Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp április 15.-21.

Heti horoszkóp április 15.-21.


03:3912:1407:5713:2313:1214:4113:1306:0018:00Hétfő (ápr. 15.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net

Hétfőn a Vénusz-Jupiter kvadrát hatására a szerelmi ujjongás vagy az élet örömei túlzásba vagy túlköltekezésbe vihetnek. Próbáljuk kerülni a hirtelen vagy gőgös döntéseket. Nagy erőfeszítéseket tehetünk, hogy felfigyeljenek ránk. Kerüljük az impulzív vásárlást. Lustaság is jelentkezhet, és hajlamosak lehetünk halogatni ügyeinket. Délben a Hold átlép a Szűz jegyébe.

Szerdán a Merkúr belép a Kos jegyébe. A következő pár hétben kevésbé érdekelnek a tárgyilagos szempontok és magyarázatok. Jobban foglalkoztat az eltökéltség, gyors döntés hozatal. Gondolataink és ötleteink úttörőek, és hajlamosak vagyunk spontánabbul, közvetlenebbül kifejezni magunkat. Délután a Hold belép a Mérleg jegyébe.

Péntek kora délután Telihold következik a Mérleg 29. fokán. Később délután a Hold belép a Skorpió jegyébe.

Szombaton reggel a Nap belép a Bika jegyébe. A következő pár hétben módszeresség, érzékiség és fogékonyság tapasztalható. Megszokott élethelyzetünk, javaink védelme, gyarapítása és a változással szembeni ellenállás érzékelhető. Elszántságunk és biztonság-, megalapozottság iránti igényeink felerősödnek. Nagyobb a hűség, kitartás minden ismerős helyzettel szemben. Jobban értékeljük a tartósságot. Negatívumként birtoklási vágy és nehézfejűség jelentkezhet.

Szintén szombaton a Vénusz belép a Kos jegyébe. A következő pár hétben vágyainkat spontánabb és közvetlenebb módon fejezzük ki. A versenyzés is izgalmasabbá válik. Merészebbek, élénkek és kissé türelmetlenebbek is vagyunk a szív ügyekben. Nem tekintünk vissza a hibákra és kevesebbet rágódunk a múlton. Érzelmeinket is nyersebben, egyenesen nyilvánítjuk ki.

Vasárnap üresjáratú Hold lesz. Este a Hold átvált a Nyilas jegyébe.

Olvasd el ingyenes személyre szóló előrejelzéseidetÚtmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold az Oroszlán jegyében

Meleg nap. Kreativitásunk kifejezőbbé válik. A játék, kockázatvállalás, szórakozás és nagyvonalúságunk megmutatásának ideje.
Érintett szervek: szív, hátgerinc
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás

Hold a Szűz jegyében

Hideg nap. A munka, szolgálat és rutin könnyebben végezhető, mintha jobban rájuk lennénk hangolódva. Tevékenységeink sikeressége azon múlhat, hogy mennyire vesszük figyelembe a részleteket.
Érintett szervek: emésztőrendszer, belek, lép, hasnyálmirigy
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás, virágok átültetése

Hold a Mérleg jegyében

Levegő nap. Az együttműködés és csapatmunka előnyben. Jobban rá tudunk hangolódni társainkra és diplomáciai- illetve szépérzékünk is finomabban működik.
Érintett szervek: vesék, húgyhólyag
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Skorpió jegyében

Víznap. Az általános hangulat kedvez nagyobb intenzitás, odaadás igényű tevékenységhez. Könnyebb kapcsolatba kerülnünk lelkünk belsejével és mélyebb változtatásokat, átalakításokat tennünk. Az idejét múlt tartozékainktól való megválás újult energiákat biztosít. Érzékiségünk is nagyobb lángra kaphat.
Érintett szervek: nemi szervek, orr
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, festés, mázolás

Hold a Nyilas jegyében

Meleg nap. Kalandvágy, vidámság és optimizmus javítja az általános hangulatot. Könnyebb minden olyan tevékenység, mely nagyobb fizikai vagy szellemi szabadsággal, szárnyalással kapcsolatos.
Érintett szervek: combok, máj
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: testmozgás, kirándulás, táncasztrológus tanácsadó