzésben kettőtök horoszkópjainak alapján tárom fel, hogy mit várhatsz el a kapcsolattól, milyen hatással vagytok egymásra, hol erősíthetik vagy érthetik félre egymást. Ennek a tudatában közelebb kerülhettek egymáshoz vagy jobban tudtok majd együttműködni közös céljaitok érdekében.

Segítségedre lehet nagyobb elkötelezettségek felvállalása előtt, nehezebb helyzetek megértésében vagy jövőbeli együttműködés felmérésében is. A párkapcsolaton túl, rokoni, baráti és szakmai kapcsolatok működésébe is belátást nyújthat számodra.

Mind a pozitívumok, mind az érzékenyebb pontok terítékre kerülnek.

A rendelési űrlapon lehetőséged nyílik egy bizonyos, a kapcsolatot érintő szempont szerint igényelned az elemzést.

Czompó Csaba asztrológus Több éves tapasztalatom alapján segíteni tudlak problémáddal, kérdéseddel kapcsolatosan. Az elemzés elkészítésében feleségem, Szilágyi Emese is részt vesz.

Ha több személyt (ismerőst vagy rokont) érintően szeretnéd az elemzést elvégeztetni, akkor érdemes inkább csoportos elemzést rendelned ide kattintva.

A rendelői ív kitöltését követően kiválaszthatod a kívánt fizetési módot (OTP banki átutalás/pénztári befizetés, online bankkártyás fizetés, Paypal). A lehetséges fizetési módozatok listáját megtekintheted itt.

Miután áttanulmányoztátok az elkészített elemzést, 2-3 levélben tisztázhatjuk az olvasás közben felmerült kérdéses részeket.

További kérdéseiddel lapozd fel a Gyakori kérdéseket vagy vedd fel a kapcsolatot személyesen.


Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező


Számlázási cím:


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


5.00 | 9 vélemény/értékelés alapján

Sziasztok!Sajnos nem tudom, mikor ( hány órakor) született a párom. Helyszin, év, hónap, nap, ezeket tudom, az órát viszont nem. Mennyiben sikerül
2023.4.21 -Barbara
aranycsillag.net ,

Sziasztok!

Sajnos nem tudom, mikor ( hány órakor) született a párom. Helyszin, év, hónap, nap, ezeket tudom, az órát viszont nem. Mennyiben sikerülne így készíteni párhoroszkópot? (A saját adataimat tudom.)

Köszönettel:
Barbara

Válasz: Kedves Barbara, így is elkészíthető az elemzésetek. Nem lesz minden részlet látható, de a lényeg így is kiolvasható.

business 0.3

Köszönöm szépen a párkapcsolati elemzést ! Sokat segített ! Olyan dolgokat hozott napvilágra, amire így rávilágítva körültekintő döntést tudtam hozni.
2018.3.05 -Steiner Erzsébet
aranycsillag.net ,

Köszönöm szépen a párkapcsolati elemzést ! Sokat segített ! Olyan dolgokat hozott napvilágra, amire így rávilágítva körültekintő döntést tudtam hozni. Hálás köszönet a munkájáért ! Erzsébet

business 0.3

Nagyon szépen köszönjük az elemzést! Segítségeddel,tanácsaiddal legyőzhetők a kisebb-nagyobb problémák,miután végre megértettük,miért vagyunk olyanok,
2016.9.27 -Móni
aranycsillag.net ,

Nagyon szépen köszönjük az elemzést! Segítségeddel,tanácsaiddal legyőzhetők a kisebb-nagyobb problémák,miután végre megértettük,miért vagyunk olyanok, amilyenek. Erre kerestem választ, és hála neked megkaptam! Munkádhoz gratulálunk,jó egészséget, sok sikert kívánunk! M&Cs

business 0.3

Nagyon szépen köszönöm az elemzést, hát elképesztő vagy, engedd meg, hogy Gratuláljak!:-)Abszolút rátapintottál azokra a pontokra, amikre oda kell fig
2013.10.02 -Kata
aranycsillag.net ,

Nagyon szépen köszönöm az elemzést, hát elképesztő vagy, engedd meg, hogy Gratuláljak!:-)Abszolút rátapintottál azokra a pontokra, amikre oda kell figyelnem. Nagyon tetszik a stílus, ahogy írsz, közérthető, egyenes. Sokat segítettél, köszönöm Neked!

business 0.3

Sok hasonló oldalt néztem végig a neten, de mikor ide találtam, az az érzés fogott el, hogy a Csabát választom. Nagyon jól döntöttem, mert minden olya
2013.4.12 -István
aranycsillag.net ,

Sok hasonló oldalt néztem végig a neten, de mikor ide találtam, az az érzés fogott el, hogy a Csabát választom. Nagyon jól döntöttem, mert minden olyan információt megkaptam jót is és rosszat is, amik a párkapcsolatomban hasznosan tudok majd alkalmazni.
Csaba nagyon köszönöm neked a őszinte és világos elemzésedet! A jövőben is szeretném majd a segítségedet igénybe venni.

business 0.3

Már régtől fefedeztem irásaidat.tényleg eltérő a stilusod és minden cikked nagyon érdekes, van realitása és sokat lehet tanulni belőlük.Mivel megnyert
2013.4.05 -irénke
aranycsillag.net ,

Már régtől fefedeztem irásaidat.tényleg eltérő a stilusod és minden cikked nagyon érdekes, van realitása és sokat lehet tanulni belőlük.Mivel megnyerte tetszésemet,nem sokat gondolkoztam és megrendeltem a párhoroszkópot is.Mindenkinek tanácsolom,megéri.

business 0.3

Örülök hogy megrendeltem a részletes párkapcsolati elemzést, sok mindenre választ kaptam. Így már a szakítás is érthetőbb és feldolgozhatóbb volt szám
2012.12.11 -varnyu
aranycsillag.net ,

Örülök hogy megrendeltem a részletes párkapcsolati elemzést, sok mindenre választ kaptam. Így már a szakítás is érthetőbb és feldolgozhatóbb volt számomra. Ha előbb belemerülök sok feszültség elkerülhető lett volna.Köszönöm a segítségét!

business 0.3

Őszinte szívvel ajánlom Csaba írásait, munkáit mindenki számára, aki tudni akarja személyiségét, lehetőségeit, erényeit és gyengeségeit. Tökéletesen r
2012.12.01 -beleva64
aranycsillag.net ,

Őszinte szívvel ajánlom Csaba írásait, munkáit mindenki számára, aki tudni akarja személyiségét, lehetőségeit, erényeit és gyengeségeit. Tökéletesen rámutat a problémákra és segítséget is nyújt azok megoldásában áthidalásában!
Én örülök, hogy rátaláltam, és remélem a továbbiakban is számíthatok segítségére.

business 0.3

Kedves Csaba!Nagyon örülök, hogy megtaláltalak, nagyon köszönöm az alapos, pontos elemzésedet és nem utolsósorban segítőkészségedet! Találkozni fo
2012.6.10 -Scatch
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!

Nagyon örülök, hogy megtaláltalak, nagyon köszönöm az alapos, pontos elemzésedet és nem utolsósorban segítőkészségedet! Találkozni fogunk még... 🙂

business 0.3