Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp május 23.-29.

Heti horoszkóp május 23.-29.23:4023:3408:2305:2119:2316:11Hétfő (máj. 23.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net

Hétfőn a Nap-Jupiter szextil hatására a mai nap reményt és nagyobb eredményeket hozhat életünkbe. Barátságosabbak, toleránsabbak és nagylelkűbbek tudunk lenni. Önbizalmunk erősebbé válik, mert könnyebb látnunk, hogy kik vagyunk és mik az elveink. Képesek vagyunk megérteni a nagyobb összefüggéseket, ami kiterjeszti látókörünket.

Kedden a Merkúr-Mars szextil hatására szellemi éberség, lelkesedés és energikus kommunikáció várható. Gyors döntéseket hozhatunk. Produktívak és elfoglaltak vagyunk. Könnyebb az ötleteket működőképes tervekké alakítanunk. A Vénusz-Szaturnusz szextil hatására kisebb előrelépés lehetséges a szakmai életben és kapcsolatainkat illetően. Lehet, hogy idősek vagy hatósági személyek támogatnak, komoly tanácsok vagy kézzelfogható segítség formájában. Megújult kötelékek régi barátainkhoz vagy egy új felelősségtudat jelenhet meg létező barátságainkban.

Szintén kedden a Mars belép a Kos jegyébe. A következő pár hétben bátrabbak és versenyszelleműbbek vagyunk. Több fizikai aktivitásra lehet számítani. Nem bonyolódunk bele a problémákba, egyenes módon törünk a célunk felé. Ösztönösen a legegyszerűbb, legrövidebb utat választjuk. Negatívum lehet a türelmetlenség, arrogancia, lobbanékonyság és önzés. Késő este a Hold átlép a Kos jegyébe.

Szerdán a Merkúr-Plútó trigon hatására a mélyebb, lényegre törő gondolatok foglalkoztatják elménket. A dolgok mélyére való betekintés, koncentrált figyelem.

Pénteken a Vénusz-Plútó kvadrát révén nagyobb szenvedélyek, de lehet, hogy rejtett szándék is húzódik a háttérben. A társas érintkezések intenzívebbek lehetnek vagy intenzív érzelmeket kelthetnek. Változások fordulhatnak elő pénzügyi helyzetünkben vagy kapcsolatainkban. Érzelmek és gondok közeli kapcsolatokban: ami eddig felszín alatt volt, most felszínre törhet. Reggel a Hold beér a Bika jegyébe.

Szombaton a Vénusz belép a Bika jegyébe. A következő pár hétben a természetes érzékiségre, elégedettségre és ragaszkodásra kerül a hangsúly. Biztonságra törekszünk és a tartósságot értékeljük. Erősen vágyakozunk a fizikai örömök megélésére, melyeket érzékszerveink nyújthatnak nekünk. A szerelem is sokkal kézzelfoghatóbbá, anyagiasabbá válik. Negatívum lehet a túlzott birtoklási vágy és társunk saját értéktárgyunkként való kezelése. Pénzügyi téren kiváló minőségű, tartós és praktikus tárgyakat keresünk. Jobban ragaszkodunk javainkhoz.

Vasárnap a Mars-Jupiter együttállás alapján több lelkesedéssel és tomboló energiával rendelkezhetünk. Időérzékünk jobban működik. Erősebbnek, optimistábbnak és kalandvágyóbbnak érezhetjük magunkat. Barátságos versenyszellem lehetséges, és kész vagyunk a kihívásoknak eleget tenni. Határozottabbak lehetünk és aktívan követhetjük céljainkat. Vigyázzunk, ne essünk túlzásba. Este a Hold belép az Ikrek jegyébe.

Olvasd el személyre szóló ingyenes előrejelzéseidet is a következő napokban:Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A fentebbi ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Halak jegyében

Víznap. A befelé fordulás, áldozathozatal és képzeletünk kap nagyobb hangsúlyt.
Érintett szervek: lábfej, lábujjak, boka
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolás

Hold a Kos jegyében

Meleg nap. Kedvez az azonnali eredményeket hozó gyors ügyintézésnek, jobb akarat érvényesítésnek. Fizikai teherbírásunk és kezdeményező erőnk is nagyobb.
Érintett szervek: fej, érzékszervek
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: újabb, rövid távú terveink beindítása
Nem ajánlott: nagyobb kitartást, türelmet igénylő tevékenységekhez.

Hold a Bika jegyében

Hideg nap. Csökken az előző napok lendülete. A lassúbb ütem megfontoltsággal párosul és a formai szépség illetve tartósság válik lényegivé. Nagyobb léptékű és főleg anyagi eredményeket hozó, tartós hatású tevékenységeink kerülnek előtérbe. Megfelelő pénzügyeink intézéséhez, személyes javaink gyarapítására, és érzéki kikapcsolódásra.
Érintett szervek: torok, nyak, fül, fogak
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: minden türelmet, kitartást igénylő munka
Nem ajánlott: fogászati beavatkozás.

Hold az Ikrek jegyében

Levegő nap. Légiesebbé, könnyedebbé válik az általános hangulat. Kíváncsiság, mentális és kommunikációs tevékenységek kerülnek előtérbe. Könnyebb megosztani figyelmünket és több tevékenységet végezhetünk párhuzamosan. Elménk fokozott éberségét olvasásra, tanulásra, ügyintézésre hasznosíthatjuk.
Érintett szervek: karok, tüdő, idegrendszer
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés