Rejtett összefüggések elemzés rendelés

Elemzésünkben feltárul a házcsúcsok jegyének, a horoszkópházak uralkodóinak és a felezőpontokban található bolygók értelmezése. Ezek egyedi és rejtett összefüggéseket jeleznek az élet egyes területei és különböző jellemvonásaid között. Kiváló adaléknak, kiegészítésnek számít a részletes Személyes horoszkóp elemzés mellé.

Elemzésünkből megtudhatod, hogy pl. mit jelent, az anyagiak alakulására nézve ha a 2. házad csúcsa az Oroszlán jegyében van és uralkodó bolygója, a Nap a 8. házadban található. Vagy milyen befolyással van párkapcsolatodra, ha a 7. ház csúcsa a Skorpióban van és uralkodója, a Plútó a 10. házban található. Továbbá hogyan árnyalja a gondolkodásmódot és kommunikációt, ha a Merkúr az Uránusz és a Szaturnusz közti távolság felénél található. Az elemzés terjedelme 3-4 oldal.

Ahhoz, hogy az értelmezések találóak legyen, a születési idő többé-kevésbé pontos kellene legyen. Ha bizonytalan vagy születési időben igényelhetsz egy Születési idő pontosítást előzetesen.

Töltsd ki az elemzett személy születési adatait rejtett összefüggések elemzésének megrendeléséhez. Az elemzés ára 2500 Ft és fizetést követően 2 munkanapon belül küldjük emailben el.

Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező

Születési adatok:
Számlázási cím: