Kezdőlap » Asztrológia » Rejtett összefüggések horoszkópodban

Rejtett összefüggések horoszkópodban

Elemzésünkben feltárul számodra a házcsúcsok jegyének, a horoszkópházak uralkodóinak és a felezőpontokban található bolygók értelmezése. Ezek egyedi és rejtett összefüggéseket jeleznek életed egyes területei és különböző jellemvonásaid között. Kiváló adaléknak, kiegészítésnek számít a részletes Személyes horoszkóp elemzés mellé.

Elemzésünkből megtudhatod, hogy pl. mit jelent, az anyagiak alakulására nézve ha a 2. házad csúcsa az Oroszlán jegyében van és uralkodó bolygója, a Nap a 8. házadban található. Vagy milyen befolyással van párkapcsolatodra, ha a 7. ház csúcsa a Skorpióban van és uralkodója, a Plútó a 10. házban található. Továbbá hogyan árnyalja gondolkodásmódodat és kommunikációdat, ha Merkúrod az Uránusz és a Szaturnusz közti távolság felénél található. Az elemzés terjedelme 3-4 oldal.

Ahhoz, hogy az értelmezések találóak legyen, születési időd többé-kevésbé pontos kellene legyen. Ha bizonytalan vagy születési idődben igényelhetsz egy Születési idő pontosítást előzetesen.

A rejtett összefüggések elemzés: 2.500 Ft / 6.3 euro / 31 lej

Az elemzés igényléséhez csak egy ingyenes fiókkal kell rendelkezned. Ha még nincs neked ilyen, akkor ide kattintva regisztrálhatsz egyet.

Mivel ez a szolgáltatás regisztrált felhasználóink számára igényelhető, a fizetési módok (banki átutalás/készpénz befizetés, Paypal, bankkártyás fizetés) eléréséhez be kell jelentkezned fiókodba: