Költözés, utazás asztrológiával

Június 18. és 22. között, új szolgáltatásunkat 5.000 Ft helyett 4.000 Ft-ért igényelheted.


Ezen szolgáltatásunk egyszeri, nem ismétlődő díj fizetése mellett lehetővé teszi, hogy láthasd bármely földrajzi helyre kiszámolt képlet értelmezéseidet. Láthatod, hogy milyen fényszögei lennének a módosult Aszcendensnek és MC-nek, illetve mit jelent, ha ezek valamelyike a bolygó felező pontokra esik. Interaktív elemzésünk rávilágít arra, hogy hogyan éreznéd magad a világ bármely helyére költözve vagy látogatva.

Hasznos lehet, ha külföldre való utazást tervezel kirándulás, munka vagy tanulás céljából. Látható az is, hogy az adott hely mennyire lenne alkalmas letelepedésre. Milyen lehetőségek vagy akadályok lennének várhatók ottan számodra. Rávilágít annak az okára is, hogy miért érezted magad bizonyos módon egy régebbi utazásod alkalmával.

Két interaktív gördülő gomb segítségével könnyen válthatsz a különböző földrajzi szélességek és hosszúság fokok között. Így könnyedén nyilvánvalóvá válhat számodra, hogyan alakulna át a képleted különböző helyekre utazva.

Az elemzések lényeges feltétele, hogy többnyire pár perc pontossággal ismerd a születési idődet. Ha kételyeid lennének vele kapcsolatosan, akkor egy Születési idő pontosítás segíthet, melynek ismertetéséhez kattints ide.

Ahhoz, hogy jelentősebb változás történjen az elemzésekben, a születési helyedtől legalább 100 km-re távolabb eső helyet kell választanod. Tehát közeli, pár kilométeres utazások, költözések elemzésére nem alkalmas.

A költözés, utazás asztrológiával ára: 5.000 4.000 Ft / 12.46 10.05 euro / 62 50 lej

Fizetési lehetőségek megjelenítése

A szolgáltatás igényléséhez csak egy ingyenes fiókkal kell rendelkezned. Ha még nincs neked ilyen, akkor ide kattintva regisztrálhatsz egyet.

Mivel ez a szolgáltatás regisztrált felhasználóink számára igényelhető, a fizetési módok (banki átutalás/készpénz befizetés, Paypal, bankkártyás fizetés) eléréséhez be kell jelentkezned fiókodba: