Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp április 12.-18.

Heti horoszkóp április 12.-18.04:3114:0719:4402:0008:3521:2617:03Hétfő (ápr. 12.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net

Hétfőn a Vénusz-Plútó kvadrát hatására nagyobb szenvedélyek, de lehet, hogy rejtett szándék is húzódik a háttérben. A társas érintkezések intenzívebbek lehetnek vagy intenzív érzelmeket kelthetnek. Változások fordulhatnak elő pénzügyi helyzetünkben vagy kapcsolatainkban. Érzelmek és gondok közeli kapcsolatokban: ami eddig felszín alatt volt, most felszínre törhet.

Hétfőre virradó éjjel Újhold következik a Kos 22. fokán, majd este a Hold átlép a Bika jegyébe.

A hét első felét a kedden tetőző Nap-Mars szextil határozza meg. Képesek vagyunk kreatív megoldásokat találni a problémákra. Kevesebb a stressz, mert jobban meg tudunk bízni képességeinkben és ítélőerőnkben. Könnyebben érvényesülhetünk összezördülések nélkül is.

Szerdán a Vénusz belép a Bika jegyébe. A következő pár hétben a természetes érzékiségre, elégedettségre és ragaszkodásra kerül a hangsúly. Biztonságra törekszünk és a tartósságot értékeljük. Erősen vágyakozunk a fizikai örömök megélésére, melyeket érzékszerveink nyújthatnak nekünk. A szerelem is sokkal kézzelfoghatóbbá, anyagiasabbá válik. Negatívum lehet a túlzott birtoklási vágy és társunk saját értéktárgyunkként való kezelése. Pénzügyi téren kiváló minőségű, tartós és praktikus tárgyakat keresünk. Jobban ragaszkodunk javainkhoz.

Csütörtökön a Nap-Jupiter szextil hatására a mai nap reményt és nagyobb eredményeket hozhat életünkbe. Barátságosabbak, toleránsabbak és nagylelkűbbek tudunk lenni. Önbizalmunk erősebbé válik, mert könnyebb látnunk, hogy kik vagyunk és mik az elveink. Képesek vagyunk megérteni a nagyobb összefüggéseket, ami kiterjeszti látókörünket. Reggel a Hold átvált az Ikrek jegyébe.

Pénteken a Nap-Plútó kvadrát hatására késztetést érezhetünk a dolgok végére járni, de lehetséges, hogy túl követelőző módon próbáljuk ezt tenni. Kerüljük a nem járható utakat, és ne erőltessünk olyan ügyeket, amelyek kibontakozása több időt igényelne. Ma a körülmények ösztönöznek, hogy felfedezzük a mélyebb önismeretből származó erőnket. Olyan események történhetnek, amelyek hangsúlyozzák az önbizalom szükségét.

A hét második felének hangulatát a Mars-Jupiter trigon fogja befolyásolni. Hatására a határozott fellépés természetes. Akaraterővel és energiával rendelkezünk, amit közvetlenül céljaink elérésére irányíthatunk. Szeretnénk szétágazni és több kihívásnak eleget tenni. Jó idő új célokhoz és kezdeményezésekhez, új projektek elindításához. Optimizmus és lelkesedés, kalandvágyó szellem jellemző. Lépéseket tehetünk életkörülményeink javítására is.

Szombaton a Merkúr-Jupiter szextil hatására a pozitív gondolkodás kerül előtérbe, új felismerések villannak be, könnyebb az együttműködés. Kedvező idő rövid utakhoz. A Merkúr-Mars szextil révén szellemi éberség, lelkesedés és energikus kommunikáció várható. Gyors döntéseket hozhatunk. Produktívak és elfoglaltak vagyunk. Könnyebb az ötleteket működőképes tervekké alakítanunk.

Vasárnapra a Merkúr-Plútó kvadrát némi feszültséget, ingerültséget okozhat. De a többi kedvező hatás mellett ennek az ereje elenyésző lesz. Alkalmas mélyebb, átható beszélgetésekhez, kényes témák felszínre kerülésére. Este a Hold beér a Rák jegyébe.

Olvasd el ingyenes személyre szóló előrejelzéseidet a következő napokban.Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Kos jegyében

Meleg nap. Kedvez az azonnali eredményeket hozó gyors ügyintézésnek, jobb akarat érvényesítésnek. Fizikai teherbírásunk és kezdeményező erőnk is nagyobb.
Érintett szervek: fej, érzékszervek
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: újabb, rövid távú terveink beindítása
Nem ajánlott: nagyobb kitartást, türelmet igénylő tevékenységekhez.

Hold a Bika jegyében

Hideg nap. Csökken az előző napok lendülete. A lassúbb ütem megfontoltsággal párosul és a formai szépség illetve tartósság válik lényegivé. Nagyobb léptékű és főleg anyagi eredményeket hozó, tartós hatású tevékenységeink kerülnek előtérbe. Megfelelő pénzügyeink intézéséhez, személyes javaink gyarapítására, és érzéki kikapcsolódásra.
Érintett szervek: torok, nyak, fül, fogak
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: minden türelmet, kitartást igénylő munka
Nem ajánlott: fogászati beavatkozás.

Hold az Ikrek jegyében

Levegő nap. Légiesebbé, könnyedebbé válik az általános hangulat. Kíváncsiság, mentális és kommunikációs tevékenységek kerülnek előtérbe. Könnyebb megosztani figyelmünket és több tevékenységet végezhetünk párhuzamosan. Elménk fokozott éberségét olvasásra, tanulásra, ügyintézésre hasznosíthatjuk.
Érintett szervek: karok, tüdő, idegrendszer
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Rák jegyében

Víznap. Érzelmi szükségleteink és gondoskodó oldalunk fontosabbá válik. Fantáziánk új szárnyakat kap, és könnyebb szeretteink segítségére lennünk.
Érintett szervek: gyomor, mellkas
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolás