Személyes horoszkóp elemzés rendelés

• Szeretnéd jobban megérteni magadat?
• Hogyan hozhatsz ki a legtöbbet képességeidből és hogyan enyhítheted nehézségeidet?

Segítek kideríteni erősségeidet, illetve tudatosítani, hogy mire kéne ügyelned és merre érdemes haladnod életutadon.

Rendelési űrlap megjelenítése

Az asztrológiai elemzés ára: 9500 Ft / 23.18 euro / 114 lej

A személyes horoszkóp elemzésben egyedi részletességgel értelmezem jellemed minden fontosabb vonását illetve ezek kapcsolódásait.

Czompó Csaba asztrológusTöbb éves tapasztalatom alapján segíteni tudlak problémáddal, kérdéseddel kapcsolatosan.. Az elemzés elkészítésében feleségem, Szilágyi Emese is részt vesz.

A leírásban figyelek arra, hogy akkor is érthető legyen, ha csak most találkoztál először az asztrológiával.

Olyan részletek is kibontásra kerülnek, mint bolygók sebessége, az IC-MC és Holdcsomópont tengelyek.

Jellemrajzodat több oldalas előrejelzés teszi időszerűvé.

Ezért egy 30-35 oldalas PDF dokumentumot kapsz, amiben hozzáférhetően tárom fel jellemed részleteit.

Az értelmezést egy bizonyos személyes szempontra hangsúlyt fektetve is igényelheted. (Csak a jellemeddel kapcsolatos kérdéseket tegyél fel, ha kapcsolataid érdekelnek Kapcsolati elemzést kell rendelned.)

Rendelési űrlap megjelenítése

Baba vagy gyerek horoszkóp rendelés esetén a bolygók és fényszögek értelmezésénél egyéni nevelési tippeket is megfogalmazunk. Így a legtöbbet hozhatsz ki gyereked erősségeinek támogatása és gyengeségeinek ismerete által.

Ha születésed idejét nem tudod +/- 5-10 perc pontossággal megadni, érdemes előzetesen Születésed idejének pontosítását igényelned.

Megjegyzések:

  • Gyerek vagy baba horoszkóp rendelést csak közeli hozzátartozó (szülők, nagyszülök stb.) adhat le.
  • Ha sok kérdést szeretnél megvizsgáltatni, ezeket egy közösen, emailben egyeztetett pótdíj mellett tudom elvállalni.

A rendelői ív kitöltését követően kiválaszthatod a kívánt fizetési módot (OTP banki átutalás/pénztári befizetés, online bankkártyás fizetés, Paypal). A lehetséges fizetési módozatok listáját megtekintheted itt

Az elemzés kivitelezési ideje 9-16 munkanap (az aktuális felkérések számának függvényében) és emailen keresztül továbbítom neked.

Miután áttanulmányoztad az elkészített elemzést, 2-3 levélben tisztázhatjuk az olvasás közben felmerült kérdéses részeket.

További kérdéseiddel lapozd fel a Gyakori kérdéseket vagy vedd fel a kapcsolatot személyesen.


Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező

Születési adatok:
Számlázási cím:


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


4.97 | 30 vélemény/értékelés alapján

Kedves Csaba!Köszönöm az "utra valot"Fel nem tett kérdéseimre is választ kaptam az elemzésben!Hálás vagyok amiért segitettél meg érteni dolgokat!
2013.4.18 -Erika
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Köszönöm az "utra valot"Fel nem tett kérdéseimre is választ kaptam az elemzésben!
Hálás vagyok amiért segitettél meg érteni dolgokat!
Sok sikert kivánok a munkádhoz!
Üdvözlettel Erika

business 0.3

Kedves Csaba!Konkrét kéréssel kerestem meg és teljes asztrológiai elemzést is kértem. Nagyon sok segítséget kaptam és elégedett vagyok a válaszaival
2013.4.07 -Metis
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Konkrét kéréssel kerestem meg és teljes asztrológiai elemzést is kértem. Nagyon sok segítséget kaptam és elégedett vagyok a válaszaival. Tudását és tapasztalatait elismerem és alkalmazom az életemben. Ezért hálás vagyok és sok sikert kívánok a munkájához. Szeretettel kívánom, hogy sok sok ember találjon Önre, aki megkapja a kérdéseire a választ, méghozzá profi módon. Üdvözlettel Metisz

business 0.3

Már régebben is akartam írni,de most kihasználom a helyzetet.Én mindig is érdeklődtem az Ön munkája iránt.De, hogy megtaláltam az interneten azonnal k
2013.4.05 -Molnár Gézáné
aranycsillag.net ,

Már régebben is akartam írni,de most kihasználom a helyzetet.Én mindig is érdeklődtem az Ön munkája iránt.De, hogy megtaláltam az interneten azonnal ki is használtam. A horoszkópom/ Bár már csináltattam,másokkal is/ Valahogy mindig kétely fogott el.Ön volt olyan kedves, hogy most tényleg az igazit kaptam meg. Minden úgy történt, ahogyan azt Ön megírta.Egy pár napig pihenni hagytam,és az adott pillanat sugalmára elkezdtem egy rövid meditációra, és elolvastam.Minden egyezett,és úgy látszik,mintha közös gondolkodásuak lennénk.Köszönöm a napi előre jelzéseket is.

business 0.3

Üdvözöllek kedves Csaba!Nagyon hálás vagyok az elemzésért, megerősítettél sok mindenbe, és persze nagyon találó volt... magamra ismertem:)Tetszett
2013.2.13 -morrow
aranycsillag.net ,

Üdvözöllek kedves Csaba!
Nagyon hálás vagyok az elemzésért, megerősítettél sok mindenbe, és persze nagyon találó volt... magamra ismertem:)
Tetszett, hogy alapos és alázatos vagy a munkádban!
Sok sikert kívánok, és még biztosan keresni foglak!!

business 0.3

Kedves Csaba!Köszönöm tanácsaidat, értékeléseidet, nagyon precízek és nem utosó sorba megbízható. Köszönöm, minden jót!
2012.10.25 -Tim
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Köszönöm tanácsaidat, értékeléseidet, nagyon precízek és nem utosó sorba megbízható. Köszönöm, minden jót!

business 0.3

Kedves Csaba! Köszönöm szépen figyelmed, tanácsaid amikkel könnyebbé tehetem a lelkem az esetleges kritikus időszakokban. Az előző elemzésed helyes ig
2012.8.20 -Lajkó Ilona
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Köszönöm szépen figyelmed, tanácsaid amikkel könnyebbé tehetem a lelkem az esetleges kritikus időszakokban. Az előző elemzésed helyes igazolásaként kerestelek ujra, és biztos vagyok abban hogy még- keresni foglak!
Szeretettel kivánok neked sok elégedett ügyfelet, és minden jót!

business 0.3

Mindenkinek ajánlani tudom Csabát! Nagyon felkészült és lelkiismeretes ember! Köszönöm neki a pontos elemzést, és az őszinteségét!
2012.7.24 -sebike78
aranycsillag.net ,

Mindenkinek ajánlani tudom Csabát! Nagyon felkészült és lelkiismeretes ember! Köszönöm neki a pontos elemzést, és az őszinteségét!

business 0.3

Mindenkinek a figyelmébe ajánlanám ezt a weboldalt, mert nemcsak hasznos információkat tartalmaz, hanem egy olyan különleges képességű embert is "taka
2012.4.14 -Bernadett
aranycsillag.net ,

Mindenkinek a figyelmébe ajánlanám ezt a weboldalt, mert nemcsak hasznos információkat tartalmaz, hanem egy olyan különleges képességű embert is "takar", aki segít abban ha az ember elakadt az élet kesze-kusza szálaiban. Sokat segítettek a válaszok, és magamra is ismerhettem a személyre szóló elemzésből.

business 0.3

Nagyon köszönöm az érdekes, hasznos és pontos születési horoszkóp elemzést. Sok olyan dolog hangzott el benne, amely által sikerült megértenem, hogy m
2012.4.13 -Peter Andrea
aranycsillag.net ,

Nagyon köszönöm az érdekes, hasznos és pontos születési horoszkóp elemzést. Sok olyan dolog hangzott el benne, amely által sikerült megértenem, hogy mi miért történik az életemben.
Örülök, hogy felfedeztem a weboldalt, ezután is bejárok majd olvasgatni.
Kívánom a legjobbakat!
Andi

business 0.3

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek. Érdemes nemcsak a weboldalt olvasgatni, hanem a személyre szóló horoszkóp elkészítését is igénybe venni.
2012.4.12 -Magdolna
aranycsillag.net ,

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek. Érdemes nemcsak a weboldalt olvasgatni, hanem a személyre szóló horoszkóp elkészítését is igénybe venni.

business 0.3