Online kisbolygó elemzés (Chiron, Ceres, Pallas, Júnó, Vesta, Lilith, Vertex)

Egyedien részletes elemzésünkben feltárul számodra a kisbolygók jegy és házhelyzetének jelentése, összes bolygó kapcsolatuk értelmezésével együtt. Az elemzés terjedelme 5-6 oldal.

A kisbolygó elemzés: 3.000 Ft / 7.63 euro / 38 lej

Az elemzés igényléséhez csak egy ingyenes fiókkal kell rendelkezned. Ha még nincs neked ilyen, akkor ide kattintva regisztrálhatsz egyet. Ha regisztráció nélkül szeretnél rendelni elemzést magad vagy szeretteid számára, akkor kattints ide.

A kisbolygók (Chiron, Ceres, Pallas, Juno és Vesta) jellemed további rejtett árnyalatait képesek feltárni. Nem írják felül a főbolygók, Aszcendens hatásait, de több olyan vonásra adnak magyarázatot, melyek máskülönben elkerülhették volna a figyelmedet. Értelmezzük számodra még a Lilith és a Vertex helyzetét és kapcsolatait is képletedben.

Chiron: A jegy, amelyben található, megmutatja, hogy a lélek mely területe sérült, a horoszkóp ház pedig a sérült életterületet mutatja, amely nagyobb odafigyelést, gondoskodást igényel. Ha ezt a sérülést begyógyítjuk, attól kezdve az egyik legnagyobb gyógyító erőforrásunkká válik. Ezzel a Plútó regenerálódással, gyógyítással kapcsolatos értelmezését is tovább bővíti.

Ceres: Mutatja az anya és gyermeke közti viszonyt és a gondoskodás, táplálás, táplálkozási szokások és annak rendellenességeivel is kapcsolatos. Az anyaság értelmezésében a Hold jelentését árnyalja tovább, jelezve, hogy mire lehet szükségünk ahhoz, hogy szeretve és ellátva érezzük magunkat.

Pallas: A tanulási képességeket, de az öntörvényűséget és nyilvános nézeteket is jelöli, a tudáson keresztüli gyógyulással és ambíciókkal együtt. Azt a hajlamot mutatja, ahogyan energiáinkat az érzelmi területekről a mentális törekvésekre irányítjuk.

Juno: Mutatja, hogy milyen jelentőséget tulajdonítunk a hivatalos kapcsolatoknak, a házasságnak, és hogy milyen elvárásaink vannak a társunkkal kapcsolatosan. Érdekszövetségek, szerződéskötés.

Vesta: A munkával, a munkakörülményekkel hozható kapcsolatba. A fókuszáló- és odaadási képesség (vagy csőlátás) és szellemi irányultság, teljességre törekvés jelölője. Képesség, hogy kreatív energiáinkat személyes vagy spirituális célokra irányítsuk.

Lilith: A szexuális beavatás és női bölcsesség jelképe, mely a Föld-Hold keringési ellipszisének üres gyújtópontja. Nagyon erős vonzó hatást képes gyakorolni. Nem szabad alábecsülni erejét, de túlságosan kihangsúlyozni sem érdemes, mert ezzel a többi bolygó értelmezéséből nyerhető értékes megértések kerülnének háttérbe. A Lilith jelentés köréhez tartoznak az elnyomott szexuális, ösztönös, kreatív energiák, kényszerképzetek és félreértelmezett spiritualitás. A Lilithnek több kiszámolási módja is van. Honlapunk az ún. True Lilith-et alkalmazza.

Vertex: Az első vertikálisnak az ekliptikával képezett metszéspontja. A leginkább sorsszerű események jelölője a képletben.