Czompó Csaba – asztrológus tanácsadó

Czompó Csaba asztrológusMindig is az foglalkoztatott, miként juthatnék a világ és önmagam teljesebb, tágabb megértésére.
Így kerültem kapcsolatba több mint 15 éve az asztrológiával és annak összefüggéseivel, melyek fokozatosan tárultak és tárulnak továbbra is fel előttem. Az asztrológia egy olyan tudomány, amely az emberi lélekhez hasonlóan, soha nem tárható fel végérvényesen, de kellő tapasztalattal és megértéssel kitűnően alkalmazható.

Filozófia egyetemi képzésem segít elemzéseimben az összképre koncentrálni, miközben a részleteket is számításba veszem.

Asztrológusi tanulmányaimat a Hunyad megyei Fidelia asztrológusképző iskolában mélyítettem el.

Tapasztalataim és ezernél több általam készített elemzés alapján, biztosan állíthatom, hogy az asztrológiai látásmód az önmegismerésnek egy megbízható és árnyalt módozata. Feltárhatóak általa tudatunk és lelkünk belső folyamatai, melyek az élet lehetőségei és kihívásainak kezelésében jelentenek felbecsülhetetlen értéket.

Programozói tudásomat értékesítve több gépi elemzés ízelítőt is megalkottam (lásd az Elemzés ízelítők menüt), melyek az általam írt értelmezéseket használják. A honlapon hosszabb távú, napi részletességű, személyes előrejelzéseket is igényelhetsz, melyek teljes születési képleted alapján készülnek. További részleteket erről itt olvashatsz.

A személyes elemzéseket feleségem, Szilágyi Emesével együtt készítjük.

Mivel felfogásunk szerint az Egyensúly elvét alkalmazzuk, a honlapon található gépi elemzés ízelítőkön kívül, ingyenes tanácsadást nem vállalunk. Ha valakinek személyes, komoly és megalapozott tanácsokra lenne szüksége, díj alapú szolgáltatásainkat tudjuk ajánlani.

Üdvözlettel,
Czompó Csaba
asztrológus tanácsadó