Párkapcsolati horoszkóp elemzés ingyen

Párkapcsolati horoszkóp elemzés:

Párkapcsolati horoszkóp elemzés

Elolvasható ingyenes elemzés, párhoroszkóp születési dátum alapján társaddal, rokonaiddal vagy bármely ismerősöddel összeillőségetek megismerésére, közös fényszögeitek értelmezésével, minőségeitek összehasonlításával.

A horoszkóp ábra megelevenedik, ha rámutatsz az egérrel vagy rákoppintasz a bolygókra vagy az Aszcendensre, MC-re: kiemeljük csak az adott bolygó fényszögeit. A gyors átlátás érdekében a fontosabb bolygókat nagyobb méretben tüntetjük fel a horoszkóp keréken.

A személyes képlet (születési hely és idő) alapján elemzünk, bár társad esetében elég tudnod a születés napját, így az eredmény is csak rólatok szól! A párkapcsolati horoszkóp elemzés elolvasásához és online szinasztria horoszkóp ábrátok megtekintéséhez be kell jelentkezned.

Ha ingyen regisztrálsz, ezen kívül még több online elemzés ízelítőt olvashatsz. Bejelentkezés után:

• láthatod csak neked szóló napi horoszkópodat, mely születési helyed és időd alapján készül el.

Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kell megadnod) és nem küldünk ki kéretlen üzeneteket.Mivel az Egyensúly elvét alkalmazom, a honlapon található gépi elemzés ízelítőkön kívül, ingyenes tanácsadást nem vállalok. Ha alapos és részletbe menő személyes elemzést szeretne, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani. Az ingyenes tanácsokra való felkérések megválaszolatlanul maradnak részemről.

Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.


Vélemény/értékelés írása

Sziasztok!Nagyon szépen köszönöm a munkátokat. Imádom ezt az oldalt, sokat segít a mindennapokban.
2017.6.05 - Helisangels

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a munkátokat. Imádom ezt az oldalt, sokat segít a mindennapokban.


Köszönöm szépen! Találó!
2017.5.24 - Izabella

Köszönöm szépen! Találó!


Köszönöm.Valoban minden igaz amit irtal a kapcsolatunkrol.
2017.2.19 - Anazina

Köszönöm.Valoban minden igaz amit irtal a kapcsolatunkrol.


Nagyon köszönöm! A valóság pontosan az, amit leírtál...boldog és kiegyensulyozott kapcsolat a miénk és valóban mentes a nagy és forró lá
2016.12.08 - Ágnes

Nagyon köszönöm! A valóság pontosan az, amit leírtál...boldog és kiegyensulyozott kapcsolat a miénk és valóban mentes a nagy és forró lángolástól!A biztonságra törekvés is igaz 🙂


Olyan dolgokat kifejez ez az elemzés, amit eddig nem tudtam szavakba önteni. Végre nyilvánvalóvá váltak az emberi kapcsolataim céljai. Hihetet
2016.10.26 - Hold1

Olyan dolgokat kifejez ez az elemzés, amit eddig nem tudtam szavakba önteni. Végre nyilvánvalóvá váltak az emberi kapcsolataim céljai. Hihetetlenül jó! Köszönöm!


aranycsillag.net , 4.9 5.0 57 57 Sziasztok!Nagyon szépen köszönöm a munkátokat. Imádom ezt az oldalt, sokat segít a mindennapokban.
Oldal:
123»