Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp november 27. – december 3.

Heti horoszkóp november 27. – december 3.

10:1602:0407:5417:0114:07Hétfő (nov. 27.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net
Mutasd a bolygók helyzetét és kapcsolatait
Horoszkóp mintázat: folt© www.aranycsillag.net2023.12.02+30 0-30© aranycsillag.net

Hétfőn a Merkúr-Neptunusz kvadrát hatására nehezebb a tényeket és utasításokat követni. Nem megfelelő idő felelősséggel járó aláírásokhoz. Az érzékelések zavartabbak vagy túl idealisták. A beszélgetések is homályos értelműek lehetnek. Délelőtt Telihold következik a Ikrek 4. fokán. Az érzések feszültebbek, de pozitív eredmények felé is irányíthatjuk őket. Ítélőerőnk gyengébb, ezért jobb kerülnünk az összeütközéseket.

Szerda délelőtt a Hold-Szaturnusz trigon hatására stabilitás érzete hatja át hangulatunkat. Az érzelmek tartóssá tétele a megfelelő ilyenkor. Kedvező idő egymásra nyugtató hatást gyakorolnunk. Most elindított terveink stabilak, de kevésbé lesznek mutatósak. Reggel a Hold átvált a Rák jegyébe.

Pénteken a Merkúr belép a Bak jegyébe. A következő pár hétben gondolkodásunk józan, gyakorlatias, módszeres és célirányosabb. Könnyebb koncentrálni a kéznél levő feladatokra. A beszélgetések valóság közeliek és üzleti, gyakorlati kérdésekre fókuszáltak. Kommunikációs stílusunk rendezettebb, inkább az észérvekre hallgató. Képesek vagyunk jobban felismerni, hogy mi a fontos és nélkülözhetetlen jelenlegi élethelyzetünkben. Érdemes azonban figyelnünk, hogy ne váljunk merev felfogásúvá és realitás érzékünk ne csapjon át pesszimista látásmódba. Az emberek kimértebben, nyersebben fejezik ki magukat. Délután a Hold belép az Oroszlán jegyébe.

Szombaton s Merkúr-Szaturnusz szextil hatására jó idő rendszerezni, aprólékos munkákhoz és felkészülni a jövőre. A most hozott döntések gyakorlatiasak és jobban átgondoltak lehetnek. A munka pedig kézzelfogható eredményeket hoz magával.

Vasárnap a Vénusz-Plútó kvadrát hatására nagyobb szenvedélyek, de lehet, hogy rejtett szándék is húzódik a háttérben. A társas érintkezések intenzívebbek lehetnek vagy intenzív érzelmeket kelthetnek. Változások fordulhatnak elő pénzügyi helyzetünkben vagy kapcsolatainkban. Érzelmek és gondok közeli kapcsolatokban: ami eddig felszín alatt volt, most felszínre törhet.

Fedezd fel mire számíthatsz a következő napokban:

Napi horoszkóp

Hosszabb távú előrejelzések:

Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A fentebbi ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold az Oroszlán jegyében

Meleg nap. Kreativitásunk kifejezőbbé válik. A játék, kockázatvállalás, szórakozás és nagyvonalúságunk megmutatásának ideje.
Érintett szervek: szív, hátgerinc
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás

Hold a Szűz jegyében

Hideg nap. A munka, szolgálat és rutin könnyebben végezhető, mintha jobban rájuk lennénk hangolódva. Tevékenységeink sikeressége azon múlhat, hogy mennyire vesszük figyelembe a részleteket.
Érintett szervek: emésztőrendszer, belek, lép, hasnyálmirigy
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás, virágok átültetése

Hold a Mérleg jegyében

Levegő nap. Az együttműködés és csapatmunka előnyben. Jobban rá tudunk hangolódni társainkra és diplomáciai- illetve szépérzékünk is finomabban működik.
Érintett szervek: vesék, húgyhólyag
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Skorpió jegyében

Víznap. Az általános hangulat kedvez nagyobb intenzitás, odaadás igényű tevékenységhez. Könnyebb kapcsolatba kerülnünk lelkünk belsejével és mélyebb változtatásokat, átalakításokat tennünk. Az idejét múlt tartozékainktól való megválás újult energiákat biztosít. Érzékiségünk is nagyobb lángra kaphat.
Érintett szervek: nemi szervek, orr
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, festés, mázolás