Heti horoszkóp

Heti horoszkóp június 26.- július 2.

Ha tetszik oszd meg ismerőseiddel
02:4223:1322:3609:0319:0015:18Hétfő (jún. 26.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Heti horoszkóp

Hétfőn a Mars-Neptunusz trigon idején intuíciónk szerint cselekedhetünk most, az érzéki töltetű fantáziák élénkebbek és kreatív indulataink is erősek. Lazábbak lehetünk. Lesz, ami lesz- ez az alapvető hozzáállás most. Kedvez a fizikai kikapcsolódásnak és szórakozásnak.

Kedden a Merkúr-Jupiter kvadrát hatására könnyű eltéveszteni vagy elhanyagolni a fontos részleteket. Túlzásokba eshetünk, és nehezebb az ötleteket gyakorlatba ültetni. Nehezebb meggyőznünk másokat szempontunkról. Jelentős haladást érhetünk el viszont, ha koncentrálni tudunk a lényegre. A Merkúr trigont is képez a Neptunusszal, ami enyhíti a türelmetlenséget, feszültségeket. Képzeletünk és intuíciónk élénkebb. Finomabban fejezzük ki magunkat.

Szerdán a Merkúr-Mars együttállása révén felkérhetnek, hogy döntést hozzunk, de ez elhamarkodott vagy meggondolatlan lehet. Vitatkozóak, ingerlékenyek lehetünk, és különösen türelmetlenek a kétértelműséggel szemben. Legyünk óvatosak az éles szavakkal és az indulatos közlekedéssel. Elménk különösen világos és aktív. Ez a hatás képes izgatottá tenni, és túlserkenteni az idegrendszert. Szerdára virradó éjjel a Hold beér a Szűz jegyébe.

Pénteken a Merkúr-Plútó szembenállás hatására lehet igyekszünk rávenni másokat hozzánk hasonlóan gondolkodni. Hajlamosak vagyunk ragaszkodni saját igazságunkhoz, vagy hazugságokat fedhetünk fel és túlzásokba eshetünk. Mélyebb, átható beszélgetéseket élhetünk meg. Délelőtt a Hold belép a Mérleg jegyébe.

Vasárnap a Mars-Plútó szembenállás mindent vagy semmit hozzáállást vált ki, önérvényesítésünk ellenállásba ütközhet. Érdemes felfigyelnünk azokra az érzelmekre, amiket az összezördülések hozhatnak elő, mert mélyebb, elnyomott tudatalatti témákat tükrözhetnek. A szenvedélyek fokozottak lehetnek. Este a Hold belép a Skorpió jegyébe.

Lépj be az igazi asztrológia világába: Olvasd el ingyenes személyre szóló napi előrejelzésedet. További részletekért kattints ide.

Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold az Oroszlán jegyében

Meleg nap. Kreativitásunk kifejezőbbé válik. A játék, kockázatvállalás, szórakozás és nagyvonalúságunk megmutatásának ideje.
Érintett szervek: szív, hátgerinc
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás

Hold a Szűz jegyében

Hideg nap. A munka, szolgálat és rutin könnyebben végezhető, mintha jobban rájuk lennénk hangolódva. Tevékenységeink sikeressége azon múlhat, hogy mennyire vesszük figyelembe a részleteket.
Érintett szervek: emésztőrendszer, belek, lép, hasnyálmirigy
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás, virágok átültetése

Hold a Mérleg jegyében

Levegő nap. Az együttműködés és csapatmunka előnyben. Jobban rá tudunk hangolódni társainkra és diplomáciai- illetve szépérzékünk is finomabban működik.
Érintett szervek: vesék, húgyhólyag
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Skorpió jegyében

Víznap. Az általános hangulat kedvez nagyobb intenzitás, odaadás igényű tevékenységhez. Könnyebb kapcsolatba kerülnünk lelkünk belsejével és mélyebb változtatásokat, átalakításokat tennünk. Az idejét múlt tartozékainktól való megválás újult energiákat biztosít. Érzékiségünk is nagyobb lángra kaphat.
Érintett szervek: nemi szervek, orr
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, festés, mázolásasztrológus tanácsadó