Asztrológiai tanácsadás

Szeretnél jobban megérteni egy adott helyzetet?
• Tanácstalan vagy a lehetőségeket és következményeket illetően?
• Szükséged lenne egy átfogó összképre egy adott témában?

Születési horoszkópodból kiindulva átfogó rálátást adok egy téged aktuálisan foglalkoztató személyes kérdésre. Ez nem jóslás, mert nem azt mondom meg neked, hogy mikor nyersz a szerencsejátékban, vagy mikor fog valami megtörténni, hanem rámutatok a téged foglalkoztató problémák (belső és külső) okaira és segítek neked a döntésben, kilátásaidat illetően.

Az asztrológiai tanácsadás / előrejelzés ára: 6000 Ft / 16.16 euro / 80 lej

Kérdésedre a részletes választ 1-3 oldalban összegzem.

Ha több vagy összetett témát szeretnél megvizsgáltatni, mely akár más személyeket is magába foglal, akkor az asztrológiai tanácsadást egy közösen, emailben előre egyeztetett pótdíj mellett tudom elvállalni.

Czompó Csaba asztrológusTöbb éves tapasztalatom alapján segíteni tudlak problémáddal, kérdéseddel kapcsolatosan. Az elemzés elkészítésében feleségem, Szilágyi Emese is részt vesz.

Asztrológiai tanácsadás

Éves előrejelzést nem vállalok a tanácsadás keretében. Ha ilyet szeretnél rendelni, ajánlom figyelmedbe a honlapon rendelhető előrejelzés előfizetést, ajándék szolár horoszkóppal. Részletekért kattints ide.

A rendelői ív kitöltését követően kiválaszthatod a kívánt fizetési módot (OTP banki átutalás/pénztári befizetés, online bankkártyás fizetés, Paypal). A lehetséges fizetési módozatok listáját megtekintheted itt.

Az elemzés kivitelezési ideje, 7-14 munkanap (az aktuális felkérések számának függvényében) és emailen keresztül továbbítom neked.

További kérdéseiddel lapozd fel a Gyakori kérdéseket vagy vedd fel a kapcsolatot személyesen.

Rendelési űrlap
* kötelezően kitöltendő mező

Születési adatok:
Számlázási cím:


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


5.00 | 13 vélemény/értékelés alapján

Kedves Csaba!Hálásan köszönöm , hogy egy fontos kérdésemre válaszoltál amit külön kérésemre tettél meg.
2012.5.15 -Mohos Ági
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Hálásan köszönöm , hogy egy fontos kérdésemre válaszoltál amit külön kérésemre tettél meg.

business 0.3

Nagyon örülök, hogy rátaláltam az "aranycsillagra" 🙂 sok új információhoz jutottam önmagamról pl. a kisbolygók kapcsán, amit nagyon különlegesnek tar
2012.4.15 -Kriszti
aranycsillag.net ,

Nagyon örülök, hogy rátaláltam az "aranycsillagra" 🙂 sok új információhoz jutottam önmagamról pl. a kisbolygók kapcsán, amit nagyon különlegesnek tartok és sehol máshol nem olvashattam még.Tiszta, őszinte benyomást keltenek bennem az írásaid, visszajelzéseid, érezhető mögöttük a rengeteg munka és szakmai tudás.Kíváncsian várom a továbbiakban is! Köszönöm a részletes 3 hónapos előrejelzést, ami megerősített abban, hogy érdemes a megérzéseimre hallgatnom.
Sok sikert és minden jót kívánok a munkádhoz!
Üdv,Kriszti 🙂

business 0.3

Mindenkinek csak ajánlani tudom Csabát 🙂 Elkészítette nekem a 3 hónapos előrejelzést ( átlag ember számára is érthetően !!! ), megdöbbentő.... Olyan
2012.4.15 -Daphne
aranycsillag.net ,

Mindenkinek csak ajánlani tudom Csabát 🙂 Elkészítette nekem a 3 hónapos előrejelzést ( átlag ember számára is érthetően !!! ), megdöbbentő.... Olyan mintha ismerne, ismerné az életemet, a jelenemet. A jövőmről nem is beszélve 😀 Mindennap olvasom a napi előrejelzésemet így előre látom hogy hogyan reagáljak a történésekre a későbbi pozitív végkifejlet érdekében. Köszönöm szépen itt is Csaba 🙂

business 0.3

12