Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp szeptember 26. – október 2.

Heti horoszkóp szeptember 26. – október 2.18:2101:1523:2006:0423:4709:38Hétfő (szept. 26.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net

Hétfőn a Vénusz-Plútó trigon hatására kitűnő idő pénzügyekhez és kapcsolatokhoz. Az érzések intenzívebbek és szenvedélyesebbek. A mélyebb szinten való érintkezés szükséglete sokkal erősebb. Szereteten, szerelmen keresztüli lelki megújulás lehetséges. A Nap-Jupiter szembenállás hatására zavarhatnak ütköző késztetéseink, hogy mit kellene és mit akarunk csinálni. Ügyeljünk, hogy ne becsüljük túl képességeinket. Meglepő változások adódhatnak terveinket illetően. Növekedési és fejlődési késztetéseink erősek, de túlkapásra lehetünk hajlamosak. A Merkúr-Vénusz együttállás révén könnyed beszélgetések, humor és együttműködés ideje. Jó idő társalogni és egyszerűbb a kommunikáció. Szellemileg nem vagyunk olyan fegyelmezettek, mint általában, inkább beszélgetnénk másokkal, és a munkánál kellemesebb dolgokra gondolnánk.

Kedden a Merkúr-Plútó trigon hatására a mélyebb, lényegre törő gondolatok foglalkoztatják elménket. A dolgok mélyére való betekintés, koncentrált figyelem.

Szerdán a Mars-Szaturnusz trigon hatására tevékenységeink határozottabb formát ölthetnek és jobban láthatjuk erőfeszítéseink eredményeit. Ez több felelősség tudatot, irányérzetet és céltudatosságot adhat nekünk. Jó idő visszább fogni energiáinkat és megfontoltabbnak lenni. Rendezni és rendszerezni dolgainkat is ajánlott ilyenkor. A hagyományos módszerek jobban működnek és az alaposság több hasznot hoz. Szerdára virradó éjjel a Hold átlép a Skorpió jegyébe.

Csütörtökön a Vénusz belép a Mérleg jegyébe. A következő pár hétben kedvesebbek lehetünk és ezzel érjük el amit szeretnénk másoktól. Bár előtérbe kerülnek a társas kapcsolatok, de ezeket egy levegős kötetlenség lengi be. Hajlandóbbak vagyunk tárgyalni, és kompromisszumokat kötni. Szeretnénk, hogy minden a megfelelő, kifinomult módon történjen és jobban bosszant a nyers, faragatlan viselkedés. Negatívumként következetlenség és felületesség mutatkozhat. Arra törekedve, hogy elkerüljünk minden kellemetlen helyzetet, könnyedén figyelmen kívül hagyjuk a kapcsolatainkat alakító mélyebb, kényelmetlen kérdéseket. Próbáljuk egyenesek, őszinték lenni magunkkal és társunkkal szemben. Művészi érzékünk is élénkebb.

Péntek reggel a Hold beér a Nyilas jegyébe.

Szombaton a Vénusz-Jupiter szembenállás alapján érdemes vigyáznunk a túlzott elvárásokra és, hogy túlhangsúlyozzuk érzéseinket. Talán többre értékelünk valamit vagy valakit azért, hogy több drámaiságot vihessünk életünkbe. Hajlunk arra, hogy túlkényeztessük magunkat, belső elégedetlenségünk eredményeként és a hétköznapi rutint meghaladó vágyaink hatására.

Vasárnap a Merkúr-Neptunusz szembenállás hatására szellemileg lusták lehetünk. Azon kaphatjuk magunkat, hogy elménk elvándorol, amikor száraz tényekkel szembesülünk. Nehezebb határozott válaszokat kapni másoktól és előnytelenül jelenhetünk meg. Kerüljük a szerződések aláírását és a formális megállapodásokat. Félreértések, téves információk, zavartság, gondatlanság és megtévesztés lehetségesek. Délelőtt a Hold belép a Bak jegyébe.

Szintén vasárnap véget ér a retrográd Merkúr ideje.

Olvasd el személyre szóló ingyenes előrejelzéseidet is a következő napokban:Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A fentebbi ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Mérleg jegyében

Levegő nap. Az együttműködés és csapatmunka előnyben. Jobban rá tudunk hangolódni társainkra és diplomáciai- illetve szépérzékünk is finomabban működik.
Érintett szervek: vesék, húgyhólyag
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Skorpió jegyében

Víznap. Az általános hangulat kedvez nagyobb intenzitás, odaadás igényű tevékenységhez. Könnyebb kapcsolatba kerülnünk lelkünk belsejével és mélyebb változtatásokat, átalakításokat tennünk. Az idejét múlt tartozékainktól való megválás újult energiákat biztosít. Érzékiségünk is nagyobb lángra kaphat.
Érintett szervek: nemi szervek, orr
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, festés, mázolás

Hold a Nyilas jegyében

Meleg nap. Kalandvágy, vidámság és optimizmus javítja az általános hangulatot. Könnyebb minden olyan tevékenység, mely nagyobb fizikai vagy szellemi szabadsággal, szárnyalással kapcsolatos.
Érintett szervek: combok, máj
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: testmozgás, kirándulás, tánc

Hold a Bak jegyében

Hideg nap. Komorabb, számítóbb hangulat jellemző. Fontosabbá válik tevékenységeink előrelátó megtervezése. A vezérelv az, hogy mi hasznosítható a gyakorlatban.
Érintett szervek: csontok, ízületek, bőr
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: szőrtelenítés, bőrápolás