Előrejelzés előfizetés és hosszabbítás

Ha még nem regisztráltál oldalunkon ide kattintva láthatod, hogy milyen egyedi elemzéseket érhetsz el teljesen ingyen.

Ha már rendelkezel ingyenes fiókkal a honlapon, szeretnénk a bővített előrejelzés előfizetés előnyeit is bemutatni neked. Előfizetésed keretében teljes személyes horoszkópod alapján láthatod a kedvező lehetőségeket és áthidalandó akadályokat életedben:

Előfizetés bemutató
  • előrejelzéseidet a honlap naponta emailben is kiküldi, így minden aktuálisan téged érintő bolygóhatás értelmezését láthatod (az értesítések egy gombnyomással ki-be kapcsolhatók)
  • részletes napi tanácsokat olvashatsz és kikeresheted, hogy mely napok kedvezőek a siker, romantika, motiváció, mentális tevékenység vagy kitartás szempontjából
  • előreláthatod lehetőségeidet - az előfizetett időszak teljes előrejelzését kilistázzuk neked és lementheted (belépés után kattints a Mutasd a teljes időszakot gombra)
  • Előfizetésed mellé egy szolár horoszkóp elemzést is kapsz, mely születésnaptól kezdődő életéved főbb fejleményeit mutatja.
  • a honlap minden interaktív írását eléred.

Megjegyzés: Az asztrológiai előrejelzés nem jóslás. Rálátást ad körülményeidre, várható lehetőségeidre a megfontoltabb döntések érdekében, de tőled függ, hogy mennyit és milyenképpen hasznosítasz ezekből.

Bővített előrejelzés fiókIngyenes fiók
Napi előrejelzéseid emailben
egyedien részletes előrejelzéseidet a honlap emailben is kiküldi neked
(az értesítőket bármikor ki/be kapcsolhatod)
nem elérhető
Látható időtartam
az előfizetett időszak minden napját előre megtekintheteda mai és a következő két napot láthatod
Éves (szolár) horoszkóp
jelen életéved főbb fejleményei (születésnaptól születésnapig érvényes szolár képleted több oldalas elemzése) interaktív horoszkóp ábra értelmezés szövegek nélkül
Elemzett hatások
  • mely napok kedveznek különböző témaköröknek (siker, romantika, kitartás, motiváció)
  • életed minden kimutatható történése, részletesebb értelmezésekkel
  • a mai és a következő két nap főbb eseményei, rövidebb értelmezésekkel
A teljes időszakot kilistázhatod
az egészet elmentheted vagy kinyomtathatod,
a honlap egy helyre előkészíti teljes előrejelzésedet
nem elérhető
Díja
előfizetés alapjáningyenes


Az előfizetés díja: 9.000 Ft három évre / 6.000 Ft két évre / 3.000 Ft egy évre / 2.000 Ft hat hónapra / 1.000 Ft három hónapra.

Mivel ez a szolgáltatás regisztrált felhasználóink számára igényelhető, a fizetési módok (banki átutalás/készpénz befizetés, Paypal, bankkártyás fizetés) eléréséhez be kell jelentkezned fiókodba: