Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp június 5.-11.

Heti horoszkóp június 5.-11.

09:3105:2410:4206:4006:2412:1415:21Hétfő (jún. 5.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net

Ugrás ide: A Hold hatásai a jegyekben

Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net

Hétfőn a Vénusz belép az Oroszlán jegyébe. A következő pár hétben melegszívűség érzékelhető. Társas kapcsolatainkban több szórakozásra, elismerésre, figyelemre vágyunk. Szívesen kényeztetjük magunkat és pénzügyeinkben is nagyvonalúbbak vagyunk. A büszkeség és szenvedély kerül előtérbe. Negatívum lehet érzelmeink csupán a hatás kedvéért való eltúlzása. A Vénusz-Plútó szembenállás hatására érzelmek és gondok szoros kapcsolatainkban, amelyek a felszín alatt lappangtak, most felszínre törhetnek. Minden kapcsolatunk intenzívebbé válik. Vigyázzunk, ne kényszeresen vagy követelőző módon nyilvánuljunk meg másokkal szemben.

A Vénusz jegyváltása minőségi változást hoz a még június 21.-ig tartó Nap-Vénusz félkvadrátban, mivel az Ikrek és Oroszlán jegye megértik egymást. Így enyhül az az alapvető nyugtalanság, elégedetlenség érzés, ami már május közepe óta volt tapasztalható.

Hétfő délelőtt a Hold átlép a Bak jegyébe.

Kedd délután a Hold-Uránusz trigon kedvező idő új dolgok feltárására. Nyissuk ki a szemünket, figyeljünk és próbáljunk ki különlegesebb ízeket. A Vénusz-Szaturnusz bikvintil kreatív megoldásokra inspirálhat olyan régebbi kapcsolati problémákra, melyek hétfőn kerülhettek előtérbe.

Szerda délelőtt a Hold-Plútó együttállás felerősíti a hétfői Vénusz-Plútó hatását.  Ha úgy érezzük, hogy valamit meg kell csinálnunk vagy mondanunk, érdemes előbb a következményeket is megfontolnunk. Gondolkodjunk mélyebben, mielőtt elszántan előre lendülünk. Hagyjuk, hogy a vizek lecsillapodjanak, s csak ezután döntsünk. Délelőtt a Hold átvált a Vízöntő jegyébe.

Pénteken a Merkúr-Neptunusz szextil hatására intuíciónk erős, érzékenyebbek vagyunk, képzeletünk élénk és jobban értékelhetjük a finomságokat. Inspiráltabbak vagyunk; és képesek inspirálni másokat is szavainkkal. Délelőtt üresjáratú Hold lesz, majd délben a Hold átvált a Halak jegyébe.

Vasárnap a Merkúr belép az Ikrek jegyébe. A következő pár hétben élénk beszélgetések, megújult kíváncsiság és több társalkodás ideje. Több örömet lelünk sokoldalú felszínes ismeretek begyűjtésében és továbbításában, mint egy adott témába beleásni magunkat. A lényegiség háttérbe kerül a közölhetőséggel szemben. Jobban tudunk érvelni és álláspontunkat szavakba önteni. A szójátékok, könnyed élcelődések és tárgyalások ideje. Figyelmünket az újabb információk, benyomások könnyen elterelik. A Merkúr-Plútó trigon idején a mélyebb, lényegre törő gondolatok foglalkoztatják elménket. A dolgok mélyére való betekintés, koncentrált figyelem. Délelőtt a Hold-Neptunusz együttállás hatására könnyebben szárnyal  képzelet, megerősödik a remény, alkalmas idő meditációra is. A Vénusz-Jupiter kvadrát révén nagy erőfeszítéseket tehetünk, hogy felfigyeljenek ránk. Kerüljük az impulzív vásárlást. Lustaság is jelentkezhet, és hajlamosak lehetünk halogatni ügyeinket. Délután a Hold beér a Kos jegyébe.

Olvasd el személyre szóló ingyenes előrejelzéseidet a következő napokban:

Napi horoszkóp

Hosszabb távú előrejelzések:

Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A fentebbi ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Nyilas jegyében

Meleg nap. Kalandvágy, vidámság és optimizmus javítja az általános hangulatot. Könnyebb minden olyan tevékenység, mely nagyobb fizikai vagy szellemi szabadsággal, szárnyalással kapcsolatos.
Érintett szervek: combok, máj
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: testmozgás, kirándulás, tánc

Hold a Bak jegyében

Hideg nap. Komorabb, számítóbb hangulat jellemző. Fontosabbá válik tevékenységeink előrelátó megtervezése. A vezérelv az, hogy mi hasznosítható a gyakorlatban.
Érintett szervek: csontok, ízületek, bőr
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: szőrtelenítés, bőrápolás

Hold a Vízöntő jegyében

Levegő nap. Újdonságok, csoport tevékenységek kipróbálása és általános felfedező vágy ideje. Emberségességünk és segítőkészségünk kerül előtérbe.
Érintett szervek: lábszár, vénák
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Halak jegyében

Víznap. A befelé fordulás, áldozathozatal és képzeletünk kap nagyobb hangsúlyt.
Érintett szervek: lábfej, lábujjak, boka
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolás