Czompó Csaba – asztrológus tanácsadó

Czompó Csaba asztrológusGyerek korom óta az foglalkoztatott, miként juthatnék a világ és önmagam teljesebb, tágabb megértésére.
Így kerültem kapcsolatba több mint 20 éve az asztrológiával és annak összefüggéseivel, melyek fokozatosan tárultak és tárulnak továbbra is fel előttem. Az asztrológia egy olyan tudomány, amely az emberi lélekhez hasonlóan, soha nem tárható fel végérvényesen, de kellő tapasztalattal és megértéssel kitűnően alkalmazható.

Filozófia egyetemi képzésem segít elemzéseimben az összképre koncentrálni, miközben a részleteket is számításba veszem.

Asztrológusi tanulmányaimat a Hunyad megyei Fidelia asztrológusképző iskolában mélyítettem el.

Tapasztalataim és több ezer elemzés alapján állíthatom, hogy az asztrológiai látásmód az önmegismerésnek egy megbízható és árnyalt módozata. Feltárhatóak általa tudatunk és lelkünk belső folyamatai, melyek az élet lehetőségei és kihívásainak kezelésében jelentenek felbecsülhetetlen értéket.

Különlegességnek számítanak honlapunkon a személyes horoszkóp alapján elkészített napi online előrejelzések, melyek ingyenes regisztrációt követően válnak láthatóvá. Programozói tudásomat értékesítve ezeken kívül több gépi elemzés ízelítőt is készítettem (lásd az Ingyen elemzések menüt), melyek elemzési stílusomat példázzák.

A személyes elemzéseket feleségem, Szilágyi Emesével együtt készítjük.

Ingyenes tanácsadást nem vállalunk. A honlap által készített ingyenes elemzéseket neked kell értelmezned élethelyzetedre. Ha általunk személyesen készített elemzést szeretnél, tiszteletdíjas szolgáltatásainkat tudjuk ajánlani.

Üdvözlettel,
Czompó Csaba
asztrológus tanácsadó