Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp június 17.-23.

Heti horoszkóp június 17.-23.


10:3110:3118:1413:2004:0117:5516:02Hétfő (jún. 17.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net

Hétfő délelőtt a Telihold következik a Nyilas 25. fokán, majd este a Hold belép a Bak jegyébe.

Kedden a Merkúr-Mars együttállás hatására felkérhetnek, hogy döntést hozzunk, de ez elhamarkodott vagy meggondolatlan lehet. Vitatkozóak, ingerlékenyek lehetünk, és különösen türelmetlenek a kétértelműséggel szemben. Legyünk óvatosak az éles szavakkal és az indulatos közlekedéssel. Elménk különösen világos és aktív. Ez a hatás képes izgatottá tenni, és túlserkenteni az idegrendszert.

Szerdán a Merkúr-Plútó szembenállás révén lehet, hogy igyekszünk rávenni másokat hozzánk hasonlóan gondolkodni. Hajlamosak vagyunk ragaszkodni saját igazságunkhoz, vagy hazugságokat fedhetünk fel és túlzásokba eshetünk. Mélyebb, átható beszélgetéseket élhetünk meg.

Csütörtökre virradó éjjel a Hold átlép a Vízöntő jegyébe. A Mars-Plútó szembenállás hatására mindent vagy semmit a jellemző hozzáállás, önérvényesítésünk ellenállásba ütközhet. Érdemes felfigyelnünk azokra az érzelmekre, amiket az összezördülések hozhatnak elő, mert mélyebb, elnyomott tudatalatti témákat tükrözhetnek. A szenvedélyek fokozottak lehetnek.

Pénteken a Nap belép a Rák jegyébe. A következő pár hétben az önvédelem, személyesség, elszigeteltség, biztonságérzet szükséglete kap erőre. Figyelmünk a családi fészek felé fordul. Szeretteink és kedvenc elképzeléseink ápolása, gondozása foglal le minket. Az érzelmek mélyebbek. Vonzóbbá válik az álmok és fantázia világa. Hangulataink is változékonyabbak.

Szombaton üresjáratú Hold lesz, majd délután a Hold átlép a Halak jegyébe.

Vasárnap a Vénusz-Jupiter szembenállás hatására érdemes vigyáznunk a túlzott elvárásokra és, hogy túlhangsúlyozzuk érzéseinket. Talán többre értékelünk valamit vagy valakit azért, hogy több drámaiságot vihessünk életünkbe. Hajlunk arra, hogy túlkényeztessük magunkat, belső elégedetlenségünk eredményeként és a hétköznapi rutint meghaladó vágyaink hatására.

Olvasd el ingyenes személyre szóló előrejelzéseidetÚtmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Nyilas jegyében

Meleg nap. Kalandvágy, vidámság és optimizmus javítja az általános hangulatot. Könnyebb minden olyan tevékenység, mely nagyobb fizikai vagy szellemi szabadsággal, szárnyalással kapcsolatos.
Érintett szervek: combok, máj
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: testmozgás, kirándulás, tánc

Hold a Bak jegyében

Hideg nap. Komorabb, számítóbb hangulat jellemző. Fontosabbá válik tevékenységeink előrelátó megtervezése. A vezérelv az, hogy mi hasznosítható a gyakorlatban.
Érintett szervek: csontok, ízületek, bőr
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: szőrtelenítés, bőrápolás

Hold a Vízöntő jegyében

Levegő nap. Újdonságok, csoport tevékenységek kipróbálása és általános felfedező vágy ideje. Emberségességünk és segítőkészségünk kerül előtérbe.
Érintett szervek: lábszár, vénák
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Halak jegyében

Víznap. A befelé fordulás, áldozathozatal és képzeletünk kap nagyobb hangsúlyt.
Érintett szervek: lábfej, lábujjak, boka
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolásasztrológus tanácsadó