Személyes horoszkóp elemzés rendelés

• Szeretnéd jobban megérteni magadat?
• Hogyan hozhatsz ki a legtöbbet képességeidből és hogyan enyhítheted nehézségeidet?

Segítek kideríteni erősségeidet, illetve tudatosítani, hogy mire kéne ügyelned és merre lenne érdemes haladnod életed folyamán és jelenlegi helyzetedben.

Szeretnéd tudni, hogy miért bizonyos társakhoz vonzódsz? Miért látszódnak bizonyos események folyamatosan megismétlődni életed folyamán? Most ezekre és még sokkal többre is választ találhatsz.

A személyes horoszkóp elemzés folyamán egyedi részletességgel értelmezem jellemed minden fontosabb vonását (személyiség, érzelemvilág, vágyak és értékek, gondolkodásmód, akarat, lehetőségek és kihívások, tudat alatti késztetések, hivatás és lelki fejlődés) illetve ezek kapcsolódásait. Kibontom, hogy milyen alapjellemtípushoz tartozol képleted általános jellemzői alapján.

Czompó Csaba asztrológusTöbb éves asztrológiai tapasztalatom, képzésem illetve több ezer tanácsadás/elemzéssel mögöttem biztos vagyok benne, hogy megfelelő tanácsokkal tudlak segíteni bármely problémával/helyzettel/kérdéssel kapcsolatosan. Az elemzés elkészítésében feleségem, Szilágyi Emese lélekgyógyász is részt vesz.

Miközben mindent külön precizitással dolgozok ki, mind a leírásban, mind a stílusban figyelek arra, hogy akkor is érthető és személyhez szóló legyen, ha csak most találkoztál először az asztrológiával.
Tanácsaim lehetőségeid jobb átlátásához és hasznosításához vezetnek.
A hagyományos elemzési eljárásokon túl figyelembe veszem a bolygók sebességét és különleges helyzeteit is elemzésed elkészítésében.

Olyan részletek is kibontásra kerülnek, mint a kisbolygók, a születési Holdfázis, IC-MC és Holdcsomópont tengelyek, illetve szerencsepontod elemzése.

Jellemrajzodat aktuális lehetőségeid feltárása, több oldalas előrejelzés teszi időszerűvé.

Az asztrológiai elemzés ára: 8000 Ft / 26 euro / 119 lej

Ezért egy 30-35 oldalas e-bookot kapsz, amiben hozzáférhetően tárom fel jellemed még számodra sem ismert részleteit.

Használd ki a lehetőséget, hogy a teljesebb önismeret által, többet hozzál ki magadból.

A rendelési űrlapon egy bizonyos személyes szempontra hangsúlyt fektetve igényelheted az értelmezést, mely külön növeli ennek értékét. (Csak a jellemeddel kapcsolatos kérdéseket tegyél fel, ha kapcsolataid érdekelnek Kapcsolati elemzést kell rendelned.)

Ha születésed idejét nem tudod +/- 5-10 perc pontossággal megadni, érdemes előzetesen Születésed idejének pontosítását igényelned. Ha érdekel az a sok ismeret, amit a részletekből olvasok ki számodra, akkor saját érdeked, hogy pontos adatokat nyújts az elemzéshez.

Megjegyzések:

  • a megrendelőnek legalább 16 évesnek kell lennie. Kiskorúnak készített horoszkóp rendelést csak a szülő vagy törvényes gyám adhat le.
  • Ha sok kérdést szeretnél megvizsgáltatni, ezeket egy közösen, emailben egyeztetett pótdíj mellett tudom teljesíteni.

A rendelői ív kitöltését követően kiválaszthatod a kívánt fizetési módot (banki átutalás/pénztári befizetés, online fizetés stb.). Bármely országban is tartózkodnál biztosan tudok számodra megfelelő továbbítási módot biztosítani (a lehetséges fizetési módozatok listáját megtekintheted itt)

Ahhoz, hogy megbizonyosodjak rendelésed komolyságáról, az elemzési díjat előzetesen kérem.

