Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp április 6.-12.

Heti horoszkóp április 6.-12.


15:2923:1704:3414:5022:1822:3621:3613:47Hétfő (ápr. 6.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net

Hétfőn késő este a Hold beér a Mérleg jegyébe.

A hét első felében a Mars-Uránusz kvadrát hatására lázadó szellemet érezhetünk a szabályokkal és határokkal szemben, főleg, amelyeket elavultaknak, túlhaladottaknak találunk, vagy amelyek alkalmazkodást kívánnak. Olyan kihívások jelenhetnek meg, melyek miatt meg kell változtatnunk céljainkat és tevékenységeinket. Jelentős elégedetlenség gyűlhet fel egyesekben mindenféle korlátozásokkal szemben.

Kedden a Merkúr-Plútó szextil kissé mérsékli a forrongó Uránusz energiákat. Több belátással és megértő képességgel rendelkezünk, mint máskor. Hajlandóak vagyunk a felszín alatti dolgokra figyelni. Ennél is fontosabb, hogy türelmesebbek és megfontoltabbak lehetünk döntéseinkben.

Szerdán a Merkúr-Jupiter szextil hatására a pozitív gondolkodás kerül előtérbe, új felismerések villannak be, könnyebb az együttműködés.

Szerdára virradó éjjel Telihold következik a Mérleg 18. fokán, majd késő este a Hold beér a Skorpió jegyébe.

Péntek este a Hold belép a Nyilas jegyébe.

Szombaton a Merkúr-Szaturnusz szextil hatására jó idő rendszerezni, aprólékos munkákhoz és felkészülni a jövőre. A most hozott döntések gyakorlatiasak és jobban átgondoltak lehetnek. A munka pedig kézzelfogható eredményeket hoz magával.

Szintén szombaton a Merkúr belép a Kos jegyébe. A következő pár hétben kevésbé érdekelnek a tárgyilagos szempontok és magyarázatok. Jobban foglalkoztat az eltökéltség, gyors döntés hozatal. Gondolataink és ötleteink úttörőek, és hajlamosak vagyunk spontánabbul, közvetlenebbül kifejezni magunkat.

Olvasd el ingyenes személyre szóló előrejelzéseidetÚtmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Szűz jegyében

Hideg nap. A munka, szolgálat és rutin könnyebben végezhető, mintha jobban rájuk lennénk hangolódva. Tevékenységeink sikeressége azon múlhat, hogy mennyire vesszük figyelembe a részleteket.
Érintett szervek: emésztőrendszer, belek, lép, hasnyálmirigy
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás, virágok átültetése

Hold a Mérleg jegyében

Levegő nap. Az együttműködés és csapatmunka előnyben. Jobban rá tudunk hangolódni társainkra és diplomáciai- illetve szépérzékünk is finomabban működik.
Érintett szervek: vesék, húgyhólyag
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Skorpió jegyében

Víznap. Az általános hangulat kedvez nagyobb intenzitás, odaadás igényű tevékenységhez. Könnyebb kapcsolatba kerülnünk lelkünk belsejével és mélyebb változtatásokat, átalakításokat tennünk. Az idejét múlt tartozékainktól való megválás újult energiákat biztosít. Érzékiségünk is nagyobb lángra kaphat.
Érintett szervek: nemi szervek, orr
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, festés, mázolás

Hold a Nyilas jegyében

Meleg nap. Kalandvágy, vidámság és optimizmus javítja az általános hangulatot. Könnyebb minden olyan tevékenység, mely nagyobb fizikai vagy szellemi szabadsággal, szárnyalással kapcsolatos.
Érintett szervek: combok, máj
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: testmozgás, kirándulás, táncasztrológus tanácsadó