Kezdőlap » Asztrológia » Heti horoszkóp szeptember 17.-23.

Heti horoszkóp szeptember 17.-23.


19:1001:5319:1414:28Hétfő (szept. 17.)KeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombatVasárnapüresjáratú Hold (Holdszünet) ideje - kedvezőtlen újabb tevékenységekhez, a már elkezdettekkel érdemes foglalkozni.© www.aranycsillag.net© www.aranycsillag.net
Regisztrált felhasználóink belépés után láthatják abolygók jelenlegi helyzetétés méltóságait+30 0-30© aranycsillag.net


Hétfő délután a Hold beér a Bak jegyébe.

A hét első felében a Mars kvadrátot képez az Uránusszal, kedden elérve a csúcspontját. Hatására lázadó szellemet érezhetünk a szabályokkal és határokkal szemben, főleg, amelyeket elavultaknak, túlhaladottaknak találunk, vagy amelyek alkalmazkodást kívánnak. Olyan kihívások jelenhetnek meg, melyek miatt meg kell változtatnunk céljainkat és tevékenységeinket. A gyakori ütemváltás miatt nehezebb lehet egy tevékenységre összpontosítani. Ezt a bolygóhatást leginkább azok érzékelhetik, akiknek bolygóik vannak a fix jegyek (Bika, Oroszlán, Skorpió Vízöntő) 1-2. fokain.

Csütörtökre virradó éjjel a Hold átlép a Vízöntő jegyébe.

Pénteken a Nap-Merkúr együttállás hatására elménk különösen éles, kommunikatívabbak és nyitottabbak lehetünk. Kedvező idő problémák megoldására. Amit mondunk vagy írunk, most nagyobb hatással bír.

Szombaton a Merkúr belép a Mérleg jegyébe. A következő pár hétben diplomatikusabban és barátságosabban fejezzük ki magunkat. Értelmesebben viszonyulunk a személyes kapcsolatainkhoz. Fejleszthetjük tárgyalási készségünket. Mivel a helyzetek mindkét oldalát megszeretnénk érteni, vonakodóak lehetünk végső eredményre jutni. A szokásosnál nehezebb gyors döntéseket hozni. Túl befogadóak lehetünk mások véleményével szemben, melyet a béke fenntartásának érdekében teszünk. Tárgyalás közben nem akarunk annyira erélyesnek tűnni, hogy rossz fénybe kerüljünk. Azonban ez egy jó időszak mások szempontjait is figyelembe venni. Igazságos következtetésekre törekszünk. Délután a Hold átvált a Halak jegyébe.

Vasárnap a Merkúr-Szaturnusz kvadrát hatására nehezebb egyik pontból a másikba jutni. A kommunikáció akadályoztatott, késleltetett lehet. Teljesnek gondolt terveink felülvizsgálásra szorulhatnak. Nehezebb ösztöneinkre hagyatkozni. Próbáljuk kerülni a felelősséggel járó aláírásokat és szerződéseket.

Szintén vasárnap a Nap is belép a Mérleg jegyébe. A következő pár hétben a hangsúly az egyensúly fenntartására kerül másokkal való kapcsolatainkon és a szépérzéken keresztül. Nagyobb a hajlandóság áttárgyalni problémás helyzeteket, kompromisszumokat hozni. Fejlettebb a diplomáciai érzék és az összhangra való igény. Azonban a harmóniára való törekvés és tapintatosság következtében nehezebb gyors, határozott döntéseket hozni. Árnyoldalként döntésképtelenség, passzivitás, túlzott figyelem a külsőségekre és felületesség is jelentkezhet.

Olvasd el ingyenes személyre szóló előrejelzéseidet


Útmutató az előrejelzések értelmezéséhez:

A jobboldali ábra a bolygók aktuális, napi helyzetét és összesített (alap és helyzet szerinti) méltóságát mutatja. Minél nagyobb méltósággal rendelkezik egy bolygó, hatásai annál érzékelhetőbbek. Az alsó grafikon a bolygók diszpozitor láncát ábrázolja, melyen láthatók a bolygók közti alá-felé rendeltségek és kapcsolatok.

Az üresjáratú Hold:
Kedvezőtlen: újabb kezdeményezésekhez, találkozókhoz, állásinterjúkhoz, új ötletek bemutatásához, fontosabb döntések meghozásához és nagyobb vásárlásokhoz. A kedvező és kedvezőtlen bolygóhatások is kisebb mértékben érvényesülnek. A Hold nem képez újabb fényszöget a következő csillagjegybe lépéséig. Ez pár perctől több napig is eltarthat. Ilyenkor érdemes megvárni ameddig a Hold új csillagjegybe lép.

Kedvező: a már előbb elindított tervek, munkálatok befejezéséhez, átnézni, rendszerezni, finomítani megkezdett dolgokat, baráti vagy családi találkozóknak, lazításnak és pihenésnek.

A Hold hatásai a jegyekben:

Hold a Halak jegyében

Víznap. A befelé fordulás, áldozathozatal és képzeletünk kap nagyobb hangsúlyt.
Érintett szervek: lábfej, lábujjak, boka
Jobban hasznosul: szénhidrátos ételek.
Jobban végezhető: nagymosás, növények öntözése
Nem ajánlott: fodrászat, hajvágás, festés, mázolás

Hold a Kos jegyében

Meleg nap. Kedvez az azonnali eredményeket hozó gyors ügyintézésnek, jobb akarat érvényesítésnek. Fizikai teherbírásunk és kezdeményező erőnk is nagyobb.
Érintett szervek: fej, érzékszervek
Jobban hasznosul: nagyobb fehérje tartalmú ételek.
Jobban végezhető: újabb, rövid távú terveink beindítása
Nem ajánlott: nagyobb kitartást, türelmet igénylő tevékenységekhez.

Hold a Bika jegyében

Hideg nap. Csökken az előző napok lendülete. A lassúbb ütem megfontoltsággal párosul és a formai szépség illetve tartósság válik lényegivé. Nagyobb léptékű és főleg anyagi eredményeket hozó, tartós hatású tevékenységeink kerülnek előtérbe. Megfelelő pénzügyeink intézéséhez, személyes javaink gyarapítására, és érzéki kikapcsolódásra.
Érintett szervek: torok, nyak, fül, fogak
Jobban hasznosul: sós, ásványi sós ételek.
Jobban végezhető: minden türelmet, kitartást igénylő munka
Nem ajánlott: fogászati beavatkozás.

Hold az Ikrek jegyében

Levegő nap. Légiesebbé, könnyedebbé válik az általános hangulat. Kíváncsiság, mentális és kommunikációs tevékenységek kerülnek előtérbe. Könnyebb megosztani figyelmünket és több tevékenységet végezhetünk párhuzamosan. Elménk fokozott éberségét olvasásra, tanulásra, ügyintézésre hasznosíthatjuk.
Érintett szervek: karok, tüdő, idegrendszer
Jobban hasznosul: zsíros, olajos ételek.
Jobban végezhető: nagytakarítás, szellőztetés, ablaktisztítás
Nem ajánlott: foghúzás, tömésasztrológus tanácsadó