Heti horoszkóp

Heti horoszkóp november 20.-26.

Ha tetszik oszd meg ismerőseiddel
01:2708:1511:3321:1503:3709:05Hétfő (nov. 20.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Heti horoszkóp

Kedden a Vénusz-Plútó szextil hatására ha megragadjuk a lehetőségeket, ez egy jó idő mind pénzügyeink, mind kapcsolataink számára. Az érzések szenvedélyesebbek. Összpontosítottak és magabiztosabbak lehetünk és jobban értékelhetjük a mélyebb érzéseket illetve a hitelességet kapcsolatainkban. Reggel a Hold átlép a Bak jegyébe.

Szerdán a Nap belép a Nyilas jegyébe. A következő pár hétben szeretnénk nyitni a világra és valami minket meghaladóval kapcsolatot teremteni. Világképünk és szemléletünk fejlődhet. A tüzes lelkesedés, optimizmus és bizalom segít perspektívánk tágításában, új eszmék és gondolkodásmódok felé terjeszkedhetünk. A nagy összkép foglalja le figyelmünket, a részletek kevésbé foglalkoztatnak. Azonban nagyvonalúságunk kissé naivvá, becsaphatóvá is tehet. Hajlandóbbak vagyunk nagyobb kiadásokra, az örömszerzés céljából, csak ne ragadjunk le az anyagiaknál, figyeljünk a szellemi elvekre, összefüggésekre is.

Csütörtökön üresjáratú Hold lesz, majd este a Hold átvált a Vízöntő jegyébe.

Szombaton a Merkúr-Uránusz trigon hatására intuíciónk erős és meglátásaink mintha a derült égből jönnének. Eredeti, kreatív ötletek születhetnek .

Vasárnap délelőtt a Hold átlép a Halak jegyébe.

Lépj be az igazi asztrológia világába: Olvasd el ingyenes személyre szóló napi előrejelzésedet. További részletekért kattints ide.

Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Halak jegyében

Víznap. A befelé fordulás, áldozathozatal és képzeletünk kap nagyobb hangsúlyt.
Érintett szervek: lábfej, lábujjak, boka
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolás

Hold a Kos jegyében

Meleg nap. Kedvez az azonnali eredményeket hozó gyors ügyintézésnek, jobb akarat érvényesítésnek. Fizikai teherbírásunk és kezdeményező erőnk is nagyobb.
Érintett szervek: fej, érzékszervek
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: újabb, rövid távú terveink beindítása
Nem ajánlott: nagyobb kitartást, türelmet igénylő tevékenységekhez.

Hold a Bika jegyében

Hideg nap. Csökken az előző napok lendülete. A lassúbb ütem megfontoltsággal párosul és a formai szépség illetve tartósság válik lényegivé. Nagyobb léptékű és főleg anyagi eredményeket hozó, tartós hatású tevékenységeink kerülnek előtérbe. Megfelelő pénzügyeink intézéséhez, személyes javaink gyarapítására, és érzéki kikapcsolódásra.
Érintett szervek: torok, nyak, fül, fogak
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: minden türelmet, kitartást igénylő munka
Nem ajánlott: fogászati beavatkozás.

Hold az Ikrek jegyében

Levegő nap. Légiesebbé, könnyedebbé válik az általános hangulat. Kíváncsiság, mentális és kommunikációs tevékenységek kerülnek előtérbe. Könnyebb megosztani figyelmünket és több tevékenységet végezhetünk párhuzamosan. Elménk fokozott éberségét olvasásra, tanulásra, ügyintézésre hasznosíthatjuk.
Érintett szervek: karok, tüdő, idegrendszer
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömésasztrológus tanácsadó