Párkapcsolati horoszkóp elemzés ingyen

Párhoroszkóp pontos születési dátum alapján:

Párkapcsolati horoszkóp elemzés

Ingyenes elemzés, részletes párhoroszkóp születési dátum szerint szerelmi társaddal, rokonaiddal vagy bármely ismerősöddel összeillőségetek megismerésére, kapcsolódásotok értelmezésével, minőségeitek összehasonlíwtásával.

A párkapcsolati horoszkóp kalkulátor személyes képleteitek (pontos születési hely és idő) alapján elemez, bár társad esetében elég tudnod a születés napját, így az eredmény is csak rólatok szól!

Párhoroszkóp kalkulátor:

A párkapcsolati elemzés elolvasásához és online szinasztria horoszkóp ábrátok megtekintéséhez ingyenes regisztráció szükséges.

A horoszkóp ábra megelevenedik, ha rámutatsz az egérrel vagy rákoppintasz a bolygókra vagy az Aszcendensre, MC-re: kiemeljük csak az adott bolygó fényszögeit. A gyors átlátás érdekében a fontosabb bolygókat nagyobb méretben tüntetjük fel a horoszkóp keréken.

Ha regisztrálsz, ezen kívül még több ingyenes online elemzést olvashatsz. Láthatod személyes horoszkóp értelmezésedet és csak neked szóló napi előrejelzésedet, mely születési helyed és időd alapján készül el.

Csatlakozz te is több ezer elégedett olvasónk táborába, kiknek pozitív értékeléseit, visszajelzéseit megtalálhatod honlapunkat böngészve. Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kell megadnod) és nem küldünk ki kéretlen üzeneteket.

Regisztrációhoz kattints ideIngyenes tanácsadást nem vállalok. A honlapunk által készített ingyenes elemzéseket neked kell értelmezned élethelyzetedre. Ha általam személyesen készített elemzést szeretnél, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani.


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


4.88 | 90 vélemény/értékelés alapján

Bravó kedves Csaba! Nagyon pontos az elemzés, majdnem telitalálat. Rávilágít minden \"nehéz\" pontra a kapcsolatban, talán ezt elolvasva könnyebbé te
2018.9.24 -Gerstweiler Györgyné
aranycsillag.net ,

Bravó kedves Csaba! Nagyon pontos az elemzés, majdnem telitalálat. Rávilágít minden \"nehéz\" pontra a kapcsolatban, talán ezt elolvasva könnyebbé tehető a felmerülő problémák kezelése. Jó, hogy utat mutat, ezzel sok rossz percet törölni lehet, némi diplomatikus viselkedéssel...Köszönöm.

business 0.3

Régóta foglalkozom asztrológiával. Szűz létemre analitikus és kritikus vagyok. Hónapok óta figyelem az elemzéseket. Gratulálok ezt kerestem. Hiteles,
2018.9.14 -csaba
aranycsillag.net ,

Régóta foglalkozom asztrológiával. Szűz létemre analitikus és kritikus vagyok. Hónapok óta figyelem az elemzéseket. Gratulálok ezt kerestem. Hiteles, pontos és hasznos információk.

business 0.3

Soha nem olvastam ennyire pontos elemzést! Köszönöm
2018.8.31 -Edit
aranycsillag.net ,

Soha nem olvastam ennyire pontos elemzést! Köszönöm

business 0.3

Nagyon szépen köszönöm 🙂
2018.8.26 -Andi
aranycsillag.net ,

Nagyon szépen köszönöm 🙂

business 0.3

Maximálisan realista !
2018.8.24 -Mária Mercedes
aranycsillag.net ,

Maximálisan realista !

business 0.3