Czompó Csaba – asztrológus tanácsadó

Czompó Csaba asztrológus, igazi asztrológia: honlapunkon olvashatod személyre szóló napi horoszkóp születési képleted szerint.Mindig az foglalkoztatott, miként juthatnék a világ és önmagam teljesebb, tágabb megértésére.
Így kerültem kapcsolatba több mint 20 éve az asztrológiával és annak összefüggéseivel, melyek fokozatosan tárultak és tárulnak továbbra is fel előttem. Az asztrológia egy olyan tudomány, amely az emberi lélekhez hasonlóan, soha nem tárható fel végérvényesen, de kellő tapasztalattal és megértéssel kitűnően alkalmazható.

Filozófia egyetemi képzésem segít elemzéseimben az összképre koncentrálni, miközben a részleteket is számításba veszem.

Asztrológusi tanulmányaimat a Hunyad megyei Fidelia asztrológusképző iskolában mélyítettem el.

Tapasztalataim és ezernél több általam készített elemzés alapján, biztosan állíthatom, hogy az asztrológiai látásmód az önmegismerésnek egy megbízható és árnyalt módozata. Feltárhatóak általa tudatunk és lelkünk belső folyamatai, melyek az élet lehetőségei és kihívásainak kezelésében jelentenek felbecsülhetetlen értéket.

Különlegességnek számítanak a személyes horoszkóp alapján elkészített napi online előrejelzések, melyek az általam írt értelmezéseket használják és ingyenes, minden kötelezettségtől mentes regisztrációt követően válnak láthatóvá. Programozói tudásomat értékesítve ezeken kívül több gépi elemzés ízelítőt is készítettem (lásd az Elemzés ízelítők menüt), melyek elemzési stílusomat példázzák.

A személyes elemzéseket feleségem, Szilágyi Emesével együtt készítjük.

Mivel felfogásunk szerint az Egyensúly elvét alkalmazzuk, a honlapon található gépi elemzés ízelítőkön, előrejelzéseken kívül, ingyenes tanácsadást nem vállalunk. Ha valakinek személyes, komoly és megalapozott tanácsokra lenne szüksége, díj alapú szolgáltatásainkat tudjuk ajánlani.

Üdvözlettel,
Czompó Csaba
asztrológus tanácsadó