Heti horoszkóp

Heti horoszkóp április 23.-29.

22:4120:4111:5003:1409:1207:33Hétfő (ápr. 23.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Heti horoszkóp

Hétfő Oroszlán Holddal kezdődik.

Kedden a Mars-Jupiter szextil hatására a határozottabb léphetünk fel. Akaraterővel és energiával rendelkezünk, amit közvetlen céljaink elérésére irányíthatunk. Jó idő új célokhoz és kezdeményezésekhez, új terveket elindítani. Kalandvágyó szellem jellemző. A Bak Mars gyakorlatiassága és céltudatossága jól kiegészíti a Skorpió Jupiter lényegi kérdésekre való fókuszáló képességét.

Szintén kedden a Vénusz belép az Ikrek jegyébe. A következő pár hétben kíváncsiságunk több szerteágazó élményre csábít. A változatosság adja az élet ízét mostanság. Élénkek és játékosak lehetünk, de kevésbé köteleződünk el érzelmileg. A szavak nagyobb hatással vannak ránk. Negatívum lehet az ingatagság és felületes értékítéletek. Késő este a Hold átvált a Szűz jegyébe.

Szerdán a Merkúr-Szaturnusz kvadrát hatására a kommunikáció akadályoztatott, késleltetett lehet. Több mentális feszültség, frusztráció, türelmetlenség lehetséges a két kardinális bolygó találkozása révén. Teljesnek gondolt terveink felülvizsgálásra szorulhatnak. Próbáljuk kerülni a felelősséggel járó aláírásokat és szerződéseket. Mivel a Szaturnusz a Bakban saját jegyében, uralmi helyzetben található ezért érdemesebb türelemmel kivárni a helyzet nyugodtabbá válását, mint elhamarkodott döntéseket erőltetni. Mivel a Vénusz az Ikrek jegyében már a Merkúrnak rendelődik alá, helyzetével növeli az alkalmazkodóképességet és enyhíti a Kos Merkúr verbális agresszivitását.

Csütörtökön a Mars-Plútó együttállás hatására segítséget kapunk céljaink összpontosítására és akaratunk érvényesítéséhez. Teljesen átdolgozhatunk valamit vagy megszabadulhatunk valamitől az előrelépés érdekében. Ügyeljünk ellenben, hogy a túlzásokra való késztetés ne merítsen le. Erősebb céltudatosságot érezhetünk. A hatás erején némileg tompítja a délutántól érvénybe lépő üresjáratú Hold.

Péntekre virradó éjjel a Hold átlép a Mérleg jegyébe.

Vasárnap a Nap-Szaturnusz trigon hatására megalapozottabbnak és stabilabbnak érezhetjük magunkat. Könnyű egy adott feladatnál kitartani és elvégezni azt. A józan ész könnyebben áll rendelkezésünkre. Hajlandóak lehetünk szembenézni a valósággal és felelősséget vállalni magunkért. Délelőtt a Hold belép a Skorpió jegyébe.

Lépj be az igazi asztrológia világába: Olvasd el ingyenes személyre szóló napi előrejelzésedet. További részletekért kattints ide.

Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold az Oroszlán jegyében

Meleg nap. Kreativitásunk kifejezőbbé válik. A játék, kockázatvállalás, szórakozás és nagyvonalúságunk megmutatásának ideje.
Érintett szervek: szív, hátgerinc
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás

Hold a Szűz jegyében

Hideg nap. A munka, szolgálat és rutin könnyebben végezhető, mintha jobban rájuk lennénk hangolódva. Tevékenységeink sikeressége azon múlhat, hogy mennyire vesszük figyelembe a részleteket.
Érintett szervek: emésztőrendszer, belek, lép, hasnyálmirigy
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás, virágok átültetése

Hold a Mérleg jegyében

Levegő nap. Az együttműködés és csapatmunka előnyben. Jobban rá tudunk hangolódni társainkra és diplomáciai- illetve szépérzékünk is finomabban működik.
Érintett szervek: vesék, húgyhólyag
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Skorpió jegyében

Víznap. Az általános hangulat kedvez nagyobb intenzitás, odaadás igényű tevékenységhez. Könnyebb kapcsolatba kerülnünk lelkünk belsejével és mélyebb változtatásokat, átalakításokat tennünk. Az idejét múlt tartozékainktól való megválás újult energiákat biztosít. Érzékiségünk is nagyobb lángra kaphat.
Érintett szervek: nemi szervek, orr
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, festés, mázolásasztrológus tanácsadó