Online videó tanácsadás

Az online videó tanácsadás, beszélgetés keretében bármilyen asztrológiai témában tehetsz fel kérdéseket, magadat, helyzetedet, kilátásaidat, kapcsolataidat érintően.

Rendelési űrlap megjelenítése

A tanácsadás díja:
30 perc: 7500 Ft / 19.3 euro / 96 lej
65 perc: 15000 Ft / 38.6 euro / 192 lej
100 perc: 22500 Ft / 58.1 euro / 289 lej
135 perc: 30000 Ft / 77.39 euro / 385 lej.

Rendelésed a fizetést követően válik megerősítetté.

Ha csak egyetlen kérdésed van, vagy részletes személyiségrajzot, kapcsolati elemzést szeretnél, ehhez írásban készülő elemzéseink megfelelőek (Asztrológiai tanácsadás, Személyes horoszkóp, Párkapcsolati elemzés). De ha több téma is érdekel vagy csak egyszerűen szereted az interaktivitást, akkor az online videó beszélgetés lesz megfelelő neked.

Az asztrológiai tanácsadás nem jóslás. Nem azt mondom meg, hogy mikor nyersz a szerencsejátékban, vagy mikor fog valami megtörténni, hanem rámutatok a téged foglalkoztató problémák (belső és külső) okaira és segítek neked a döntésben.

Hogy a tanácsadási időt minél hatékonyabban kihasználjuk, kérlek előre gondold át a kérdéseidet, témáidat, melyeket szeretnél megvizsgáltatni. Ha vannak más személyek, akikkel kapcsolatban szeretnél kérdezni, keresd ki előre a születési adataikat, hogy legyenek kézügyedben. A tanácsadás keretében nem vállalok születési idő pontosítást, mert azt sokkal olcsóbban megkaphatod, ha írásban rendeled meg ide kattintva.

Az online videó beszélgetést adott hosszúságú időre kérheted, legkevesebb fél, legtöbb két óra hosszúságban, hétköznapokon magyarországi idő szerint 10-12 és 17-19 óra között. Honlapunk automatikusan kijelzi a legközelebbi szabad időpontokat.

A rendelési űrlapon, ha hosszabb időt szeretnél lefoglalni, akkor több egymás utáni 30 perces egységet jelölj be. Ilyenkor a két egység közti 5 perces szünetek is a beszélgetés részei lesznek. Tehát ha kétszer fél órát jelölsz be, a lefoglalt idő 65 perc, háromszor fél óra esetén 100 perc lesz. Azokra a kérdéseidre, melyek esetleg nem férnek be az időkeretbe, a későbbiekben majd egy újabb tanácsadást rendelhetsz.

A beszélgetés Facebook Messenger-en vagy Skype-on keresztül történik az általad előre lefoglalt időpontban. Kérlek már a beszélgetés előtt jelölj be.

Czompó Csaba asztrológusTöbb éves tapasztalatom alapján segíteni tudlak problémáiddal, kérdéseiddel kapcsolatosan.

A rendelői ív kitöltését követően kiválaszthatod a kívánt fizetési módot (OTP banki átutalás/pénztári befizetés, online bankkártyás fizetés, Paypal). A lehetséges fizetési módozatok listáját megtekintheted itt.

További kérdéseiddel lapozd fel a Gyakori kérdéseket vagy vedd fel a kapcsolatot személyesen.


Biztonsági kód:
security code
Kérjük, írja be a biztonsági kódot:

Elküld