Heti horoszkóp

Heti horoszkóp június 19.-25.

Ha tetszik oszd meg ismerőseiddel
23:5421:4306:2600:4500:0820:4604:3200:0720:45Hétfő (jún. 19.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Heti horoszkóp

Hétfő este a Hold átvált a Bika jegyébe.

Kedden a Merkúr-Uránusz szextil hatására intuíciónk erős és belátásaink mintha a derült égből jönnének. Könnyebb eredeti, kreatív ötleteket találni. Próbáljuk kihasználni, hogy képesek vagyunk új fényben látni a dolgokat, új lendületet adva régi terveknek. A problémák megoldására új, kreatív módozatokat találunk. Érdemes változtatni szokásos rutinunkon is. A Vénusz-Neptunusz szextil hatására képzeletünk élénkebb és nagyobb összhangban lehetünk a világ szépségével és a romantikával. Kedvesek vagyunk másokkal.

Szerdán a Nap-Merkúr együttállás hatására elménk különösen éles, kommunikatívabbak és nyitottabbak lehetünk. Kedvező idő problémák megoldására. Amit mondunk vagy írunk, most nagyobb hatással bír. A hatás erejét némileg csökkenti az egész nap tartó üresjáratú Hold.

Szintén szerdán a Nap és a Merkúr is belép a Rák jegyébe. A következő pár hétben az önvédelem, személyesség, elszigeteltség, biztonságérzet szükséglete kap erőre. Figyelmünk a családi fészek felé fordul. Szeretteink és kedvenc elképzeléseink ápolása, gondozása foglal le minket. Az érzelmek mélyebbek. Vonzóbbá válik az álmok és fantázia világa. Hangulataink is változékonyabbak. A következő pár hétben az információk mennyisége helyett, azok minősége válik fontosabbá számunkra. Az érdekel, ami minket és közvetlen környezetünket személyesen érint. Az általánosságok kevésbé foglalkoztatnak. Érzelmeink nagyobb hatással vannak gondolkodásunkra, ezért nehezebb tárgyilagosnak maradni.

Csütörtökre virradó éjjel a Hold átlép az Ikrek jegyébe.

Szombaton a Vénusz-Plútó trigon hatására az érzések intenzívebbek és szenvedélyesebbek. A mélyebb szinten való érintkezés szükséglete sokkal erősebb. Szereteten, szerelmen keresztüli lelki megújulás lehetséges. Szombatra virradó éjjel a Hold beér a Rák jegyébe; Újhold következik.

Vasárnap a Mars-Jupiter kvadrát hatására bár nagy lelkesedésünk lehet, de túlzott bizalom és túlbecslés adódhat képességeinket illetően. Türelmetlenek lehetünk, ha erőfeszítéseink eredményei nem valósulnak meg azonnal. Idegesebbek és versengőek lehetünk. Egy sürgető érzés a kelleténél erősebb megnyilvánulásokra buzdíthat. Erős a kockázatvállalási vágy és kevesebb a türelem.

Lépj be az igazi asztrológia világába: Olvasd el ingyenes személyre szóló napi előrejelzésedet. További részletekért kattints ide.

Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold az Oroszlán jegyében

Meleg nap. Kreativitásunk kifejezőbbé válik. A játék, kockázatvállalás, szórakozás és nagyvonalúságunk megmutatásának ideje.
Érintett szervek: szív, hátgerinc
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás

Hold a Szűz jegyében

Hideg nap. A munka, szolgálat és rutin könnyebben végezhető, mintha jobban rájuk lennénk hangolódva. Tevékenységeink sikeressége azon múlhat, hogy mennyire vesszük figyelembe a részleteket.
Érintett szervek: emésztőrendszer, belek, lép, hasnyálmirigy
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás, virágok átültetése

Hold a Mérleg jegyében

Levegő nap. Az együttműködés és csapatmunka előnyben. Jobban rá tudunk hangolódni társainkra és diplomáciai- illetve szépérzékünk is finomabban működik.
Érintett szervek: vesék, húgyhólyag
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Skorpió jegyében

Víznap. Az általános hangulat kedvez nagyobb intenzitás, odaadás igényű tevékenységhez. Könnyebb kapcsolatba kerülnünk lelkünk belsejével és mélyebb változtatásokat, átalakításokat tennünk. Az idejét múlt tartozékainktól való megválás újult energiákat biztosít. Érzékiségünk is nagyobb lángra kaphat.
Érintett szervek: nemi szervek, orr
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, festés, mázolásasztrológus tanácsadó