Heti horoszkóp

Heti horoszkóp szeptember 18.-24.

Ha tetszik oszd meg ismerőseiddel
06:5302:5507:3012:0707:3019:4115:0509:34Hétfő (szept. 18.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Heti horoszkóp

Hétfőn a Vénusz-Uránusz trigon hatására boldogan fogadhatunk mindent, ami új, szokatlan, és nem hétköznapi- romantikus és szakmai kapcsolatainkat illetően. Készek lehetünk kísérletezni, de nem vállalunk feltétlenül kötelezettséget is. Jó idő olyan vállalkozásokhoz, amelyek technikával vagy csoportos tevékenységekkel kapcsolatosak. Reggel a Hold belép a Szűz jegyébe.

Szerdán a Merkúr-Neptunusz szembenállás hatására azon kaphatjuk magunkat, hogy elménk elvándorol, amikor száraz tényekkel szembesülünk. Nehezebb határozott válaszokat kapni másoktól és előnytelenül jelenhetünk meg. Kerüljük a szerződések aláírását és a formális megállapodásokat. Félreértések, téves információk, zavartság, gondatlanság és megtévesztés lehetségesek.

Szintén szerdán a Vénusz belép a Szűz jegyébe. A következő pár hétben szeretetünket gyakorlatias módon, ügyintézéssel, részlet munkákon keresztül, vagy egyszerűen csak segítő jelenlétünkkel fejezzük ki. Vásárlásainkat és szórakozásunkat is az értelmesség, kiszámítottság irányítják. Könnyebben foghat el a bűntudat, ha kissé többet kényeztettük magunkat a kelleténél. Szolgálatot tenni másoknak szükségszerű lehet és egyben szeretetünk időszerű kifejezése.

Szerdán reggel Újhold következik a Szűz jegyében, majd délben a Hold átlép a Mérleg jegyébe.

Pénteken a Merkúr-Plútó trigon hatására a mélyebb, lényegre törő gondolatok foglalkoztatják elménket. A dolgok mélyére való betekintés, koncentrált figyelem. Este a Hold átlép a Skorpió jegyébe.

Szintén pénteken a Nap belép a Mérleg jegyébe. A következő pár hétben a hangsúly az egyensúly fenntartására kerül másokkal való kapcsolatainkon és a szépérzéken keresztül. Nagyobb a hajlandóság áttárgyalni problémás helyzeteket, kompromisszumokat hozni. Fejlettebb a diplomáciai érzék és az összhangra való igény. Azonban a harmóniára való törekvés és tapintatosság következtében nehezebb gyors, határozott döntéseket hozni.

Vasárnap a Mars-Neptunusz szembenállás hatására úgy tűnhet, hogy bármit próbálunk tenni, nem halad előre vagy elvész a félreértések ködében. Ajánlatos lazítani vagy csendben dolgozni, a személyes nyereség vágya nélkül. Hiányos meghajtó erő és kevesebb előrelátás lehetséges. Nehezebb megfogni, hogy mit akarunk, és merre tartunk ennek a hatásnak idején. Egész nap üresjáratú Hold lesz ami szintén a tettrekészséget csökkenti.

Lépj be az igazi asztrológia világába: Olvasd el ingyenes személyre szóló napi előrejelzésedet. További részletekért kattints ide.

Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold az Oroszlán jegyében

Meleg nap. Kreativitásunk kifejezőbbé válik. A játék, kockázatvállalás, szórakozás és nagyvonalúságunk megmutatásának ideje.
Érintett szervek: szív, hátgerinc
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás

Hold a Szűz jegyében

Hideg nap. A munka, szolgálat és rutin könnyebben végezhető, mintha jobban rájuk lennénk hangolódva. Tevékenységeink sikeressége azon múlhat, hogy mennyire vesszük figyelembe a részleteket.
Érintett szervek: emésztőrendszer, belek, lép, hasnyálmirigy
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás, virágok átültetése

Hold a Mérleg jegyében

Levegő nap. Az együttműködés és csapatmunka előnyben. Jobban rá tudunk hangolódni társainkra és diplomáciai- illetve szépérzékünk is finomabban működik.
Érintett szervek: vesék, húgyhólyag
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Skorpió jegyében

Víznap. Az általános hangulat kedvez nagyobb intenzitás, odaadás igényű tevékenységhez. Könnyebb kapcsolatba kerülnünk lelkünk belsejével és mélyebb változtatásokat, átalakításokat tennünk. Az idejét múlt tartozékainktól való megválás újult energiákat biztosít. Érzékiségünk is nagyobb lángra kaphat.
Érintett szervek: nemi szervek, orr
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, festés, mázolás

Hold a Nyilas jegyében

Meleg nap. Kalandvágy, vidámság és optimizmus javítja az általános hangulatot. Könnyebb minden olyan tevékenység, mely nagyobb fizikai vagy szellemi szabadsággal, szárnyalással kapcsolatos.
Érintett szervek: combok, máj
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: testmozgás, kirándulás, táncasztrológus tanácsadó