Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp szeptember 21.-27.

Heti horoszkóp szeptember 21.-27.


21:3220:1319:3201:1708:0805:36Hétfő (szept. 21.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net

Hétfőn a Merkúr-Plútó kvadrát hatására szorongások és problémák jöhetnek elő. Kényszeres gondolkodás lehetséges. Mélyebb, átható beszélgetéseket élhetünk meg. Este a Hold átvált a Nyilas jegyébe.

Kedden délután a Nap belép a Mérleg jegyébe. A következő pár hétben a hangsúly az egyensúly fenntartására kerül másokkal való kapcsolatainkon és a szépérzéken keresztül. Nagyobb a hajlandóság áttárgyalni problémás helyzeteket, kompromisszumokat hozni. Fejlettebb a diplomáciai érzék és az összhangra való igény. Azonban a harmóniára való törekvés és tapintatosság következtében nehezebb gyors, határozott döntéseket hozni. Árnyoldalként döntésképtelenség, passzivitás, túlzott figyelem a külsőségekre és felületesség is jelentkezhet.

Szerdán a Merkúr-Szaturnusz kvadrát hatására nehezebb egyik pontból a másikba jutni. A kommunikáció akadályoztatott, késleltetett lehet. Teljesnek gondolt terveink felülvizsgálásra szorulhatnak. Nehezebb ösztöneinkre hagyatkozni. Próbáljuk kerülni a felelősséggel járó aláírásokat és szerződéseket.

Csütörtökön a Merkúr-Mars szembenállás révén gyorsan és hevesen reagálhatunk, kevésbé jó a diplomáciai érzékünk. Az emberek hajlamosak az ellenkezőjét tenni annak, amit mondanak, illetve amit megfelelőnek gondolnának. Nem a legjobb idő kirándulásokhoz. Erős a cselekvési- és alkotási vágy. Csütörtökre virradó éjjel a Hold beér a Bak jegyébe.

Szombat reggel a Hold belép a Vízöntő jegyébe.

Vasárnap a Merkúr belép a Skorpió jegyébe. A következő pár hétben gondolataink és kommunikációnk tapogatódzóvá, érzelemmel telítettebbé válik. Az igazat szeretnénk megtalálni mindenben, ami rejtett és titkos. Hajlamosak vagyunk kísérletezni, megfigyelni, és fókuszálni gondolatainkat. Szellemi igényeinket a rejtett, láthatatlan motivációk feltárása elégíti ki. Gondolataink mélyebb szántásúak. Szívesen ejtjük a felületes csevegést a mély, tartalmas beszélgetések javára. Ösztönösen is jobban ráérzünk a megoldásokra. A jellemző gondolkodásmód erősen összpontosított, kissé egyoldalú és akár megszállott lehet.

Olvasd el ingyenes személyre szóló előrejelzéseidet a következő napokban.Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Vízöntő jegyében

Levegő nap. Újdonságok, csoport tevékenységek kipróbálása és általános felfedező vágy ideje. Emberségességünk és segítőkészségünk kerül előtérbe.
Érintett szervek: lábszár, vénák
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Halak jegyében

Víznap. A befelé fordulás, áldozathozatal és képzeletünk kap nagyobb hangsúlyt.
Érintett szervek: lábfej, lábujjak, boka
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolás

Hold a Kos jegyében

Meleg nap. Kedvez az azonnali eredményeket hozó gyors ügyintézésnek, jobb akarat érvényesítésnek. Fizikai teherbírásunk és kezdeményező erőnk is nagyobb.
Érintett szervek: fej, érzékszervek
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: újabb, rövid távú terveink beindítása
Nem ajánlott: nagyobb kitartást, türelmet igénylő tevékenységekhez.

Hold a Bika jegyében

Hideg nap. Csökken az előző napok lendülete. A lassúbb ütem megfontoltsággal párosul és a formai szépség illetve tartósság válik lényegivé. Nagyobb léptékű és főleg anyagi eredményeket hozó, tartós hatású tevékenységeink kerülnek előtérbe. Megfelelő pénzügyeink intézéséhez, személyes javaink gyarapítására, és érzéki kikapcsolódásra.
Érintett szervek: torok, nyak, fül, fogak
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: minden türelmet, kitartást igénylő munka
Nem ajánlott: fogászati beavatkozás.asztrológus tanácsadó