Ajándék szolár horoszkóp elemzés

Üdvözöllek interaktív horoszkóp elemzési oldalunkon.

Szolár horoszkóp elemzés

Ha ingyenesen regisztrálsz személyes képleted díjmentes elemzése mellett, egyedi napi előrejelzéseidet (tranzitok) is olvashatod, teljes születési horoszkópod alapján.

Ha igazán komoly, részletes előrejelzésekre vágysz (kilátásaid, lehetőségeid értelmezése személyes tranzitjaid, progresszióid alapján), akkor érdemes előfizetést igényelned.

Egy több oldalas ajándék szolár horoszkóp értelmezést is adunk több hónapos, akár 1.000 Ft-os előfizetésed mellé, részletes, minőségi horoszkópábrával, a szolár fényszögek, bolygó pozíciók, kiemelt életterületeid, szolár aszcendensed elemzésével, mely jelen életéved főbb fejleményeit mutatja.

A szolár bolygók egymáshoz viszonyított alá-felé rendelődési viszonyait is láthatod, a grafikus diszpozitor lánc segítségével. Az összesített méltóság táblázat alapján könnyen érzékelhető, hogy melyik bolygó van legnagyobb hatással az adott évben. A fontosabb bolygókat nagyobb méretben tüntetjük fel a horoszkóp keréken.

Az interaktív szolár horoszkóp megelevenedik, ha ráhelyezzük az egeret vagy rákoppintunk a bolygókra, házcsúcsokra: kiemeljük az adott bolygóhoz tartozó fényszögeket, a horoszkópház uralkodójának helyzetét. Sőt még a szolár képlet fényszög alakzatait (király trigon, trapéz, T-kvadrát, kereszt kvadrát, ék, misztikus négyszög, szextil trigon, ék) is láthatod az ábra alatti kis rajzocskák segítségével.

Tehát solár revolució, tranzit és progressziós előrejelzéseid, napi szintű lebontásban és mindezt egy helyen.

További tájékoztatásért kattints ide.

Czompó Csaba
asztrológus tanácsadó


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.


Vélemény/értékelés írása

Nagyon köszönöm az elemzést.Kicsit ijesztő a 4. 6. 8.12. házak bolygó állása,a tavalyi évem sem volt kutya. Állásváltoztatás előtt ál
2017.10.12 - Marikad
aranycsillag.net ,

Nagyon köszönöm az elemzést.Kicsit ijesztő a 4. 6. 8.12. házak bolygó állása,a tavalyi évem sem volt kutya. Állásváltoztatás előtt állok nem szeretnék csöbörből vödörbe esni. Mindig találó amit írsz. Üdvözletem

business 0.3

Nagyon köszönöm, remélem így is lesz.
2017.10.05 - Kelemenné Kiss Nóra
aranycsillag.net ,

Nagyon köszönöm, remélem így is lesz.

business 0.3

Miután először elolvastam a tavalyi szolár horoszkópomat, vettem egy mély levegőt, már csak 3 hónap választ el a következő szolár évemt
2017.9.28 - Andrea
aranycsillag.net ,

Miután először elolvastam a tavalyi szolár horoszkópomat, vettem egy mély levegőt, már csak 3 hónap választ el a következő szolár évemtől és reménykedéssel tölt el a 6 király trigon és a sikeresebb, boldogabb, reménytelibb évem.

business 0.3

Talált, süllyedt!
2017.9.26 - G. Zsófi
aranycsillag.net ,

Talált, süllyedt!

business 0.3

Köszönöm szépen az elemzést!Kiváncsian várom a történéseket.Üdvözlettel kontrol
2017.7.29 - Kontrol
aranycsillag.net ,

Köszönöm szépen az elemzést!Kiváncsian várom a történéseket.

Üdvözlettel kontrol

business 0.3

aranycsillag.net , 5.0 5.0 121 121 Nagyon köszönöm az elemzést.Kicsit ijesztő a 4. 6. 8.12. házak bolygó állása,a tavalyi évem sem volt kutya. Állásváltoztatás előtt állok nem szeretnék csöbörb
Oldal:
123»