Asztrológiai tanácsadás

Szeretnél jobban megérteni egy adott helyzetet?
• Tanácstalan vagy a lehetőségeket és következményeket illetően?
• Szükséged lenne egy átfogó összképre egy adott témában?

Születési horoszkópodból kiindulva átfogó rálátást adok egy téged aktuálisan foglalkoztató személyes kérdésre. Olyan jellegű kérdésekkel, hogy mikor fog valami megtörténni vagy valaki megjelenni a jövőben nem foglalkozok. Ez nem jóslás, mert nem azt mondom meg neked, hogy mikor nyersz a szerencsejátékban, hanem rámutatok a téged foglalkoztató problémák (belső és külső) okaira és feloldási módozatokat ajánlok rájuk.

Az asztrológiai tanácsadás / előrejelzés ára: 5000 Ft / 14.27 euro / 69 lej

Kérdésedre a részletes választ 1-3 oldalban összegzem.

Ha több vagy összetett témát szeretnél megvizsgáltatni, mely akár más személyeket is magába foglal, akkor az asztrológiai tanácsadást egy közösen, emailben előre egyeztetett pótdíj mellett tudom teljesíteni.

Czompó Csaba asztrológusTöbb éves tapasztalatom, képzésem illetve több ezer asztrológiai tanácsadás / elemzéssel mögöttem biztos vagyok benne, hogy a legmegfelelőbb tanácsokkal tudlak segíteni bármely problémával / helyzettel / kérdéssel kapcsolatosan. Az elemzés elkészítésében feleségem, Szilágyi Emese is részt vesz.

Asztrológiai tanácsadás

Teljes születési adataid alapján elemzek minden részletet figyelembe véve, ezért ha születésed idejét nem tudod +/- 5-10 perc pontossággal, ajánlom, hogy előbb készíttesd el születési időd beállítását. Ha igazán érdekelnek a részletek, akkor legfőbb érdeked, hogy pontos adatokat nyújts az elemzéshez.

Éves előrejelzést nem vállalok a tanácsadás keretében. Ha ilyet szeretnél rendelni, ajánlom figyelmedbe a honlapon rendelhető rendkívül részletes előrejelzés előfizetést, ajándék szolár horoszkóppal. Részletekért kattints ide.

A rendelői ív kitöltését követően kiválaszthatod a kívánt fizetési módot (banki átutalás/pénztári befizetés, online bankkártyás fizetés, Paypal). Bármely országban is tartózkodnál biztosan tudok számodra megfelelő továbbítási módot biztosítani (a lehetséges fizetési módozatok listáját megtekintheted itt)

Ahhoz, hogy megbizonyosodjak rendelésed komolyságáról, a tanácsadási díjat előzetesen kérem.

Ezt követően az elemzés kivitelezési ideje, 5-10 munkanap (az aktuális felkérések számának függvényében) és emailen keresztül továbbítom neked.

További kérdéseiddel lapozd fel a Gyakori kérdéseket vagy vedd fel a kapcsolatot személyesen.

Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező

Születési adatok:
Számlázási cím:


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


5.00 | 11 vélemény/értékelés alapján

Mindenkinek csak ajánlani tudom Csabát 🙂 Elkészítette nekem a 3 hónapos előrejelzést ( átlag ember számára is érthetően !!! ), megdöbbentő.... Olyan
2012.4.15 -Daphne
aranycsillag.net ,

Mindenkinek csak ajánlani tudom Csabát 🙂 Elkészítette nekem a 3 hónapos előrejelzést ( átlag ember számára is érthetően !!! ), megdöbbentő.... Olyan mintha ismerne, ismerné az életemet, a jelenemet. A jövőmről nem is beszélve 😀 Mindennap olvasom a napi előrejelzésemet így előre látom hogy hogyan reagáljak a történésekre a későbbi pozitív végkifejlet érdekében. Köszönöm szépen itt is Csaba 🙂

business 0.3

12