Személyes horoszkóp elemzés rendelés

• Szeretnéd jobban megérteni magadat?
• Hogyan hozhatsz ki a legtöbbet képességeidből és hogyan enyhítheted nehézségeidet?

Segítek kideríteni erősségeidet, illetve tudatosítani, hogy mire kéne ügyelned és merre lenne érdemes haladnod életed folyamán és jelenlegi helyzetedben.

A személyes horoszkóp elemzés folyamán egyedi részletességgel értelmezem jellemed minden fontosabb vonását (személyiség, érzelemvilág, vágyak és értékek, gondolkodásmód, akarat, lehetőségek és kihívások, tudat alatti késztetések, hivatás és lelki fejlődés) illetve ezek kapcsolódásait. Kibontom, hogy milyen alapjellemtípushoz tartozol képleted általános jellemzői alapján.

Czompó Csaba asztrológusTöbb éves tapasztalatom alapján segíteni tudlak problémáddal, kérdéseddel kapcsolatosan.. Az elemzés elkészítésében feleségem, Szilágyi Emese is részt vesz.

Miközben mindent külön precizitással dolgozok ki, mind a leírásban, mind a stílusban figyelek arra, hogy akkor is érthető és személyhez szóló legyen, ha csak most találkoztál először az asztrológiával.
Tanácsaim lehetőségeid jobb átlátásához és hasznosításához vezetnek.
A hagyományos elemzési eljárásokon túl figyelembe veszem a bolygók sebességét és különleges helyzeteit is elemzésed elkészítésében.

Olyan részletek is kibontásra kerülnek, mint a kisbolygók, a születési Holdfázis, IC-MC és Holdcsomópont tengelyek, illetve szerencsepontod elemzése.

Jellemrajzodat aktuális lehetőségeid feltárása, több oldalas előrejelzés teszi időszerűvé.

Az asztrológiai elemzés ára: 8000 Ft / 22.33 euro / 110 lej

Ezért egy 30-35 oldalas PDF dokumentumot kapsz, amiben hozzáférhetően tárom fel jellemed még számodra sem ismert részleteit.

Használd ki a lehetőséget, hogy a teljesebb önismeret által, többet hozzál ki magadból.

A rendelési űrlapon egy bizonyos személyes szempontra hangsúlyt fektetve igényelheted az értelmezést, mely külön növeli ennek értékét. (Csak a jellemeddel kapcsolatos kérdéseket tegyél fel, ha kapcsolataid érdekelnek Kapcsolati elemzést kell rendelned.)

Ha születésed idejét nem tudod +/- 5-10 perc pontossággal megadni, érdemes előzetesen Születésed idejének pontosítását igényelned. Ha érdekel az a sok ismeret, amit a részletekből olvasok ki számodra, akkor saját érdeked, hogy pontos adatokat nyújts az elemzéshez.

Megjegyzések:

  • a megrendelőnek legalább 16 évesnek kell lennie. Kiskorúnak készített horoszkóp rendelést csak a szülő vagy törvényes gyám adhat le.
  • Ha sok kérdést szeretnél megvizsgáltatni, ezeket egy közösen, emailben egyeztetett pótdíj mellett tudom teljesíteni.

A rendelői ív kitöltését követően kiválaszthatod a kívánt fizetési módot (banki átutalás/pénztári befizetés, online bankkártyás fizetés, Paypal). Bármely országban is tartózkodnál biztosan tudok számodra megfelelő továbbítási módot biztosítani (a lehetséges fizetési módozatok listáját megtekintheted itt)

Ahhoz, hogy megbizonyosodjak rendelésed komolyságáról, az elemzési díjat előzetesen kérem.

Ezt követően az elemzés kivitelezési ideje 9-16 munkanap (az aktuális felkérések számának függvényében) és emailen keresztül továbbítom neked.

Miután áttanulmányoztad az elkészített elemzést, 2-3 levélben tisztázhatjuk az olvasás közben felmerült kérdéses részeket.

További kérdéseiddel lapozd fel a Gyakori kérdéseket vagy vedd fel a kapcsolatot személyesen.

Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező

Születési adatok:
Számlázási cím:


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


4.96 | 25 vélemény/értékelés alapján

Kedves Csaba! Köszönöm szépen figyelmed, tanácsaid amikkel könnyebbé tehetem a lelkem az esetleges kritikus időszakokban. Az előző elemzésed helyes ig
2012.8.20 -Lajkó Ilona
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Köszönöm szépen figyelmed, tanácsaid amikkel könnyebbé tehetem a lelkem az esetleges kritikus időszakokban. Az előző elemzésed helyes igazolásaként kerestelek ujra, és biztos vagyok abban hogy még- keresni foglak!
Szeretettel kivánok neked sok elégedett ügyfelet, és minden jót!

business 0.3

Mindenkinek ajánlani tudom Csabát! Nagyon felkészült és lelkiismeretes ember! Köszönöm neki a pontos elemzést, és az őszinteségét!
2012.7.24 -sebike78
aranycsillag.net ,

Mindenkinek ajánlani tudom Csabát! Nagyon felkészült és lelkiismeretes ember! Köszönöm neki a pontos elemzést, és az őszinteségét!

business 0.3

Mindenkinek a figyelmébe ajánlanám ezt a weboldalt, mert nemcsak hasznos információkat tartalmaz, hanem egy olyan különleges képességű embert is "taka
2012.4.14 -Bernadett
aranycsillag.net ,

Mindenkinek a figyelmébe ajánlanám ezt a weboldalt, mert nemcsak hasznos információkat tartalmaz, hanem egy olyan különleges képességű embert is "takar", aki segít abban ha az ember elakadt az élet kesze-kusza szálaiban. Sokat segítettek a válaszok, és magamra is ismerhettem a személyre szóló elemzésből.

business 0.3

Nagyon köszönöm az érdekes, hasznos és pontos születési horoszkóp elemzést. Sok olyan dolog hangzott el benne, amely által sikerült megértenem, hogy m
2012.4.13 -Peter Andrea
aranycsillag.net ,

Nagyon köszönöm az érdekes, hasznos és pontos születési horoszkóp elemzést. Sok olyan dolog hangzott el benne, amely által sikerült megértenem, hogy mi miért történik az életemben.
Örülök, hogy felfedeztem a weboldalt, ezután is bejárok majd olvasgatni.
Kívánom a legjobbakat!
Andi

business 0.3

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek. Érdemes nemcsak a weboldalt olvasgatni, hanem a személyre szóló horoszkóp elkészítését is igénybe venni.
2012.4.12 -Magdolna
aranycsillag.net ,

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek. Érdemes nemcsak a weboldalt olvasgatni, hanem a személyre szóló horoszkóp elkészítését is igénybe venni.

business 0.3