Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp július 26. – augusztus 1.

Heti horoszkóp július 26. – augusztus 1.03:1311:5822:0821:38Hétfő (júl. 26.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net

Hétfőn reggel a Hold átlép a Halak jegyébe.

Szerdán a Merkúr belép az Oroszlán jegyébe. A következő pár hétben magabiztosabban fejezzük szavakban ki magunkat. Kevésbé érdekelnek a részletkérdések. Kifejezőbbek, teátrálisabbak vagyunk. A sztorizgatás is több örömet hoz. Szeretnénk jobban meggyőzni másokat is álláspontunkról akár beszédben vagy írásban. A szokásosnál kevésbé tudunk másokra figyelni, mivel annál jobban el vagyunk foglalva magunkkal. Délben a Hold beér a Kos jegyébe.

Csütörtökön a Mars-Jupiter szembenállás hatására túlbecsülhetjük képességeinket. Amit csinálni akarunk, ütközhet a lehetőségeinkkel. Hibák lehetségesek az ítélkezésben is- a lobbanékonyság és fontos részletek figyelmen kívül hagyása miatt.

Szintén csütörtökön a Mars belép a Szűz jegyébe. A következő pár hétben szenvedélyesen figyelünk a részletekre minden tevékenységünk során. Jobban érzékeljük a helyes módszerek és időzítések kiválasztásának jelentőségét. A jól végzett munkával járó elégedettség érzet nyújtja a legnagyobb ösztönzést. Precízebbek vagyunk és a teljesítmény is jobban foglalkoztat.

Péntek este a Hold belép a Bika jegyébe.

Vasárnap a Nap-Merkúr együttállás hatására elménk különösen éles, kommunikatívabbak és nyitottabbak lehetünk. Kedvező idő problémák megoldására. Amit mondunk vagy írunk, most nagyobb hatással bír. A Merkúr-Szaturnusz szembenállás hatására gondolataink negatív fordulatot vehetnek, takarékosan és vonakodóan fogalmazhatunk. Szükséges lehet újra végezni olyan feladatokat, amelyekről azt hittük, már elkészültek. Problémák adódhatnak a haladásban és késések a kommunikációban.

Olvasd el személyre szóló ingyenes előrejelzéseidet is a következő napokban:Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A fentebbi ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Vízöntő jegyében

Levegő nap. Újdonságok, csoport tevékenységek kipróbálása és általános felfedező vágy ideje. Emberségességünk és segítőkészségünk kerül előtérbe.
Érintett szervek: lábszár, vénák
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Halak jegyében

Víznap. A befelé fordulás, áldozathozatal és képzeletünk kap nagyobb hangsúlyt.
Érintett szervek: lábfej, lábujjak, boka
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolás

Hold a Kos jegyében

Meleg nap. Kedvez az azonnali eredményeket hozó gyors ügyintézésnek, jobb akarat érvényesítésnek. Fizikai teherbírásunk és kezdeményező erőnk is nagyobb.
Érintett szervek: fej, érzékszervek
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: újabb, rövid távú terveink beindítása
Nem ajánlott: nagyobb kitartást, türelmet igénylő tevékenységekhez.

Hold a Bika jegyében

Hideg nap. Csökken az előző napok lendülete. A lassúbb ütem megfontoltsággal párosul és a formai szépség illetve tartósság válik lényegivé. Nagyobb léptékű és főleg anyagi eredményeket hozó, tartós hatású tevékenységeink kerülnek előtérbe. Megfelelő pénzügyeink intézéséhez, személyes javaink gyarapítására, és érzéki kikapcsolódásra.
Érintett szervek: torok, nyak, fül, fogak
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: minden türelmet, kitartást igénylő munka
Nem ajánlott: fogászati beavatkozás.