Ajándék szolár horoszkóp elemzés

Üdvözöllek interaktív horoszkóp elemzési oldalunkon.

Szolár horoszkóp elemzés

Ha ingyenesen regisztrálsz személyes képleted díjmentes elemzése mellett, egyedi napi előrejelzéseidet (tranzitok) is olvashatod, teljes születési horoszkópod alapján.

Ha igazán komoly, részletes előrejelzésekre vágysz (kilátásaid, lehetőségeid értelmezése személyes tranzitjaid, progresszióid alapján), akkor érdemes előfizetést igényelned.

Egy több oldalas ajándék szolár horoszkóp értelmezést is adunk több hónapos, akár 1.000 Ft-os előfizetésed mellé, részletes, minőségi horoszkópábrával, a szolár fényszögek, bolygó pozíciók, kiemelt életterületeid, szolár aszcendensed elemzésével, mely jelen életéved főbb fejleményeit mutatja.

A szolár bolygók egymáshoz viszonyított alá-felé rendelődési viszonyait is láthatod, a grafikus diszpozitor lánc segítségével. Az összesített méltóság táblázat alapján könnyen érzékelhető, hogy melyik bolygó van legnagyobb hatással az adott évben. A fontosabb bolygókat nagyobb méretben tüntetjük fel a horoszkóp keréken.

Az interaktív szolár horoszkóp megelevenedik, ha ráhelyezzük az egeret vagy rákoppintunk a bolygókra, házcsúcsokra: kiemeljük az adott bolygóhoz tartozó fényszögeket, a horoszkópház uralkodójának helyzetét. Sőt még a szolár képlet fényszög alakzatait (király trigon, trapéz, T-kvadrát, kereszt kvadrát, ék, misztikus négyszög, szextil trigon, ék) is láthatod az ábra alatti kis rajzocskák segítségével.

Tehát solár revolució, tranzit és progressziós előrejelzéseid, napi szintű lebontásban és mindezt egy helyen.

További tájékoztatásért kattints ide.

Czompó Csaba
asztrológus tanácsadó


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.


Vélemény/értékelés írása

Köszönöm az elemzést, izgalmas év elején vagyok!
2017.6.13 - Dániel Mónika

Köszönöm az elemzést, izgalmas év elején vagyok!


Köszönöm Csaba! Izgalmas év elé nézek! Üdv.: kari
2017.6.11 - kari

Köszönöm Csaba! Izgalmas év elé nézek! Üdv.: kari


Köszönöm az elemzést.
2017.6.10 - Tamucza Edith

Köszönöm az elemzést.


Köszönöm a gyors választ. Találó az elemzés sok dologra rávilágít és ez által érhetőbbé válnak bizonyos dolgok. Sok dologban pedig meg
2017.6.06 - Benkóné Török Katalin

Köszönöm a gyors választ. Találó az elemzés sok dologra rávilágít és ez által érhetőbbé válnak bizonyos dolgok. Sok dologban pedig megerősített. Köszönöm! Üdvözlettel Katalin


Köszönöm az elemzést. :)Kíváncsian várom az idei évet.
2017.6.03 - Capybara

Köszönöm az elemzést. 🙂
Kíváncsian várom az idei évet.


aranycsillag.net , 4.9 5.0 116 116 Köszönöm az elemzést, izgalmas év elején vagyok!
Oldal:
123»