Születési idő pontosítás, korrekció

Minden komoly asztrológiai elemzés, előrejelzés alapját a pontos születési idő kiszámítása, az aszcendens meghatározása képezi. Más ismert, idegen származású kifejezéssel születési idő korrekció. Ha a születési adatok nem eléggé megbízhatóak, pontosak, akkor eltérések és hibák kerülhetnek az értelmezésbe, a bolygók horoszkóp házhelyzete is változhat, így a várható életesemények előrejelzésébe, időzítésébe is pontatlanság szűrődhet be.

Egy csekély egyszeri összegért, hosszas összevetések és számítások során, megállapítom születésed pontos idejét. Számításaimat, hitelességük igazolására, pár soros érvelő szöveggel támasztom alá, így teljes mértékben visszaellenőrízhetők (kattints ide egy példa pontosítás megtekintéséhez). Ezt többen nem is vállalják a befektetett munka összetettsége miatt.

A számításhoz legalább 6-7 meghatározó életesemény dátumára lesz szükségem (ha ezek nem célra vezetőek akkor továbbiakat igényelhetek) a megnevezésükkel együtt: pl. párkapcsolat kezdete, együttélés/összeköltözés, szétköltözés, szakítás, esküvő, esetleg válás, karrieri előmenetelek, kinevezések, nagyobb vizsgák, munkakezdés, elbocsátás, munkahely változtatás, vállalkozás indítása, lakhely változtatás, közeli hozzátartozó halála, baleset, nagyobb betegség, műtét, nagyobb váratlan esemény, hosszabb külföldi tartózkodás időpontjai. A legjobb ha egy rövid megjegyzés is társul hozzá, hogy milyennek élted meg az adott eseményt, mivel a számításokban visszafelé kell következtetnem. Csak téged közvetlenül személyesen érintő eseményeket adjál meg. A születést megelőző időpontok (pl. a szülők születési adatai) nem segítenek. Az életesemények megadásában kiemelten fontos a dátum megadása, de ha ez nem lehetséges legalább annyi, mint “x. hónap első fele”. Ennél pontatlanabb meghatározás esetén kevésbé vagy lehet egyáltalán nem tudom használni a pontosítás folyamán.

A születés napszakának megadása kötelező (amit órákban kérek megadni a félreértések elkerülése végett pl. reggel 6-8 óra között). Ha az életesemények nem bizonyulnak elégségesnek, akkor pár kérdés segítségével pontosíthatunk tovább, ami több levélbeli egyeztetést igényelhet.

Sokat segít az Aszcendens megállapításában, ha egy jól kivehető személyes fényképet is tudsz küldeni.

A születési idő pontosítás, korrekció díját a keresendő időtartam hossza határozza meg:

2 órán belüli időtartam esetén - 2000 Ft / 5.49 euro / 27 lej

2 óránál hosszabb időtartam esetén - 3000 Ft / 8.34 euro / 41 lej

Megjegyzés: 6 óránál nagyobb időtartamot nem vállalok, mivel a kapott eredmény kevésbé lenne megbízható. Ha csak a születés dátuma ismert, akkor a pontosítás nem végezhető el.

Czompó Csaba asztrológus Több éves tapasztalatom a biztosíték munkám minőségére.
A pontosításban feleségem, Szilágyi Emese lélekgyógyász is részt vesz.

A rendelői ív kitöltését követően kiválaszthatod a kívánt fizetési módot (banki átutalás/pénztári befizetés, online bankkártyás fizetés, Paypal). Bármely országban is tartózkodnál biztosan tudok számodra megfelelő továbbítási módot biztosítani (a lehetséges fizetési módozatok listáját megtekintheted itt)

Ahhoz, hogy megbizonyosodhassak rendelési szándékod komolyságáról, a pontosítási díj továbbítását előzetesen igényelem.

Ezt követően a számítás kivitelezési ideje 5 – 14 munkanap (az aktuális felkérések számának függvényében) és emailen keresztül továbbítom neked.

További kérdéseiddel lapozd fel a Gyakori kérdéseket vagy vedd fel a kapcsolatot személyesen.

 

Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező

Születési adatok:

Elfogadott típusok: jpg,jpeg,png,tif.
Maximális méret: 10mb.


Számlázási cím: