Asztrológiai tanácsadás

Szeretnél jobban megérteni egy adott helyzetet?
• Tanácstalan vagy a lehetőségeket és következményeket illetően?
• Szükséged lenne egy átfogó összképre egy adott témában?

Születési horoszkópodból kiindulva átfogó rálátást adok egy téged aktuálisan foglalkoztató személyes kérdésre. Olyan jellegű kérdésekkel, hogy mikor fog valami megtörténni vagy valaki megjelenni a jövőben nem foglalkozok. Ez nem jóslás, mert nem azt mondom meg neked, hogy mikor nyersz a szerencsejátékban, hanem rámutatok a téged foglalkoztató problémák (belső és külső) okaira és feloldási módozatokat ajánlok rájuk.

Az asztrológiai tanácsadás / előrejelzés ára: 5000 Ft / 16 euro / 74 lej

Kérdésedre a részletes választ 2-5 oldalban összegzem, a következő hónapokban várható személyes bolygóhatások értelmezésével együtt.

Fontos! Csak veled kapcsolatos kérdéseket tegyél fel. Ha több vagy összetett témát szeretnél megvizsgáltatni, mely például más személyeket is magába foglal, akkor az asztrológiai tanácsadást egy közösen, emailben előre egyeztetett pótdíj mellett tudom teljesíteni.

Az asztrológiai tanácsadás egy téged jelenleg foglalkoztató kérdést, témát vizsgál meg. Ez nem egy átfogó személyes jellemrajz, ha ilyet szeretnél, azt ide kattintva rendelheted meg.

Czompó Csaba asztrológusTöbb éves tapasztalatom, képzésem illetve több ezer asztrológiai tanácsadás / elemzéssel mögöttem biztos vagyok benne, hogy a legmegfelelőbb tanácsokkal tudlak segíteni bármely problémával / helyzettel / kérdéssel kapcsolatosan.

Asztrológiai tanácsadás

Teljes születési adataid alapján elemzek minden részletet figyelembe véve, ezért ha születésed idejét nem tudod +/- 5-10 perc pontossággal, ajánlom, hogy előbb készíttesd el születési időd beállítását. Ha igazán érdekelnek a részletek, akkor legfőbb érdeked, hogy pontos adatokat nyújts az elemzéshez.

A rendelői ív kitöltését követően kiválaszthatod a kívánt fizetési módot (banki átutalás/pénztári befizetés, online fizetés stb.). Bármely országban is tartózkodnál biztosan tudok számodra megfelelő továbbítási módot biztosítani (a lehetséges fizetési módozatok listáját megtekintheted itt)

Ahhoz, hogy megbizonyosodjak rendelésed komolyságáról, a tanácsadási díjat előzetesen kérem.

Ezt követően az elemzés kivitelezési ideje 4-10 munkanap (az aktuális felkérések számának függvényében) és emailen keresztül továbbítom neked.

További kérdéseiddel lapozd fel a Gyakori kérdéseket vagy vedd fel a kapcsolatot személyesen.

Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező

Születési adatok:
Számlázási cím:


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


5.00 | 11 vélemény/értékelés alapján

Kedves Csaba!Szeretném megköszönni az elemzést. Kellett egy kis idő, míg mindent helyre rakok magamban. Bár a sok megpróbáltatás után nem azt hallot
2013.2.19 -Vincze M.
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Szeretném megköszönni az elemzést. Kellett egy kis idő, míg mindent helyre rakok magamban. Bár a sok megpróbáltatás után nem azt hallottam, amit szerettem volna:), mégis igazad van. A gyakorlat a bizonyíték rá. Több kérdésben a "megvilágosodás" megnyugtatott, más kérdésekben pedig leckét kaptam...most ezen dolgozom.
További jó egészséget, sikereket kívánok!

business 0.3

Kedves Csaba! Nagyon köszönöm az előrejelzést amit részemre készítettél. Mindig nagy lelkesedéssel várom az elemzéseidet, mert amint elolvasom azokat,
2013.2.08 -Melee
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Nagyon köszönöm az előrejelzést amit részemre készítettél. Mindig nagy lelkesedéssel várom az elemzéseidet, mert amint elolvasom azokat, a mindennapok eseményeit egyszerre világosabban látom. Sokkal könnyebb megtenni egy következő lépést, mert a segítségeddel pozitív várakozással tekintek a jövőbe. Szép napot kívánok !

business 0.3

Kedves Csaba Köszönöm a munkádat nagyon elégedett vagyok és máskor is igénybe fogom venni az előrejelzést .
2012.6.10 -Bobe
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba
Köszönöm a munkádat nagyon elégedett vagyok és máskor is igénybe fogom venni az előrejelzést .

business 0.3

Kedves Csaba!Hálásan köszönöm , hogy egy fontos kérdésemre válaszoltál amit külön kérésemre tettél meg.
2012.5.15 -Mohos Ági
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Hálásan köszönöm , hogy egy fontos kérdésemre válaszoltál amit külön kérésemre tettél meg.

business 0.3

Nagyon örülök, hogy rátaláltam az "aranycsillagra" 🙂 sok új információhoz jutottam önmagamról pl. a kisbolygók kapcsán, amit nagyon különlegesnek tar
2012.4.15 -Kriszti
aranycsillag.net ,

Nagyon örülök, hogy rátaláltam az "aranycsillagra" 🙂 sok új információhoz jutottam önmagamról pl. a kisbolygók kapcsán, amit nagyon különlegesnek tartok és sehol máshol nem olvashattam még.Tiszta, őszinte benyomást keltenek bennem az írásaid, visszajelzéseid, érezhető mögöttük a rengeteg munka és szakmai tudás.Kíváncsian várom a továbbiakban is! Köszönöm a részletes 3 hónapos előrejelzést, ami megerősített abban, hogy érdemes a megérzéseimre hallgatnom.
Sok sikert és minden jót kívánok a munkádhoz!
Üdv,Kriszti 🙂

business 0.3

Oldal:
123