Heti horoszkóp

Heti horoszkóp július 16.-22.


12:5021:4321:5303:1412:1311:19Hétfő (júl. 16.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net

Kevesebb pontos bolygóhatás látható a héten. A következő hetek kedvező hatásai (Neptunusz-Jupiter és Szaturnusz-Uránusz trigon) még előkészülő félben van. Ezek alapján egy könnyedebb hétre számíthatunk.
Hétfő Szűz Holddal kezdődik, majd kedd este a Hold belép a Mérleg jegyébe.

Péntekre virradó éjjel a Hold átvált a Skorpió jegyébe.

Vasárnap a Vénusz-Jupiter szextil hatására együttműködés, vidámság, pozitív hozzáállás a kapcsolatokhoz, harmónia. Optimizmus hatja át kapcsolatainkat. A jólét érzetét élvezhetjük most. Könnyűség tapasztalható társas érintkezéseinkben is. Szabadabbak lehetünk érzelmeink és költekezésünk terén. Kedvező a szórakozáshoz és a társasági élethez. Délben a Hold beér a Nyilas jegyébe.

Szintén vasárnap a Nap belép az Oroszlán jegyébe. A következő pár hétben játék, szórakozás, önérzet és kibontakozás ideje. A személyes kiválóság igénye felerősödik. Itt az ideje ragyogni, szerepelni, színt és kis drámaiságot vinni életünkbe. Szeretnénk kikapcsolódni és kifejezni magunkat. Nagyvonalúbbak vagyunk. Negatívumként önzés és hiúság jelentkezhet.

Olvasd el ingyenes személyre szóló előrejelzéseidet


Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Szűz jegyében

Hideg nap. A munka, szolgálat és rutin könnyebben végezhető, mintha jobban rájuk lennénk hangolódva. Tevékenységeink sikeressége azon múlhat, hogy mennyire vesszük figyelembe a részleteket.
Érintett szervek: emésztőrendszer, belek, lép, hasnyálmirigy
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás, virágok átültetése

Hold a Mérleg jegyében

Levegő nap. Az együttműködés és csapatmunka előnyben. Jobban rá tudunk hangolódni társainkra és diplomáciai- illetve szépérzékünk is finomabban működik.
Érintett szervek: vesék, húgyhólyag
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Skorpió jegyében

Víznap. Az általános hangulat kedvez nagyobb intenzitás, odaadás igényű tevékenységhez. Könnyebb kapcsolatba kerülnünk lelkünk belsejével és mélyebb változtatásokat, átalakításokat tennünk. Az idejét múlt tartozékainktól való megválás újult energiákat biztosít. Érzékiségünk is nagyobb lángra kaphat.
Érintett szervek: nemi szervek, orr
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, festés, mázolás

Hold a Nyilas jegyében

Meleg nap. Kalandvágy, vidámság és optimizmus javítja az általános hangulatot. Könnyebb minden olyan tevékenység, mely nagyobb fizikai vagy szellemi szabadsággal, szárnyalással kapcsolatos.
Érintett szervek: combok, máj
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: testmozgás, kirándulás, táncasztrológus tanácsadó