Szolár horoszkóp elemzés

Üdvözöllek interaktív horoszkóp elemzés oldalunkon.

A szolár horoszkóp születésnaptól születésnapig tartó életéved főbb fejleményeit, eseményeit mutatja.

Honlapunk elkészíti ingyenes interaktív szolár horoszkóp ábrádat. A szolár képlet fényszög alakzatait is kiemeljük neked, ha az ábra alatti kis rajzocskákra mutatsz. Sőt még dupla horoszkóp kerekes nézetre is átválthatsz, ami mutatja a szolár képlet kapcsolatát születési horoszkópoddal.

Születési adataid szerint készülő szolár horoszkóp ábrád megtekintéséhez be kell jelentkezned (felhasználói neved és jelszavad megadásával), vagy ha még nincs fiókod nálunk akkor regisztrálhatsz egyet ingyen.

Regisztrációhoz kattints ide

Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kell megadnod) és nem fogsz kapni kéretlen üzeneteket.

Ingyenes interaktív szolár ábrádhoz, 1.000 Ft-ért egy több oldalas, részletes értelmezést is igényelhetsz.

Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


4.96 | 320 vélemény/értékelés alapján

Köszönöm szépen!
2021.3.18 -Terézia
aranycsillag.net ,

Köszönöm szépen!

business 0.3

Nagyon szépen köszönöm
2021.3.14 -Lakatos Krisztián
aranycsillag.net ,

Nagyon szépen köszönöm

business 0.3

Kedves Csaba!Régóta néztem az oldalt, aztán előfizettem rá. Mostmár mondhatom, hogy jól tettem :)Köszönjük szépen, hogy megosztod tudásod!Mi
2021.2.23 -Anonymous
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!

Régóta néztem az oldalt, aztán előfizettem rá. Mostmár mondhatom, hogy jól tettem 🙂
Köszönjük szépen, hogy megosztod tudásod!

Minden jót kívánok!

business 0.3

Nagyon korrekt!
2021.2.04 -Anonymous
aranycsillag.net ,

Nagyon korrekt!

business 0.3

Kedves Csaba!Szeretném pontosan érteni. Szolár számításhoz a születésnapomon való tartózkodási helyet adjam meg. Elköltöztem és születésem napján do
2021.2.03 -Juliza
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Szeretném pontosan érteni. Szolár számításhoz a születésnapomon való tartózkodási helyet adjam meg. Elköltöztem és születésem napján dolgozni fogok. Melyik hely számít, az új lakhely vagy a munkahely (másik település)?Köszönöm!

Válasz: Meg kell nézni előbb, hogy a szolár ideje pontosan mikorra esik (a kettő közül bármelyik helységet megadva). Az a helység fog érvényes lenni amelyikben az adott órában tartózkodott a személy.

business 0.3

Kedves Csaba!Évek óta kapom a napi útmutatást, az elemzéseket. Nagyon szépen köszönöm, nagyon sokat segít és remek útmutatást. Még egyszer köszönöm s
2021.1.27 -Aranyi ibooya
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Évek óta kapom a napi útmutatást, az elemzéseket. Nagyon szépen köszönöm, nagyon sokat segít és remek útmutatást. Még egyszer köszönöm szépen
Üdv
Ibolya

business 0.3

Kedves Csaba! Zseniális ez az oldal...Köszönöm, köszönöm!
2021.1.18 -Jucus
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Zseniális ez az oldal...
Köszönöm, köszönöm!

business 0.3

Kedves Csaba! Szeretném megkérdezni, hogy miért nem látom a 2021-es szoláromat. Nálam nincs ilyen opció, a barátnőm pedig már meg tudta nézni az övét.
2021.1.16 -Bosy
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Szeretném megkérdezni, hogy miért nem látom a 2021-es szoláromat. Nálam nincs ilyen opció, a barátnőm pedig már meg tudta nézni az övét. Köszönöm a választ! Nagyon várom, hogy láthassam a 2021-es szoláromat!

Válasz: Kedves Bosy! Az újabb szolár kezdete kevesebb, mint egy hónapra van az előfizetés lejáratától számítva. Ilyen esetekben csak a születésnapot követően válik elérhetővé. Ha hamarabb szeretnéd látni, akkor meghosszabbíthatod az előfizetésedet és máris elérhető lesz.

business 0.3

Rendkívül dilettáns a kérdésem, de ezt a részét nem értem a dolognak. A előrejelzést hogyan kell időrendben "olvasni", honnan tudom, hogy az adott elő
2021.1.07 -Evi
aranycsillag.net ,

Rendkívül dilettáns a kérdésem, de ezt a részét nem értem a dolognak. A előrejelzést hogyan kell időrendben "olvasni", honnan tudom, hogy az adott előrejelzés időben mikorra, melyik hónapra vonatkozik?Azt tudom, hogy születésnaptól születésnapig tart.

Válasz: A szolár horoszkóp az egész évről szól. Nem tudja megmondani, hogy mi melyik hónapban lesz. Ehhez a tranzit értelmezéseket kell elolvasni a kezdőoldalon.

business 0.3

Koszonom szepen a szolar elemzest kedves Csaba , elegge talalo, amit nem pontosan ertek az a napom hazhelyzete ,ha 12 haz csucsan van ,nem az 1 hazho
2021.1.07 -Ilona
aranycsillag.net ,

Koszonom szepen a szolar elemzest kedves Csaba , elegge talalo, amit nem pontosan ertek az a napom hazhelyzete ,ha 12 haz csucsan van ,nem az 1 hazhoz tartozik ? (lehet hogy tevedek )

Válasz: A házcsúcs, a ház kezdetét jelenti. Tehát ha ha ház elején van, az adott házhoz tartozik. Ha a ház végén lenne pl. az utolsó fokon akkor számítható a következő házhoz tartozónak.

business 0.3