Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp október 18.-24.

Heti horoszkóp október 18.-24.16:5716:5721:5922:3609:58Hétfő (okt. 18.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net

Hétfő délben a Hold belép a Kos jegyébe.

Kedden a Mars-Jupiter trigon hatására a határozott fellépés természetes most. Akaraterővel és energiával rendelkezünk, amit közvetlenül céljaink elérésére irányíthatunk. Szeretnénk szétágazni és több kihívásnak eleget tenni. Jó idő új célokhoz és kezdeményezésekhez, új projektek elindításához. Optimizmus és lelkesedés, kalandvágyó szellem jellemző. Lépéseket tehetünk életkörülményeink javítására is.

Szerda délután Telihold következik a Kos 27. fokán, majd este a Hold átvált a Bika jegyébe.

Pénteken a Mars-Plútó kvadrát hatására kevésbé tudunk változtatni. Érdemes felfigyelnünk azokra az érzelmekre, amiket az összezördülések hozhatnak elő, mert mélyebb, elnyomott tudatalatti témákat tükrözhetnek. A szenvedélyek fokozottak lehetnek.

Szombatra virradó éjjel a Nap belép a Skorpió jegyébe. A következő pár hétben az ösztönös vágyak kerülnek előtérbe. A Skorpió jellemzői a mélység, személyesség és érzelmi szélsőségek. Erősödik a késztetés, hogy a problémák mélyére ássunk. A felületesség és középszerűség kevésbé tűrhető. Minden, ami rejtett, tabu vagy elnyomott nagyobb érdeklődést ébreszt. Az általános hangulat provokatív, bár kissé burkolt formában, nem nyilvánvaló módon. A szenvedélyek felélednek. Könnyebb nagyobb, mélyreható változtatásokat hozni életünkben, lelki erőt gyűjteni és megújulni. Azonban féltékenység, akaratosság és befolyásolási szándék is jelentkezhet.

Szombat délelőtt a Hold átlép az Ikrek jegyébe.

Olvasd el személyre szóló ingyenes előrejelzéseidet is a következő napokban:


Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A fentebbi ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold az Ikrek jegyében

Levegő nap. Légiesebbé, könnyedebbé válik az általános hangulat. Kíváncsiság, mentális és kommunikációs tevékenységek kerülnek előtérbe. Könnyebb megosztani figyelmünket és több tevékenységet végezhetünk párhuzamosan. Elménk fokozott éberségét olvasásra, tanulásra, ügyintézésre hasznosíthatjuk.
Érintett szervek: karok, tüdő, idegrendszer
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Rák jegyében

Víznap. Érzelmi szükségleteink és gondoskodó oldalunk fontosabbá válik. Fantáziánk új szárnyakat kap, és könnyebb szeretteink segítségére lennünk.
Érintett szervek: gyomor, mellkas
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolás

Hold az Oroszlán jegyében

Meleg nap. Kreativitásunk kifejezőbbé válik. A játék, kockázatvállalás, szórakozás és nagyvonalúságunk megmutatásának ideje.
Érintett szervek: szív, hátgerinc
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás

Hold a Szűz jegyében

Hideg nap. A munka, szolgálat és rutin könnyebben végezhető, mintha jobban rájuk lennénk hangolódva. Tevékenységeink sikeressége azon múlhat, hogy mennyire vesszük figyelembe a részleteket.
Érintett szervek: emésztőrendszer, belek, lép, hasnyálmirigy
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás, virágok átültetése