Heti horoszkóp

Heti horoszkóp január 22.-28.

Ha tetszik oszd meg ismerőseiddel
02:1407:2805:1714:4104:1818:4111:4019:58Hétfő (jan. 22.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Heti horoszkóp

Hétfő reggel friss lendületű Kos Holddal kezdődik.

Szerdán a Merkúr-Plútó együttállás hatására a gondolatok, ötletek és a kommunikáció sokkal intenzívebb és lényegre törőbb. A hatékonyság fontossá válhat számunkra. Meggyőző erőnk és megfigyelési képességeink élesebbek, de ugyanakkor gyanakvóak is lehetünk, vagy összetűzésekbe keveredhetünk, ha nem megfelelően kezeljük ezt a hatást. Délután a Hold beér a Bika jegyébe.

Csütörtökön a Merkúr-Jupiter szextil hatására a pozitív gondolkodás kerül előtérbe, új felismerések villannak be, könnyebb az együttműködés. Kedvező idő rövid utakhoz, kérelmek benyújtásához és megfigyelésekhez.

Pénteken a Mars belép a Nyilas jegyébe. A következő pár hétben cselekedeteinket az elvek és eszméink hozzák lendületbe. Jobban zavar a rutin és hamar nyugtalanná válhatunk ha korlátozva éreznénk magunkat. Erősödik a kaland- és hódítási vágy. Élvezettel indítunk el új terveket, de kevesebb lehet a kitartás megmaradni mellettük. Az ok abban rejlhet, hogy túl magasra céloztunk az elején. Egész nap üresjáratú Hold lesz, majd este a Hold belép az Ikrek jegyébe.

Vasárnap a Merkúr-Uránusz kvadrát révén érzékeink felcsigázottak, és hirtelen meglátásaink vagy friss ötleteink támadhatnak. Kihívást jelent a begyakorolt dolgok és monoton feladatok végzése. Nem a legjobb idő megértetni magunkat, ezért érdemes elhalasztanunk elképzeléseink bemutatását is egyelőre. Új információk kerülhetnek felszínre, amelyek felborítják a helyzetet, de új gondolkodásmódra ösztönözhetnek. Este a Hold átvált a Rák jegyébe.

Lépj be az igazi asztrológia világába: Olvasd el ingyenes személyre szóló napi előrejelzésedet. További részletekért kattints ide.

Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Halak jegyében

Víznap. A befelé fordulás, áldozathozatal és képzeletünk kap nagyobb hangsúlyt.
Érintett szervek: lábfej, lábujjak, boka
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolás

Hold a Kos jegyében

Meleg nap. Kedvez az azonnali eredményeket hozó gyors ügyintézésnek, jobb akarat érvényesítésnek. Fizikai teherbírásunk és kezdeményező erőnk is nagyobb.
Érintett szervek: fej, érzékszervek
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: újabb, rövid távú terveink beindítása
Nem ajánlott: nagyobb kitartást, türelmet igénylő tevékenységekhez.

Hold a Bika jegyében

Hideg nap. Csökken az előző napok lendülete. A lassúbb ütem megfontoltsággal párosul és a formai szépség illetve tartósság válik lényegivé. Nagyobb léptékű és főleg anyagi eredményeket hozó, tartós hatású tevékenységeink kerülnek előtérbe. Megfelelő pénzügyeink intézéséhez, személyes javaink gyarapítására, és érzéki kikapcsolódásra.
Érintett szervek: torok, nyak, fül, fogak
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: minden türelmet, kitartást igénylő munka
Nem ajánlott: fogászati beavatkozás.

Hold az Ikrek jegyében

Levegő nap. Légiesebbé, könnyedebbé válik az általános hangulat. Kíváncsiság, mentális és kommunikációs tevékenységek kerülnek előtérbe. Könnyebb megosztani figyelmünket és több tevékenységet végezhetünk párhuzamosan. Elménk fokozott éberségét olvasásra, tanulásra, ügyintézésre hasznosíthatjuk.
Érintett szervek: karok, tüdő, idegrendszer
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Rák jegyében

Víznap. Érzelmi szükségleteink és gondoskodó oldalunk fontosabbá válik. Fantáziánk új szárnyakat kap, és könnyebb szeretteink segítségére lennünk.
Érintett szervek: gyomor, mellkas
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolásasztrológus tanácsadó