Czompó Csaba – asztrológus tanácsadó

Czompó Csaba asztrológusCzompó Csaba, asztrológus: több éves tapasztalatom és több ezer személyes elemzés alapján állíthatom, hogy az asztrológiai látásmód az önmegismerésnek egy megbízható és árnyalt módozata. Feltárhatóak általa tudatunk és lelkünk belső folyamatai, melyek az élet lehetőségei és kihívásainak kezelésében jelentenek felbecsülhetetlen értéket.

Filozófia egyetemi képzésem segít elemzéseimben az összképre koncentrálni, miközben a részleteket is számításba veszem.

Asztrológusi tanulmányaimat a Hunyad megyei Fidelia asztrológusképző iskolában mélyítettem el.

Különlegességnek számítanak honlapunkon a személyes horoszkóp alapján elkészített napi online előrejelzések, melyek ingyenes regisztrációt követően válnak láthatóvá.

Feleségem, Szilágyi Emese lelki tanácsadó, segíteni tud a hozott karmád, lelki terheid megértésében és oldásában, online beszélgetés és mélytudatszintű utazás keretében. Egy adott közeli vagy párkapcsolat megértésében és karmikus szálainak oldásában. Ezzel kapcsolatos részletekért kattints ide.

Ingyenes tanácsadást nem vállalunk. A honlap által készített ingyenes elemzéseket neked kell értelmezned élethelyzetedre. Ha általam személyesen készített elemzést szeretnél, tiszteletdíjas szolgáltatásainkat tudom ajánlani.

Üdvözlettel,
Czompó Csaba
asztrológus tanácsadó