Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp október 21.-27.

Heti horoszkóp október 21.-27.


18:2914:4021:3019:2015:0022:2109:2221:30Hétfő (okt. 21.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net

Hétfőn a Vénusz-Neptunusz trigon hatására jobban rá lehetünk hangolódva a világ szépségére és a képzeletre. Együttérzés, harmónia, kedvesség és nyitottság érzékelhető. Az élet örömeit áthatóbban tapasztalhatjuk. Láthatjuk társaink legjobb oldalát, ami könnyíti érintkezéseinket és enyhítheti a nyomást kapcsolatainkban. Este a Hold átvált az Oroszlán jegyébe.

Szerdán este a Nap belép a Skorpió jegyébe. A következő pár hétben az ösztönös vágyak kerülnek előtérbe. A Skorpió jellemzői a mélység, személyesség és érzelmi szélsőségek. Erősödik a késztetés, hogy a problémák mélyére ássunk. A felületesség és középszerűség kevésbé tűrhető. Minden, ami rejtett, tabu vagy elnyomott nagyobb érdeklődést ébreszt. Az általános hangulat provokatív, bár kissé burkolt formában, nem nyilvánvaló módon. A szenvedélyek felélednek. Könnyebb nagyobb, mélyreható változtatásokat hozni életünkben, lelki erőt gyűjteni és megújulni. Azonban féltékenység, akaratosság és befolyásolási szándék is jelentkezhet. Este a Hold átvált a Szűz jegyébe.

Pénteken a Vénusz-Plútó szextil hatására ha megragadjuk a lehetőségeket, ez egy jó idő mind pénzügyeink, mind kapcsolataink számára. Az érzések szenvedélyesebbek. Összpontosítottak és magabiztosabbak lehetünk és jobban értékelhetjük a mélyebb érzéseket illetve a hitelességet kapcsolatainkban. Késő este a Hold átvált a Mérleg jegyébe.

Vasárnap a Mars-Szaturnusz kvadrát hatására frusztrációk és akadályozottság érzése kísérhet, ha megpróbálunk akaratunk szerint haladni. Nehezebben tudunk előre lépni, és konstruktívan kifejezni magunkat. Úgy érezhetjük, mintha több erőfeszítés lenne szükséges a feladatok elvégzésére, mint általában. A hatás erejét enyhíti, hogy egész nap üresjáratú Hold lesz. Este a Hold átvált a Skorpió jegyébe.

Olvasd el ingyenes személyre szóló előrejelzéseidetÚtmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Rák jegyében

Víznap. Érzelmi szükségleteink és gondoskodó oldalunk fontosabbá válik. Fantáziánk új szárnyakat kap, és könnyebb szeretteink segítségére lennünk.
Érintett szervek: gyomor, mellkas
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolás

Hold az Oroszlán jegyében

Meleg nap. Kreativitásunk kifejezőbbé válik. A játék, kockázatvállalás, szórakozás és nagyvonalúságunk megmutatásának ideje.
Érintett szervek: szív, hátgerinc
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás

Hold a Szűz jegyében

Hideg nap. A munka, szolgálat és rutin könnyebben végezhető, mintha jobban rájuk lennénk hangolódva. Tevékenységeink sikeressége azon múlhat, hogy mennyire vesszük figyelembe a részleteket.
Érintett szervek: emésztőrendszer, belek, lép, hasnyálmirigy
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás, virágok átültetése

Hold a Mérleg jegyében

Levegő nap. Az együttműködés és csapatmunka előnyben. Jobban rá tudunk hangolódni társainkra és diplomáciai- illetve szépérzékünk is finomabban működik.
Érintett szervek: vesék, húgyhólyag
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Skorpió jegyében

Víznap. Az általános hangulat kedvez nagyobb intenzitás, odaadás igényű tevékenységhez. Könnyebb kapcsolatba kerülnünk lelkünk belsejével és mélyebb változtatásokat, átalakításokat tennünk. Az idejét múlt tartozékainktól való megválás újult energiákat biztosít. Érzékiségünk is nagyobb lángra kaphat.
Érintett szervek: nemi szervek, orr
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, festés, mázolásasztrológus tanácsadó