Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp január 25.-31.

Heti horoszkóp január 25.-31.


08:1819:5218:5603:5420:1602:5309:03Hétfő (jan. 25.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net

Hétfőn üresjáratú Hold lesz, majd este a Hold beér a Rák jegyébe.

Kedden a Nap-Uránusz kvadrát hatására A mindennapi rutint megzavarhatja valami, ami új megközelítések elfogadására ösztönöz. A váratlan változások terveinkben vagy az eseményekben próbára tehetik türelmünket. Szükséges indíttatást nyújthat egy új kezdeményezéshez, de figyeljünk, hogy ne hozzunk elhamarkodottan döntést.

Csütörtökön a Vénusz-Plútó együttállás hatására mindent vagy semmit a jellemző hozzáállás. A vonzerő hatalma jobban rendelkezésünkre áll. A szenvedélyek erősebbek és intenzívebbek. Hajlamosak lehetünk többet akarni és igényelni társunktól vagy barátainktól. Virradó éjjel a Hold átlép az Oroszlán jegyébe. Este Telihold következik az Oroszlán 9. fokán.

Pénteken a Nap-Jupiter együttállás hatására bőkezűbbek, optimistábbak és barátságosabbak lehetünk. Nagyobb elismerésre és tiszteletre vágyunk. Nagylelkű magatartásunkkal könnyebben érhetjük el akaratunk teljesülését. Megfelelő idő lépéseket tenni a növekedés és fejlődés irányába – az üzleti életben, kapcsolatainkban és más területeken is. Kedvez a jogi, szellemi és kulturális törekvéseknek.

Szombat délelőtt a Hold beér a Szűz jegyébe.

Olvasd el ingyenes személyre szóló előrejelzéseidet a következő napokban.Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold az Ikrek jegyében

Levegő nap. Légiesebbé, könnyedebbé válik az általános hangulat. Kíváncsiság, mentális és kommunikációs tevékenységek kerülnek előtérbe. Könnyebb megosztani figyelmünket és több tevékenységet végezhetünk párhuzamosan. Elménk fokozott éberségét olvasásra, tanulásra, ügyintézésre hasznosíthatjuk.
Érintett szervek: karok, tüdő, idegrendszer
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Rák jegyében

Víznap. Érzelmi szükségleteink és gondoskodó oldalunk fontosabbá válik. Fantáziánk új szárnyakat kap, és könnyebb szeretteink segítségére lennünk.
Érintett szervek: gyomor, mellkas
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolás

Hold az Oroszlán jegyében

Meleg nap. Kreativitásunk kifejezőbbé válik. A játék, kockázatvállalás, szórakozás és nagyvonalúságunk megmutatásának ideje.
Érintett szervek: szív, hátgerinc
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás

Hold a Szűz jegyében

Hideg nap. A munka, szolgálat és rutin könnyebben végezhető, mintha jobban rájuk lennénk hangolódva. Tevékenységeink sikeressége azon múlhat, hogy mennyire vesszük figyelembe a részleteket.
Érintett szervek: emésztőrendszer, belek, lép, hasnyálmirigy
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: fodrászat, hajvágás, virágok átültetése