Előfizetett időszak kilistázása

Asztrológiai előrejelzés előfizetőink részére


Ha több havi előrejelzést igényelsz, az előfizetett időszak minden bolygóhatását grafikus formában is elérheted részletes értelmező szövegek kíséretében. Kattints ide az előfizetés előnyeinek leírásához!

2. Tr. Uránusz trigon Merkúr
Időszak: folyamatban
Csúcspont: 2023. Február 16.

Az új gondolatok és hirtelen felismerések ideje ez. Váratlan biztatást kaphatsz gondolkodásod, beszéd- és írás stílusod terén. A kommunikáció támogatást kap, gyakran a hagyomány és létező rend rovására. Az eredeti gondolatok finomítás nélkül is hasznosítható javaslattá válhatnak.

3. Tr. Neptunusz szextil Mars
Időszak: folyamatban – 2023. Január 08.
Csúcspont: az időszak előtt

Változékony, akár álmodozó lehetsz mostanság. Érzelmeid eksztatikusnak mondható magasságokba ragadhatnak. Könnyű megtalálnod a kellő motivációt, hogy teljesítsd eszményeidet vagy valóra váltsd álmaidat. Láss hozzá az ihletet igénylő kreatív tevékenységekhez, foglalkozz többet spirituális kérdésekkel. Nagy lehetőségek nyílhatnak meg előtted ebben az időszakban.

4. Tr. Plútó szextil Vénusz
Időszak: folyamatban – 2023. Január 11.
Csúcspont: az időszak előtt

Értékeid egy természetes átalakuláson mennek keresztül (az, ahogy értékelsz, és szereted magadat és másokat). Kevésbé vesztegeted idődet (és erőforrásaidat) lényegtelenségek megszerzésére, arra figyelsz, ami tartós és érdemes. Az érzelmek erősödnek és pozitívan áramlanak. De érdemes józanul irányítanod őket főként azzal, hogy nem rohanod le túl hevesen párodat, és nem vagy túl követelőző.

5. Tr. Mars trigon MC
Időszak: 2023. Január 23. – 2023. Február 02.
Csúcspont: 2023. Január 29.

Több energiával rendelkezhetsz gyakorlatias, szakmai döntések meghozására és megbirkózni a kihívásokkal. Befolyásolni tudod a helyzeteket saját érdekedben, ambícióddal lenyűgözheted feletteseidet. Kemény munkával járó, de sikeres néhány napot jelez, melyek kiváló eredményeket hozhatnak.

6. Tr. Mars trigon Nap
Időszak: 2023. Január 26. – 2023. Február 04.
Csúcspont: 2023. Január 31.

Nagyobb lendülettel és kezdeményező erővel rendelkezel. Több energiád van, motiváltabb vagy; nehezebb feladatokat is meg tudsz könnyedén oldani. Nagyobb mozgáskedved lehet és keresed a kihívásokat. Akaratodat tudod érvényesíteni, de környezeted igényeit is figyelembe veszed.

...