Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp február 18.-24.

Heti horoszkóp február 18.-24.


15:4814:5216:5402:5215:1816:5716:11Hétfő (febr. 18.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net

Hétfőn a Nap-Uránusz szextil hatására hajlandóak vagyunk alkalmazkodni az új körülményekhez, ötletekhez és ismeretlen helyzetekhez. Kreatív megoldásokat találhatunk és pozitív változásokat érhetünk el. A rugalmasság a siker kulcsa. A Vénusz-Szaturnusz együttállás hatására az érzelmek érettebbé válnak, ám ezek kifejezésében tartózkodóbbak és takarékosabbak lehetünk. A személyes kapcsolatok problémái, amelyeket a szőnyeg alá sepertünk, most felszínre kerülhetnek, de jobban készek lehetünk szembenézni velük. Szeretteinkkel való elégedetlenségünk is jobban előjöhet.

Hétfőn este a Nap belép a Halak jegyébe. A következő pár hétben felerősödik az önzetlenség. Kevesebb a cselekvési kedv és előtérbe kerülnek az érzelmek, álmok és képzelet. Inkább hagyjuk az eseményeket zavartalanul haladni, kisebb a motiváció a beavatkozásra. Egyetemes összetartozásra való vágyakozás érzékelhető. Jellemzők az empátia, önzetlen szeretet, odaadás és bölcs belenyugvás. Árnyvetületként jelentkezhet önsajnálat, kiszolgáltatottság, passzivitás és kiismerhetetlenség.

Kedden a Merkúr-Neptunusz együttállás hatására kedvező idő művészi és képzelőerőt igénylő törekvésekhez. Az álmodozás és képzelet erősebb. A kommunikáció homályos vagy egyenesen zavaros lehet. Próbáljuk kerülni szerződések aláírását, mert megtéveszthet valami.

Kedd délután Telihold következik, a Hold belép a Szűz jegyébe.

Szerdán a Merkúr-Szaturnusz szextil hatására jó idő rendszerezni, aprólékos munkákhoz és felkészülni a jövőre. A most hozott döntések gyakorlatiasak és jobban átgondoltak lehetnek. A munka pedig kézzelfogható eredményeket hoz magával.

Csütörtök délután a Hold belép a Mérleg jegyébe.

Pénteken a Merkúr-Jupiter kvadrát hatására könnyű eltéveszteni vagy elhanyagolni a fontos részleteket. Túlzásokba eshetünk, és nehezebb az ötleteket gyakorlatba ültetni. Nehezebb meggyőznünk másokat szempontunkról. Több sehova sem vezető beszélgetés lehetséges. Jelentős haladást érhetünk el viszont, ha koncentrálni tudunk a lényegre.

Szombat délután a Hold átlép a Skorpió jegyébe. A Merkúr-Plútó szextil hatására több belátással és megértő képességgel rendelkezünk, mint máskor. Hajlandóak vagyunk a felszín alatti dolgokra figyelni. Ennél is fontosabb, hogy türelmesebbek és megfontoltabbak lehetünk döntéseinkben. A Vénusz-Plútó együttállás hatására mindent vagy semmit a jellemző hozzáállás. A vonzerő hatalma jobban rendelkezésünkre áll. A szenvedélyek erősebbek és intenzívebbek. Hajlamosak lehetünk többet akarni és igényelni társunktól vagy barátainktól.

Olvasd el ingyenes személyre szóló előrejelzéseidet


Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold az Oroszlán jegyében

Meleg nap. Kreativitásunk kifejezőbbé válik. A játék, kockázatvállalás, szórakozás és nagyvonalúságunk megmutatásának ideje.
Érintett szervek: szív, hátgerinc
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás

Hold a Szűz jegyében

Hideg nap. A munka, szolgálat és rutin könnyebben végezhető, mintha jobban rájuk lennénk hangolódva. Tevékenységeink sikeressége azon múlhat, hogy mennyire vesszük figyelembe a részleteket.
Érintett szervek: emésztőrendszer, belek, lép, hasnyálmirigy
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás, virágok átültetése

Hold a Mérleg jegyében

Levegő nap. Az együttműködés és csapatmunka előnyben. Jobban rá tudunk hangolódni társainkra és diplomáciai- illetve szépérzékünk is finomabban működik.
Érintett szervek: vesék, húgyhólyag
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Skorpió jegyében

Víznap. Az általános hangulat kedvez nagyobb intenzitás, odaadás igényű tevékenységhez. Könnyebb kapcsolatba kerülnünk lelkünk belsejével és mélyebb változtatásokat, átalakításokat tennünk. Az idejét múlt tartozékainktól való megválás újult energiákat biztosít. Érzékiségünk is nagyobb lángra kaphat.
Érintett szervek: nemi szervek, orr
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, festés, mázolásasztrológus tanácsadó