Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp február 17.-23.

Heti horoszkóp február 17.-23.


11:3710:0415:1920:4205:0907:3816:32Hétfő (febr. 17.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net

Hétfőn kezdetét veszi a retrográd Merkúr időszaka, ami március 10. fog tartani. Ezalatt a Merkúr a Halak 12º53′-tól hátrál a Vízöntő 28º12′-ig.

Kedd délben a Hold átvált a Bak jegyébe.

Szerdán a Nap belép a Halak jegyébe. A következő pár hétben felerősödik az önzetlenség. Kevesebb a cselekvési kedv és előtérbe kerülnek az érzelmek, álmok és képzelet. Inkább hagyjuk az eseményeket zavartalanul haladni, kisebb a motiváció a beavatkozásra. Egyetemes összetartozásra való vágyakozás érzékelhető. Jellemzők az empátia, önzetlen szeretet, odaadás és bölcs belenyugvás. Árnyvetületként jelentkezhet önsajnálat, kiszolgáltatottság, passzivitás és kiismerhetetlenség.

Csütörtök este a Hold belép a Vízöntő jegyébe.

Pénteken a Mars-Uránusz trigon hatására könnyebb pozitívan változtatnunk életünkben. Bátrabbak és magabiztosabbak lehetünk és hajlandók kísérletezni. Elképzeléseink is úttörőek vagy legalábbis haladóak lehetnek.

Szombaton a Nap-Uránusz szextil hatására hajlandóak vagyunk alkalmazkodni az új körülményekhez, ötletekhez és ismeretlen helyzetekhez. Kreatív megoldásokat találhatunk és pozitív változásokat érhetünk el. A rugalmasság a siker kulcsa.

Szintén szombaton üresjáratú Hold várható.

Vasárnap a Vénusz-Jupiter kvadrát hatására a szerelmi ujjongás vagy az élet örömei túlzásba vagy túlköltekezésbe vihetnek. Próbáljuk kerülni a hirtelen vagy gőgös döntéseket. Nagy erőfeszítéseket tehetünk, hogy felfigyeljenek ránk. Kerüljük az impulzív vásárlást. Lustaság is jelentkezhet, és hajlamosak lehetünk halogatni ügyeinket. Reggel a Hold beér a Halak jegyébe, majd délután Újhold következik a Halak 4. fokán.

Olvasd el ingyenes személyre szóló előrejelzéseidetÚtmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Nyilas jegyében

Meleg nap. Kalandvágy, vidámság és optimizmus javítja az általános hangulatot. Könnyebb minden olyan tevékenység, mely nagyobb fizikai vagy szellemi szabadsággal, szárnyalással kapcsolatos.
Érintett szervek: combok, máj
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: testmozgás, kirándulás, tánc

Hold a Bak jegyében

Hideg nap. Komorabb, számítóbb hangulat jellemző. Fontosabbá válik tevékenységeink előrelátó megtervezése. A vezérelv az, hogy mi hasznosítható a gyakorlatban.
Érintett szervek: csontok, ízületek, bőr
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: szőrtelenítés, bőrápolás

Hold a Vízöntő jegyében

Levegő nap. Újdonságok, csoport tevékenységek kipróbálása és általános felfedező vágy ideje. Emberségességünk és segítőkészségünk kerül előtérbe.
Érintett szervek: lábszár, vénák
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömés

Hold a Halak jegyében

Víznap. A befelé fordulás, áldozathozatal és képzeletünk kap nagyobb hangsúlyt.
Érintett szervek: lábfej, lábujjak, boka
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolásasztrológus tanácsadó