Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp május 13.-19.

Heti horoszkóp május 13.-19.

12:3611:1323:3319:0512:2311:0917:49Hétfő (máj. 13.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net
Mutasd a bolygók helyzetét és kapcsolatait
Horoszkóp mintázat: kosár© www.aranycsillag.net2024.05.18+30 0-30© aranycsillag.net

Hétfőn a Nap-Uránusz együttállás hatására jobban el tudjuk fogadni és értékelni mindazt, ami új és szokatlan. Jellemző a nyugtalanság és a változtatási kényszer. A korlátozások többé nem tolerálhatók. Öntudatunk jobban felébred, és arra törekszünk, hogy új módokon fejezzük ki magunkat. Könnyebb új barátokra lelni. Hirtelen váratlan események adódhatnak. A Vénusz-Szaturnusz szextil hatására kisebb előrelépés lehetséges a szakmai életben és kapcsolatainkat illetően. Lehet, hogy idősek vagy hatósági személyek támogatnak, komoly tanácsok vagy kézzelfogható segítség formájában. Megújult kötelékek régi barátainkhoz vagy egy új felelősségtudat jelenhet meg létező barátságainkban. Délben a Hold beér az Oroszlán jegyébe.

Kedd reggel a Hold-Mars trigon hatására minden erőt és energiát sugároz. Jó idő a lényegre térni olyan ügyekben, melyek gyors növekedését szeretnénk látni. Egy most tett határozott lépés képes lehet egészen a célba juttatni.

Szerdán késő este a Hold átvált a Szűz jegyébe.

Szintén szerdán a Merkúr belép a Bika jegyébe. A következő pár hétben gondolkodásunk földközeli, szilárd és megalapozott. A józan ész uralkodik fantázia felett. Határozottabban kommunikálunk, és elménk a fizikai érzékek világára fókuszál. A jól bevált módszereket részesítjük előnyben az új gondolatáramlatokkal szemben. Ha egyszerre csak egy dologra figyelünk egyszerűbbé tehetjük tevékenységeinket, de fennáll a szűk látásmód és túl konzervatív, vagy merev gondolkodás lehetősége.

Pénteken a Merkúr-Plútó kvadrát hatására szorongások és problémák jöhetnek elő. Kényszeres gondolkodás lehetséges. Mélyebb, átható beszélgetéseket élhetünk meg.

Szombaton délben a Hold beér a Mérleg jegyébe. A Vénusz-Uránusz együttállás hatására könnyebben vállalunk kockázatot szerelmi és társas helyzetekben. Váratlan lehetőségek adódhatnak társasági vagy anyagi téren. Nagyobb szükségünk lehet a szabadságra és izgalomra egyaránt. A Nap-Jupiter együttállás hatására bőkezűbbek, optimistábbak és barátságosabbak lehetünk. Nagyobb elismerésre és tiszteletre vágyunk. Nagylelkű magatartásunkkal könnyebben érhetjük el akaratunk teljesülését. Megfelelő idő lépéseket tenni a növekedés és fejlődés irányába – az üzleti életben, kapcsolatainkban és más területeken is. Kedvez a jogi, szellemi és kulturális törekvéseknek.

Vasárnap délután a Nap-Neptunusz szextil hatására intuitív sejtéseink sokkal érzékelhetőbbek, és ezekre jobban rá tudunk hangolódni. Ihletettek vagyunk, és a jótékony cselekedetek felemelően hatnak szellemünkre. Megfelelő idő önfejlesztő tevékenységekhez. Olyan szemszögből láthatunk kérdéseket és embereket, amely megtalálja a különbségekben rejlő szépséget.

Május 18.-24. között minden Személyes horoszkóp elemzés rendeléshez (magadnak vagy szeretteidnek) ajándékba adjuk az újonnan kibővített Kisbolygó és éves Szolár elemzéseket. Mindez 5.000 Ft értékű ajándékot jelent. Részletekért kattints ide.

Személyes napi előrejelzések ingyen regisztrációval. Fedezd fel mire számíthatsz a következő napokban:

Napi horoszkóp

Hosszabb távú előrejelzések:

Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A fentebbi ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Mérleg jegyében

Levegő nap. Az együttműködés és csapatmunka előnyben. Jobban rá tudunk hangolódni társainkra és diplomáciai- illetve szépérzékünk is finomabban működik.
Érintett szervek: vesék, húgyhólyag
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Skorpió jegyében

Víznap. Az általános hangulat kedvez nagyobb intenzitás, odaadás igényű tevékenységhez. Könnyebb kapcsolatba kerülnünk lelkünk belsejével és mélyebb változtatásokat, átalakításokat tennünk. Az idejét múlt tartozékainktól való megválás újult energiákat biztosít. Érzékiségünk is nagyobb lángra kaphat.
Érintett szervek: nemi szervek, orr
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, festés, mázolás

Hold a Nyilas jegyében

Meleg nap. Kalandvágy, vidámság és optimizmus javítja az általános hangulatot. Könnyebb minden olyan tevékenység, mely nagyobb fizikai vagy szellemi szabadsággal, szárnyalással kapcsolatos.
Érintett szervek: combok, máj
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: testmozgás, kirándulás, tánc

Hold a Bak jegyében

Hideg nap. Komorabb, számítóbb hangulat jellemző. Fontosabbá válik tevékenységeink előrelátó megtervezése. A vezérelv az, hogy mi hasznosítható a gyakorlatban.
Érintett szervek: csontok, ízületek, bőr
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: szőrtelenítés, bőrápolás