Ezt követően az elemzés kivitelezési ideje 4-12 munkanap (az aktuális felkérések számának függvényében) és emailen keresztül továbbítom neked.

Miután áttanulmányoztad az elkészített elemzést, 2-3 levélben tisztázhatjuk az olvasás közben felmerült kérdéses részeket.

További kérdéseiddel lapozd fel a Gyakori kérdéseket vagy vedd fel a kapcsolatot személyesen.

Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező

Születési adatok:
Számlázási cím:


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


4.95 | 21 vélemény/értékelés alapján

Nagyon meg vagyok elégedve a horoszkópelemzéssel, mindenkinek csak ajánlani tudom! Korrekt, precíz munka! Köszönöm!
2013.4.20 -Szintia
aranycsillag.net ,

Nagyon meg vagyok elégedve a horoszkópelemzéssel, mindenkinek csak ajánlani tudom! Korrekt, precíz munka! Köszönöm!

business 0.3

Kedves Csaba!Köszönöm az "utra valot"Fel nem tett kérdéseimre is választ kaptam az elemzésben!Hálás vagyok amiért segitettél meg érteni dolgokat!
2013.4.18 -Erika
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Köszönöm az "utra valot"Fel nem tett kérdéseimre is választ kaptam az elemzésben!
Hálás vagyok amiért segitettél meg érteni dolgokat!
Sok sikert kivánok a munkádhoz!
Üdvözlettel Erika

business 0.3

Kedves Csaba!Konkrét kéréssel kerestem meg és teljes asztrológiai elemzést is kértem. Nagyon sok segítséget kaptam és elégedett vagyok a válaszaival
2013.4.07 -Metis
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Konkrét kéréssel kerestem meg és teljes asztrológiai elemzést is kértem. Nagyon sok segítséget kaptam és elégedett vagyok a válaszaival. Tudását és tapasztalatait elismerem és alkalmazom az életemben. Ezért hálás vagyok és sok sikert kívánok a munkájához. Szeretettel kívánom, hogy sok sok ember találjon Önre, aki megkapja a kérdéseire a választ, méghozzá profi módon. Üdvözlettel Metisz

business 0.3

Már régebben is akartam írni,de most kihasználom a helyzetet.Én mindig is érdeklődtem az Ön munkája iránt.De, hogy megtaláltam az interneten azonnal k
2013.4.05 -Molnár Gézáné
aranycsillag.net ,

Már régebben is akartam írni,de most kihasználom a helyzetet.Én mindig is érdeklődtem az Ön munkája iránt.De, hogy megtaláltam az interneten azonnal ki is használtam. A horoszkópom/ Bár már csináltattam,másokkal is/ Valahogy mindig kétely fogott el.Ön volt olyan kedves, hogy most tényleg az igazit kaptam meg. Minden úgy történt, ahogyan azt Ön megírta.Egy pár napig pihenni hagytam,és az adott pillanat sugalmára elkezdtem egy rövid meditációra, és elolvastam.Minden egyezett,és úgy látszik,mintha közös gondolkodásuak lennénk.Köszönöm a napi előre jelzéseket is.

business 0.3

Üdvözöllek kedves Csaba!Nagyon hálás vagyok az elemzésért, megerősítettél sok mindenbe, és persze nagyon találó volt... magamra ismertem:)Tetszett
2013.2.13 -morrow
aranycsillag.net ,

Üdvözöllek kedves Csaba!
Nagyon hálás vagyok az elemzésért, megerősítettél sok mindenbe, és persze nagyon találó volt... magamra ismertem:)
Tetszett, hogy alapos és alázatos vagy a munkádban!
Sok sikert kívánok, és még biztosan keresni foglak!!

business 0.3

Oldal:
12345