Előfizetett időszak kilistázása

Asztrológiai előrejelzés előfizetőink részére


Ha több havi előrejelzést igényelsz, az előfizetett időszak minden bolygóhatását grafikus formában is elérheted részletes értelmező szövegek kíséretében. Kattints ide az előfizetés előnyeinek leírásához!

1. Tr. Szaturnusz szextil Tr. Neptunusz
Időszak: folyamatban – 2019. Február 14.
Csúcspont: az időszak előtt

A szabályok és határokhoz való viszonyulásunk könnyedebbé, lazábbá válik. Képesek vagyunk látni, hogy mi a lényeges, mi az idejét múlt, felületes. Több régebbi ragaszkodásunkat engedhetjük el, és könnyebb bepillantást nyernünk a lét mélyebb törvényeibe.

2. Tr. Szaturnusz trigon MC
Időszak: folyamatban – 2019. Február 21.
Csúcspont: 2019. Február 12.

A tőled telhető legjobbat nyújthatod gyakorlati kérdésekben és munkával kapcsolatos ügyekben. Az események javadra dolgoznak és új magaslatokba emelhetnek. Lehetséges egy előreléptetés vagy elismerés múltbeli eredményekért. Valószínű, hogy dolgaid jól haladnak, életszemléleted gyakorlatias lesz – különösen, ha szeretteiddel vagy önmagaddal kapcsolatban kell döntened.

3. Tr. Neptunusz szextil MC
Időszak: folyamatban – 2019. Április 01.
Csúcspont: 2019. Március 06.

Hivatásod egy fordulatot vehet az idealizmus felé, vagy lehet, azon találod magad, hogy gyakorlatias megközelítéseket találsz ki álmaid valóra váltására. Felemelő a hivatást illetően. Kisebb változások következhetnek be a karrieredben vagy az életmódodban, amitől körülményeid kedvezőbbé válnak.

Tr. Nap belép 7. horoszkópházadba
Időszak: 2019. Február 14. – 2019. Március 06.
Ideje elfordulnod személyes tapasztalataidtól és nyitnod szellemi, társasági téren. Együttműködés által juthatsz előre, és többször igényelhetik közreműködésedet. Személyes érdekeidet, ambíciódat összhangba kell hoznod társadéival. Lehet, hogy meg szeretnéd osztani tapasztalataidat másokkal. Jobban szereted magadat/másokat, és gondoskodsz is magadról/róluk. Kifejezheted elismerésedet környezeted felé.

Tr. Merkúr belép 8. horoszkópházadba
Időszak: 2019. Február 19. – 2019. Március 25.
Elméd áttörhet a felületes elképzeléseken; a lényegre koncentrálsz. Megértések és letisztázások az intimitás, hatalmi játszmák és közös erőforrások hasznosítása terén. Fontos üzleti ötletek juthatnak eszedbe.

4. Tr. Merkúr szextil Tr. Vénusz
Időszak: 2019. Február 22. – 2019. Február 27.
Csúcspont: 2019. Február 25.

Könnyebb társas kapcsolatokat alkotnunk. Kedvez a tárgyalásoknak, ötletek bemutatásához, romantikus közeledéshez illetve közös vállalkozásoknak és partnerségeknek. Megfelelő idő ígéreteket tenni, kapcsolatainkat tisztázni.

5. Tr. Nap szextil Tr. Mars
Időszak: 2019. Február 25. – 2019. Március 02.
Csúcspont: 2019. Február 28.

Képesek vagyunk kreatív megoldásokat találni a problémákra. Kevesebb a stressz, mert jobban meg tudunk bízni képességeinkben és ítélőerőnkben. Könnyebben érvényesülhetünk összezördülések nélkül is.

...

Az egyes napok történései

A dölt betűs bejegyzések mindenkire érvényes hatásokat jelölnek.

2019. Február 13. - Tr. Merkúr trigon Vénusz Könnyebb a másokkal való együttműködés, mivel inkább a közös vonásokra, és nem a különbözőségekre helyezed a hangsúlyt. Megfelelő idő kedvességedet szavakba öntened, törődésedet és elismerésedet kifejezned. A nehezebb témák nem kerülnek terítékre. Könnyebb látnod, mi a számodra értékes; mi az, amire vágysz. Ízlésed és ítélő erőd élesebb és koncentráltabb. Vásárlás esetén jól tudsz választani, tudatosítod értékeidet (belsőt és külsőt egyaránt).

2019. Február 13. - Tr. Merkúr kvadrát Neptunusz Tisztázatlan gondolatok és szétszórtság várható. Nehezebb elképzeléseidet érthetően kifejezned. A fontosabb beszélgetéseket jobb elhalasztanod. Csalódás érhet egy számodra túlságosan ködös, idealizáló álláspont, beszélgetés vagy megjegyzés miatt.

2019. Február 14. - Tr. Mars együttállás Tr. Uránusz Változhat a munkarendünk vagy életkörülményeink. Olyan kihívások jelenhetnek meg, melyek miatt meg kell változtatnunk céljainkat és tevékenységeinket. Szívesebben kísérletezünk. Elképzeléseink is úttörőek vagy legalábbis haladóak lehetnek. Reagálás helyett most tudunk kezdeményezni.

...