Online kisbolygó elemzés (Chiron, Ceres, Pallas, Júnó, Vesta, Lilith, Vertex)

Június 18. és 22. között, kisbolygó elemzésedet 3.000 Ft helyett 2.500 Ft-ért igényelheted.


Egyedien részletes elemzésünkben feltárul számodra a kisbolygók jegy és házhelyzetének jelentése, összes bolygó kapcsolatuk értelmezésével együtt. Az elemzés terjedelme 6-7 oldal.

A kisbolygó elemzés: 3.000 2.500 Ft / 7.43 6.23 euro / 37 31 lej

Fizetési lehetőségek megjelenítése

A kisbolygók (Chiron, Ceres, Pallas, Juno és Vesta) jellemed további rejtett árnyalatait képesek feltárni. Nem írják felül a főbolygók, Aszcendens hatásait, de több olyan vonásra adnak magyarázatot, melyek máskülönben elkerülhették volna a figyelmedet. Értelmezzük számodra még a Lilith és a Vertex helyzetét és kapcsolatait is képletedben.

Chiron: A jegy, amelyben található, megmutatja, hogy a lélek mely területe sérült, a horoszkóp ház pedig a sérült életterületet mutatja, amely nagyobb odafigyelést, gondoskodást igényel. Ha ezt a sérülést begyógyítjuk, attól kezdve az egyik legnagyobb gyógyító erőforrásunkká válik. Ezzel a Plútó regenerálódással, gyógyítással kapcsolatos értelmezését is tovább bővíti.

Ceres: Mutatja az anya és gyermeke közti viszonyt és a gondoskodás, táplálás, táplálkozási szokások és annak rendellenességeivel is kapcsolatos. Az anyaság értelmezésében a Hold jelentését árnyalja tovább, jelezve, hogy mire lehet szükségünk ahhoz, hogy szeretve és ellátva érezzük magunkat.

Pallas: A tanulási képességeket, de az öntörvényűséget és nyilvános nézeteket is jelöli, a tudáson keresztüli gyógyulással és ambíciókkal együtt. Azt a hajlamot mutatja, ahogyan energiáinkat az érzelmi területekről a mentális törekvésekre irányítjuk.

Juno: Mutatja, hogy milyen jelentőséget tulajdonítunk a hivatalos kapcsolatoknak, a házasságnak, és hogy milyen elvárásaink vannak a társunkkal kapcsolatosan. Érdekszövetségek, szerződéskötés.

Vesta: A munkával, a munkakörülményekkel hozható kapcsolatba. A fókuszáló- és odaadási képesség (vagy csőlátás) és szellemi irányultság, teljességre törekvés jelölője. Képesség, hogy kreatív energiáinkat személyes vagy spirituális célokra irányítsuk.

Lilith: A szexuális beavatás és női bölcsesség jelképe, mely a Föld-Hold keringési ellipszisének üres gyújtópontja. Nagyon erős vonzó hatást képes gyakorolni. Nem szabad alábecsülni erejét, de túlságosan kihangsúlyozni sem érdemes, mert ezzel a többi bolygó értelmezéséből nyerhető értékes megértések kerülnének háttérbe. A Lilith jelentés köréhez tartoznak az elnyomott szexuális, ösztönös, kreatív energiák, kényszerképzetek és félreértelmezett spiritualitás. A Lilithnek több kiszámolási módja is van. Honlapunk az ún. True Lilith-et alkalmazza.

Vertex: Az első vertikálisnak az ekliptikával képezett metszéspontja. A leginkább sorsszerű események jelölője a képletben.