Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp augusztus 19.-25.

Heti horoszkóp augusztus 19.-25.


06:3806:0716:3412:0208:5923:06Hétfő (aug. 19.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net

Szerdán a Merkúr-Jupiter trigon hatására az értelem keresése kerül előtérbe, pozitív gondolkodás, meglátások és együttműködés ideje. Jó híreket kaphatunk vagy nyújthatunk át. Inkább foglalkoznánk a nagyobb összefüggésekkel a részletek helyett. Kedvező rövid utakhoz, kérelmek benyújtásához és megfigyelésekhez. Reggel a Hold átvált a Bika jegyébe.

Szintén szerdán a Vénusz belép a Szűz jegyébe. A következő pár hétben szeretetünket gyakorlatias módon, ügyintézéssel, részlet munkákon keresztül, vagy egyszerűen csak segítő jelenlétünkkel fejezzük ki. Vásárlásainkat és szórakozásunkat is az értelmesség, kiszámítottság irányítják. Könnyebben foghat el a bűntudat, ha kissé többet kényeztettük magunkat a kelleténél. Szolgálatot tenni másoknak szükségszerű lehet és egyben szeretetünk időszerű kifejezése. Negatívumként túlságosan kritikusak lehetünk társunkkal szemben, válogatósak vagy aggodalmaskodóak.

Pénteken a Nap is belép a Szűz jegyébe. A következő pár hétben a hangsúly a részletekre terelődik. Itt az ideje gyakorlatias megoldásokat találni mindennapi problémákra. A rutin feladatok elvégzése nem hangzik különösen szórakoztatónak, de több stressztől és aggodalomtól szabadít meg, abban az esetben ha hagytuk volna felgyűlni a feladatokat és befejezetlen munkákat. Megfelelő szerveződni, hatékonyabbá tenni tevékenységeinket illetve aprólékos, türelmet és figyelmet igénylő munkákhoz. Délután a Hold átlép az Ikrek jegyébe.

Szombaton a Vénusz-Mars együttállás hatására szenvedélyes és élénk hangulat jellemző. Elégedettség-érzésünk erősebb. A szerelem, a vágy és az érzékiség figyelmünk középpontjába kerülhet. A szenvedélyek harmonikus megélésére kerül a hangsúly. Megfelelő alkalom nőies és férfias energiák egyensúlyba hozására. Vigyázzunk, mert impulzív vásárlásra hajlamosíthat.

Vasárnap este a Hold belép a Rák jegyébe.

Olvasd el ingyenes személyre szóló előrejelzéseidetÚtmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Kos jegyében

Meleg nap. Kedvez az azonnali eredményeket hozó gyors ügyintézésnek, jobb akarat érvényesítésnek. Fizikai teherbírásunk és kezdeményező erőnk is nagyobb.
Érintett szervek: fej, érzékszervek
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: újabb, rövid távú terveink beindítása
Nem ajánlott: nagyobb kitartást, türelmet igénylő tevékenységekhez.

Hold a Bika jegyében

Hideg nap. Csökken az előző napok lendülete. A lassúbb ütem megfontoltsággal párosul és a formai szépség illetve tartósság válik lényegivé. Nagyobb léptékű és főleg anyagi eredményeket hozó, tartós hatású tevékenységeink kerülnek előtérbe. Megfelelő pénzügyeink intézéséhez, személyes javaink gyarapítására, és érzéki kikapcsolódásra.
Érintett szervek: torok, nyak, fül, fogak
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: minden türelmet, kitartást igénylő munka
Nem ajánlott: fogászati beavatkozás.

Hold az Ikrek jegyében

Levegő nap. Légiesebbé, könnyedebbé válik az általános hangulat. Kíváncsiság, mentális és kommunikációs tevékenységek kerülnek előtérbe. Könnyebb megosztani figyelmünket és több tevékenységet végezhetünk párhuzamosan. Elménk fokozott éberségét olvasásra, tanulásra, ügyintézésre hasznosíthatjuk.
Érintett szervek: karok, tüdő, idegrendszer
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Rák jegyében

Víznap. Érzelmi szükségleteink és gondoskodó oldalunk fontosabbá válik. Fantáziánk új szárnyakat kap, és könnyebb szeretteink segítségére lennünk.
Érintett szervek: gyomor, mellkas
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolásasztrológus tanácsadó