Ajándék szolár horoszkóp elemzés

Üdvözöllek interaktív horoszkóp elemzési oldalunkon.

Szolár horoszkóp elemzés

Ha ingyenesen regisztrálsz személyes képleted díjmentes elemzése mellett, egyedi napi előrejelzéseidet (tranzitok) is olvashatod, teljes születési horoszkópod alapján.

Ha igazán komoly, részletes előrejelzésekre vágysz (kilátásaid, lehetőségeid értelmezése személyes tranzitjaid, progresszióid alapján), akkor érdemes előfizetést igényelned.

Egy több oldalas ajándék szolár horoszkóp értelmezést is adunk több hónapos, akár 1.000 Ft-os előfizetésed mellé, részletes, minőségi horoszkópábrával, a szolár fényszögek, bolygó pozíciók, kiemelt életterületeid, szolár aszcendensed elemzésével, mely jelen életéved főbb fejleményeit mutatja.

A szolár bolygók egymáshoz viszonyított alá-felé rendelődési viszonyait is láthatod, a grafikus diszpozitor lánc segítségével. Az összesített méltóság táblázat alapján könnyen érzékelhető, hogy melyik bolygó van legnagyobb hatással az adott évben. A fontosabb bolygókat nagyobb méretben tüntetjük fel a horoszkóp keréken.

Az interaktív szolár horoszkóp megelevenedik, ha ráhelyezzük az egeret vagy rákoppintunk a bolygókra, házcsúcsokra: kiemeljük az adott bolygóhoz tartozó fényszögeket, a horoszkópház uralkodójának helyzetét. Sőt még a szolár képlet fényszög alakzatait (király trigon, trapéz, T-kvadrát, kereszt kvadrát, ék, misztikus négyszög, szextil trigon, ék) is láthatod az ábra alatti kis rajzocskák segítségével.

Tehát solár revolució, tranzit és progressziós előrejelzéseid, napi szintű lebontásban és mindezt egy helyen.

További tájékoztatásért kattints ide.

Czompó Csaba
asztrológus tanácsadó


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.


Vélemény/értékelés írása

Kedves Csaba! Nagyon szépen köszönöm, már el is olvastam a szolár elemzésem, ahogy több éve teszem ezt és egyre nagyobb örömömre szolg
2017.12.01 - Djutka
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Nagyon szépen köszönöm, már el is olvastam a szolár elemzésem, ahogy több éve teszem ezt és egyre nagyobb örömömre szolgál, mert egyre jobban értem.
Üdvözlettel,
Djutka

business 0.3

Kedves Csaba!Köszönöm az ajándék szolár horoszkópot! Biztatást adott! További sikeres tevékenységet kívánok!Üdv.: Mária
2017.12.01 - Vincze Mária
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!

Köszönöm az ajándék szolár horoszkópot! Biztatást adott! További sikeres tevékenységet kívánok!

Üdv.: Mária

business 0.3

Kedves Csaba, köszönöm szépen a szülinapi ajándék szolár horoszkópot. Minden jót kívánok! Üdvözlettel: Erika
2017.11.09 - Erika
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba, köszönöm szépen a szülinapi ajándék szolár horoszkópot. Minden jót kívánok! Üdvözlettel: Erika

business 0.3

Kedves CsabaNagyon köszönöm az elemzést.Munkájához sok sikert és minden jót kívánok.Üdvözlettel:Derfla
2017.11.06 - Derfla
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba
Nagyon köszönöm az elemzést.
Munkájához sok sikert és minden jót kívánok.
Üdvözlettel:
Derfla

business 0.3

Nagyon köszönöm az elemzést.Kicsit ijesztő a 4. 6. 8.12. házak bolygó állása,a tavalyi évem sem volt kutya. Állásváltoztatás előtt ál
2017.10.12 - Marikad
aranycsillag.net ,

Nagyon köszönöm az elemzést.Kicsit ijesztő a 4. 6. 8.12. házak bolygó állása,a tavalyi évem sem volt kutya. Állásváltoztatás előtt állok nem szeretnék csöbörből vödörbe esni. Mindig találó amit írsz. Üdvözletem

business 0.3

aranycsillag.net , 5.0 5.0 125 125 Kedves Csaba! Nagyon szépen köszönöm, már el is olvastam a szolár elemzésem, ahogy több éve teszem ezt és egyre nagyobb örömömre szolgál, mert egyre jobban értem.
Oldal:
123»