Kezdőlap » Asztrológia » Felharmonikus horoszkóp képlet

Felharmonikus horoszkóp képlet

Felharmonikus horoszkóp képlet

A harmonikus képletek a személyes horoszkóp matematikai átalakításának eredményei. Maga a személyes képlet az 1. harmonikusnak vehető, míg a többit úgy számíthatjuk ki, ha minden egyes bolygóelemet megszorzunk az adott harmonikus együtthatóval (pl. a 4. harmonikus, 4-gyel való szorzást jelent). Természetesen utólag a 360 fokot meghaladó értékeket vissza kell alakítani 0 és 360 fok közé.

A legnagyobb segítséget a horoszkóp kisebb “rejtett” (nehezebben észrevehető) fényszögei és bolygó összefüggéseinek feltárásában nyújthatja. Bár vannak, akik tovább viszik és a harmonikus képletnek nemcsak a fényszögeit, hanem a bolygók ház és jegy helyzetét is elemzik, ez az esetek többségében kissé túlzásnak tekinthető.

Bár annyi harmonikust képezhetünk, ahány szám létezik, de gyakorlati haszna mégis kevesebb, mint egy tucatnak van.

A 4. harmonikus mutatja, hogyan kezeljük a stresszet, kihívásokat és feszültségeket. Az eredeti képlet minden együttállása, kvadrátja és szembenállása, itt együttállássá alakul. A félkvadrátok (45 fok) és sesquikvadrátok (135 fok) szembenállások lesznek. Más további kisebb fényszögek (22, 67, 157 fokos) pedig kvadrátokat képeznek.

Az 5. harmonikus (lehetséges) tehetségeket jelez. A kvintilek (72 fok) és bikvintilek (144 fok) együttállásokat képeznek. A félkvintilek (36 fok) és sesquikvintilek (108 fok) szembenállások lesznek. A kvintil a játékos kreativitásban és összefüggések felismerésében játszik segítő szerepet.

A 7. harmonikus az ihletet (annak magaslatait és mélységeit) mutatja. Mi inspirál minket és hogyan inspirálhatunk másokat. Ebben az esetben a szeptilek (51,5 fok), biszeptilek (103 fok) és triszeptilek (154,5 fok) alakulnak át együttállásokká.

A 9. harmonikus a belső békére való képességekre és az ezzel kapcsolatos akadályokra vethet fényt.

A 11. harmonikus a tiszta képzelettel hozható összefüggésbe.

A 13. harmonikus a mélyebb változásokkal, átalakulásokkal kapcsolatos (a Skorpióhoz hasonlóan).

Ingyenes tanácsadást nem vállalok. A honlap által készített elemzéseket neked kell értelmezned élethelyzetedre. Ha általam személyesen készített elemzést szeretnél, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani.