Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp január 23.-29.

Heti horoszkóp január 23.-29.

11:1918:3619:4817:1200:4222:01Hétfő (jan. 23.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net

Ugrás ide: A Hold hatásai a jegyekben

Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net


Hétfőn véget ér a retrográd Uránusz ideje. Délután üresjáratú Hold lesz, majd este a Hold belép a Halak jegyébe.

Szerdán a Nap-Jupiter szextil hatására a mai nap reményt és nagyobb eredményeket hozhat életünkbe. Barátságosabbak, toleránsabbak és nagylelkűbbek tudunk lenni. Önbizalmunk erősebbé válik, mert könnyebb látnunk, hogy kik vagyunk és mik az elveink. Képesek vagyunk megérteni a nagyobb összefüggéseket, ami kiterjeszti látókörünket. Este a Hold belép a Kos jegyébe.

Pénteken a Vénusz belép a Halak jegyébe. A következő pár hétben nehezebb a dolgokat fekete-fehérben látni. Mindent inkább végtelen árnyalatokban érzékelünk. A szeretet sokkal kiterjedtebbé válik. Könnyebb megbocsátani, elcsábulni, csábítani. Együtt örülünk és csüggedünk társunkkal. Vágyaink annyira idealisták, hogy már nehezen teljesíthetők. A határok elmosódnak ebben az időszakban. Negatívum lehet, ha megengedjük magunknak, hogy kihasználjanak vagy megtévesszenek, valamint ha kibújunk a mindennapi kötelességek elől.

Szombatra virradó éjjel a Hold átvált a Bika jegyébe.

Olvasd el személyre szóló ingyenes előrejelzéseidet a következő napokban:


Hosszabb távú előrejelzések:

Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A fentebbi ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Bika jegyében

Hideg nap. Csökken az előző napok lendülete. A lassúbb ütem megfontoltsággal párosul és a formai szépség illetve tartósság válik lényegivé. Nagyobb léptékű és főleg anyagi eredményeket hozó, tartós hatású tevékenységeink kerülnek előtérbe. Megfelelő pénzügyeink intézéséhez, személyes javaink gyarapítására, és érzéki kikapcsolódásra.
Érintett szervek: torok, nyak, fül, fogak
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: minden türelmet, kitartást igénylő munka
Nem ajánlott: fogászati beavatkozás.

Hold az Ikrek jegyében

Levegő nap. Légiesebbé, könnyedebbé válik az általános hangulat. Kíváncsiság, mentális és kommunikációs tevékenységek kerülnek előtérbe. Könnyebb megosztani figyelmünket és több tevékenységet végezhetünk párhuzamosan. Elménk fokozott éberségét olvasásra, tanulásra, ügyintézésre hasznosíthatjuk.
Érintett szervek: karok, tüdő, idegrendszer
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Rák jegyében

Víznap. Érzelmi szükségleteink és gondoskodó oldalunk fontosabbá válik. Fantáziánk új szárnyakat kap, és könnyebb szeretteink segítségére lennünk.
Érintett szervek: gyomor, mellkas
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolás

Hold az Oroszlán jegyében

Meleg nap. Kreativitásunk kifejezőbbé válik. A játék, kockázatvállalás, szórakozás és nagyvonalúságunk megmutatásának ideje.
Érintett szervek: szív, hátgerinc
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás