Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp november 19.-25.

Heti horoszkóp november 19.-25.


00:4423:4710:5905:1106:4007:3906:31Hétfő (nov. 19.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net


A hét első felében, de főként kedden a Mars-Jupiter kvadrát hatására bár nagy lelkesedésünk lehet, de túlzott bizalom és túlbecslés adódhat képességeinket illetően. Türelmetlenek lehetünk, ha erőfeszítéseink eredményei nem valósulnak meg azonnal. Idegesebbek és versengőek lehetünk. Egy sürgető érzés a kelleténél erősebb megnyilvánulásokra buzdíthat. Erős a kockázatvállalási vágy és kevesebb a türelem. A túlzásra való hajlamot a Kos jegyében haladó Kos is fokozza.

Szerdára virradó éjjel a Hold beér a Bika jegyébe.

Csütörtökön délelőtt a Nap belép a Nyilas jegyébe. A következő pár hétben szeretnénk nyitni a világra és valami minket meghaladóval kapcsolatot teremteni. Világképünk és szemléletünk fejlődhet. A tüzes lelkesedés, optimizmus és bizalom segít perspektívánk tágításában, új eszmék és gondolkodásmódok felé terjeszkedhetünk. A nagy összkép foglalja le figyelmünket, a részletek kevésbé foglalkoztatnak. Azonban nagyvonalúságunk kissé naivvá, becsaphatóvá is tehet. Hajlandóbbak vagyunk nagyobb kiadásokra, az örömszerzés céljából, csak ne ragadjunk le az anyagiaknál, figyeljünk a szellemi elvekre, összefüggésekre is.

Csütörtök déltől üresjáratú Hold lesz. Majd péntek reggel a Hold átvált az Ikrek jegyébe és Telihold következik.

Vasárnap reggel a Hold átvált a Rák jegyébe.

Olvasd el ingyenes személyre szóló előrejelzéseidet


Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Kos jegyében

Meleg nap. Kedvez az azonnali eredményeket hozó gyors ügyintézésnek, jobb akarat érvényesítésnek. Fizikai teherbírásunk és kezdeményező erőnk is nagyobb.
Érintett szervek: fej, érzékszervek
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: újabb, rövid távú terveink beindítása
Nem ajánlott: nagyobb kitartást, türelmet igénylő tevékenységekhez.

Hold a Bika jegyében

Hideg nap. Csökken az előző napok lendülete. A lassúbb ütem megfontoltsággal párosul és a formai szépség illetve tartósság válik lényegivé. Nagyobb léptékű és főleg anyagi eredményeket hozó, tartós hatású tevékenységeink kerülnek előtérbe. Megfelelő pénzügyeink intézéséhez, személyes javaink gyarapítására, és érzéki kikapcsolódásra.
Érintett szervek: torok, nyak, fül, fogak
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: minden türelmet, kitartást igénylő munka
Nem ajánlott: fogászati beavatkozás.

Hold az Ikrek jegyében

Levegő nap. Légiesebbé, könnyedebbé válik az általános hangulat. Kíváncsiság, mentális és kommunikációs tevékenységek kerülnek előtérbe. Könnyebb megosztani figyelmünket és több tevékenységet végezhetünk párhuzamosan. Elménk fokozott éberségét olvasásra, tanulásra, ügyintézésre hasznosíthatjuk.
Érintett szervek: karok, tüdő, idegrendszer
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Rák jegyében

Víznap. Érzelmi szükségleteink és gondoskodó oldalunk fontosabbá válik. Fantáziánk új szárnyakat kap, és könnyebb szeretteink segítségére lennünk.
Érintett szervek: gyomor, mellkas
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolásasztrológus tanácsadó