Online kisbolygó (Chiron, Ceres, Pallas, Júnó, Vesta) elemzés

Az asztrológián keresztül jobban megismerhetjük magunkat, lehetőségeinket, erősségeinket és hiányosságainkat. Főbb jellemvonásainkat a főbolygók, Aszcendens, IC-MC írják le.

A kisbolygók (Chiron, Ceres, Pallas, Juno és Vesta) azonban jellemed további rejtett árnyalatait képesek feltárni. Nem írják felül a főbolygók hatásait, de több olyan vonásra adnak magyarázatot, melyek máskülönben elkerülhették volna a figyelmedet.

Chiron: A jegy, amelyben található, megmutatja, hogy a lélek mely területe sérült, a horoszkóp ház pedig a sérült életterületet mutatja, amely nagyobb odafigyelést, gondoskodást igényel. Ha ezt a sérülést begyógyítjuk, attól kezdve az egyik legnagyobb gyógyító erőforrásunkká válik. Ezzel a Plútó regenerálódással, gyógyítással kapcsolatos értelmezését is tovább bővíti.

Ceres: Mutatja az anya és gyermeke közti viszonyt és a gondoskodás, táplálás, táplálkozási szokások és annak rendellenességeivel is kapcsolatos. Az anyaság értelmezésében a Hold jelentését árnyalja tovább, jelezve, hogy mire lehet szükségünk ahhoz, hogy szeretve és ellátva érezzük magunkat.

Pallas: A tanulási képességeket, de az öntörvényűséget és nyilvános nézeteket is jelöli, a tudáson keresztüli gyógyulással és ambíciókkal együtt. Azt a hajlamot mutatja, ahogyan energiáinkat az érzelmi területekről a mentális törekvésekre irányítjuk.

Juno: Mutatja, hogy milyen jelentőséget tulajdonítunk a hivatalos kapcsolatoknak, a házasságnak, és hogy milyen elvárásaink vannak a társunkkal kapcsolatosan. Érdekszövetségek, szerződéskötés.

Vesta: A munkával, a munkakörülményekkel hozható kapcsolatba. A fókuszáló- és odaadási képesség (vagy csőlátás) és szellemi irányultság, teljességre törekvés jelölője. Képesség, hogy kreatív energiáinkat személyes vagy spirituális célokra irányítsuk.

Egyedien részletesen elemzésünkben feltárul számodra a kisbolygók jegy és házhelyzetének jelentése, összes bolygókapcsolatuk, fényszögük értelmezésével együtt. Az elemzés terjedelme 3-4 oldal és teljesen új, eddig még közzé nem tett szövegeket tartalmaz.

Az elemzés igényléséhez csak egy ingyenes fiókkal kell rendelkezned. Ha még nincs neked ilyen, akkor ide kattintva regisztrálhatsz egyet.

A kisbolygó elemzés: 3.000 Ft / 7.28 euro / 36 lej

Mivel ez a szolgáltatás regisztrált felhasználóink számára igényelhető, a fizetési módok (banki átutalás/készpénz befizetés, Paypal, bankkártyás fizetés) eléréséhez be kell jelentkezned fiókodba: