Kezdőlap » Asztrológia » Rejtett összefüggések horoszkópodban

Rejtett összefüggések horoszkópodban

Elemzésünkben feltárulnak életed egyes területeinek és különböző jellemvonásaidnak rejtett összefüggései, a házcsúcsok jegyének, a horoszkópházak uralkodóinak és a felezőpontokban található bolygók értelmezése által. Kiváló adaléknak, kiegészítésnek számít a részletes Személyes horoszkóp elemzés mellé.

Elemzésünkből megtudhatod, hogy pl. mit jelent, az anyagiak alakulására nézve ha a 2. házad csúcsa az Oroszlán jegyében van és uralkodó bolygója, a Nap a 8. házadban található. Vagy milyen befolyással van párkapcsolatodra, ha a 7. ház csúcsa a Skorpióban van és uralkodója, a Plútó a 10. házban található. Továbbá hogyan árnyalja gondolkodásmódodat és kommunikációdat, ha Merkúrod az Uránusz és a Szaturnusz közti távolság felénél található. Az elemzés terjedelme 3-4 oldal.

Ahhoz, hogy az értelmezések találóak legyen, születési időd többé-kevésbé pontos kellene legyen. Ha bizonytalan vagy születési idődben igényelhetsz egy Születési idő pontosítást előzetesen.

A rejtett összefüggések elemzés: 2.500 Ft / 6.43 euro / 32 lej

Az elemzés igényléséhez csak egy ingyenes fiókkal kell rendelkezned. Ha még nincs neked ilyen, akkor ide kattintva regisztrálhatsz egyet. Ha regisztráció nélkül szeretnél rendelni elemzést magad vagy szeretteid számára, akkor kattints ide.