Kezdőlap » Asztrológia » Jónás naptár kalkulátor ingyen

Jónás naptár kalkulátor ingyen

A Jónás módszer lényege, hogy a nő akkor a legbefogadóbb, amikor a Hold ugyanabban a fázisban van, mint születésekor volt található.

A Jónás naptár kalkulátor pontosan kiszámolja a számodra kedvező dátumokat, születési adataid alapján, és kiértékeli bolygóállásokat is számszerűen. Szerencsés, ha vannak zölddel jelzett kedvező hatások vagy ezek összesített értéke nagyobb a pirossal jelzett feszültebbeknél.

Jónás naptár kiértékelésselA fogamzási naptár által jelzett időpontokat megelező 1-2 napban érdemes együtt lennetek a fogamzási esélyek növelésére. Olyan napokra érdemes koncentrálni a táblázatból, melyek közel vannak a peteérés idejéhez. De akkor is érhet pozitív meglepetés, ha a peteérésre időben arrébb kerül sor.

Annak függvényében, hogy a Hold milyen jegyben található ekkortájt, lehet következtetni a születendő baba várható nemére.

Regisztrálj ingyen, hogy láthatsd 2022-es Jónás naptáradat magyarul, a következő egy évre, különleges fogamzási és egészség tippekkel.

Csatlakozz te is több, mint 41.000 regisztrált olvasónk táborába, kiknek pozitív értékeléseit, visszajelzéseit megtalálhatod honlapunkat böngészve.

Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kell megadnod) és nem küldünk ki kéretlen üzeneteket.


Regisztrációhoz kattints ide


Ha regisztrálsz, ezen kívül még több ingyenes online elemzést olvashatsz, megértheted kapcsolataidat és láthatod neked szóló következő két napi horoszkópodat, mely születési helyed és időd alapján készül el.