Rejtett összefüggések elemzés rendelés

Elemzésünkben feltárulnak életed egyes területeinek és különböző jellemvonásaidnak rejtett összefüggései, a házcsúcsok jegyének, a horoszkópházak uralkodóinak és a felezőpontokban található bolygók értelmezése által. Kiváló adaléknak, kiegészítésnek számít a részletes Személyes horoszkóp elemzés mellé. Az elemzés terjedelme 3-4 oldal. Ára 2.500 Ft és fizetést követően 2 munkanapon belül küldjük emailben el.

Elemzésünkből megtudhatod, hogy pl. mit jelent, az anyagiak alakulására nézve ha a 2. házad csúcsa az Oroszlán jegyében van és uralkodó bolygója, a Nap a 8. házadban található. Vagy milyen befolyással van párkapcsolatodra, ha a 7. ház csúcsa a Skorpióban van és uralkodója, a Plútó a 10. házban található. Továbbá hogyan árnyalja a gondolkodásmódot és kommunikációt, ha a Merkúr az Uránusz és a Szaturnusz közti távolság felénél található.

Ahhoz, hogy az értelmezések találóak legyen, a születési idő többé-kevésbé pontos kellene legyen. Ha bizonytalan vagy születési időben igényelhetsz egy Születési idő pontosítást előzetesen.

Töltsd ki az elemzett személy születési adatait rejtett összefüggések elemzésének megrendeléséhez.

Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező

Születési adatok:
Számlázási cím: