Szolár horoszkóp rendelés

Ha rendelkezel érvényes előrejelzés előfizetéssel, akkor a szolár horoszkópodat nem kell külön megrendelned és ide kattintva olvashatod el.

A szolár elemzés születésnaptól születésnapig tartó életév főbb fejleményeit, eseményeit mutatja. Kiváló születésnapi ajándéknak.
Az elemzés ára április 19-26. között 2.000 1.500 Ft és fizetést követően 2 munkanapon belül küldjük emailben el.

A részletes szolár horoszkóp elemzés eddig az előrejelzés előfizetés részeként volt csak elérhető. De ha nem szeretnél előfizetést kérni vagy társad, rokonod, gyermeked számára szeretnél szolár elemzést rendelni, ezt ezen az oldalon teheted meg. A szolár elemzés hossza 7-8 oldal.

A szolár Aszcendens, MC, fényszögek és bolygók helyzetén kívül, megtudhatod belőle, hogy mit jelent az anyagi helyzet számára ha pl. a 2. szolár ház a Nyilas jegyében van és csúcsa a születési képlet 5. házába kerül.

Vagy milyen befolyással lehet a kapcsolatokra, ha a 7. ház a Skorpióban és a 4. születési házba kerül.

De azt is értelmezzük, ha egy szolár ház egy születési bolygóval, vagy egy szolár bolygó egy születési bolygóval áll együtt és értelmezzük az életút irányát jelző Sárkányfej fényszögeit is.

Sőt még a felező pontokban található bolygók jelentését is feltárjuk, ahogyan a következő életévre hatással lesznek.

S mindezt részletes, könnyen érthető értelmező szövegekkel, tematikusan strukturáltan.

A hatások értelmezései előre megírt szövegek. Nincs lehetőség ezt az elemzést külön egyéni szempontok szerint kérni.

Ahhoz, hogy az értelmezés találó legyen, a születési idő többé-kevésbé pontos kellene legyen. Ha bizonytalan vagy a születési időben igényelhetsz egy Születési idő pontosítást előzetesen.

Töltsd ki az elemzett személy születési adatait a szolár horoszkóp megrendeléséhez. Fontos, hogy jelöld be melyik szolár elemzést kéred. Azt ami jelenleg is érvényes következő születésnapodig vagy azt ami következő születésnapoddal kezdődik majd. Az adott születésnapon való tartózkodási helységet is ki kell töltened.

Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező

Születési adatok:


Számlázási cím: