Szolár horoszkóp elemzés

Üdvözöllek interaktív horoszkóp elemzés oldalunkon.

A szolár horoszkóp születésnaptól születésnapig tartó életéved főbb fejleményeit, eseményeit mutatja.

Honlapunk elkészíti ingyenes interaktív szolár horoszkóp ábrádat. A szolár képlet fényszög alakzatait is kiemeljük neked, ha az ábra alatti kis rajzocskákra mutatsz. Sőt még dupla horoszkóp kerekes nézetre is átválthatsz, ami mutatja a szolár képlet kapcsolatát születési horoszkópoddal.

Születési adataid szerint készülő szolár horoszkóp ábrád megtekintéséhez be kell jelentkezned (felhasználói neved és jelszavad megadásával), vagy ha még nincs fiókod nálunk akkor regisztrálhatsz egyet ingyen.

Regisztrációhoz kattints ide

Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kell megadnod) és nem fogsz kapni kéretlen üzeneteket.

Ingyenes interaktív szolár ábrádhoz, 1.000 Ft-ért egy több oldalas, részletes értelmezést is igényelhetsz.

Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


4.96 | 308 vélemény/értékelés alapján

Köszönöm szépen!:)
2020.6.26 -Judit
aranycsillag.net ,

Köszönöm szépen!:)

business 0.3

Kiváló elemzés. Nagyon megdöbbentett, mert eléggé szkeptikus vagyok annak ellenére, hogy vonz és nagyon érdekel az asztrológia. Köszönöm.
2020.6.17 -Öreglány
aranycsillag.net ,

Kiváló elemzés. Nagyon megdöbbentett, mert eléggé szkeptikus vagyok annak ellenére, hogy vonz és nagyon érdekel az asztrológia.
Köszönöm.

business 0.3

Kedves Csaba! Köszönöm szépen a szolár horoszkópot. Ezt minden évben fontos ajándéknak és útmutatónak veszem a napi előrejelzésekkel együtt. Csak az
2020.6.08 -Atlantisz
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Köszönöm szépen a szolár horoszkópot. Ezt minden évben fontos ajándéknak és útmutatónak veszem a napi előrejelzésekkel együtt. Csak az egészségre vonatkozó részt hiányolom most is, számomra az volna a legfontosabb. Köszönöm szépen!

business 0.3

Nagyon köszönöm, kedves Csaba! Most jön jól, hogy sokáig tanultam asztrológiát - beszél a képlet is, és az elemzés is. Nagyon jó döntés volt megrendel
2020.6.08 -Váry Zsuzsanna
aranycsillag.net ,

Nagyon köszönöm, kedves Csaba! Most jön jól, hogy sokáig tanultam asztrológiát - beszél a képlet is, és az elemzés is. Nagyon jó döntés volt megrendelni!

business 0.3

Kedves Csaba!Köszönöm szépen!Találó volt, mint mindig!!!!
2020.6.06 -Borsné Osztotics Klára
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Köszönöm szépen!
Találó volt, mint mindig!!!!

business 0.3

Kedves Csaba!Köszönöm szépen a Szolár horoszkópot! Szeretném jobban megismerni a csillagos égre felírt üzeneteket.Az oldaladon sok hasznos tudást ta
2020.5.15 -Erzsi
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Köszönöm szépen a Szolár horoszkópot! Szeretném jobban megismerni a csillagos égre felírt üzeneteket.Az oldaladon sok hasznos tudást találtam, és az elemzések is sokat segítenek.
Nem ismerem pontosan a születési időmet (csak annyit tudok hogy a konkrét napon "az éjjeli órákban").A személyes elemzésben érzek egy pici másságot, de lehet, hogy csak gondolom.
Köszönöm szépen.

business 0.3

Kedves Csaba!Nagyon köszönöm a Szolár horoszkópot! Nagyon vártam és ma reggel izgatottan olvastam el. Az év folyamán több alkalommal előveszem és új
2020.5.09 -Moncsi
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Nagyon köszönöm a Szolár horoszkópot! Nagyon vártam és ma reggel izgatottan olvastam el. Az év folyamán több alkalommal előveszem és újra elolvasom. Igyekszem figyelni az előrejelzéseidre, sokszor egy helyzetben bevillanak a soraid, sokat segítenek. A napi előrejelzéseid is fontosak számomra, minden reggelemet ezek olvasásával kezdem 🙂 Nagyon jó egészséget és további sikeres munkát kívánok neked!!

business 0.3

Nagyon szépen köszönöm.
2020.5.06 -Éva
aranycsillag.net ,

Nagyon szépen köszönöm.

business 0.3

Kedves Csaba!Végtelenül köszönöm az éves előrejelzést! Jellemzőek rám azok a minőségek, amiket említesz, és legbelül érzem ezeket a változásokat, am
2020.4.29 -Szikvirág
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Végtelenül köszönöm az éves előrejelzést! Jellemzőek rám azok a minőségek, amiket említesz, és legbelül érzem ezeket a változásokat, amelyeknek elébe nézek. Bízom benne, hogy eszembe jutnak majd intő szavaid a kellő helyzetben.
Üdvözöllek, és köszönöm!

business 0.3

Kedves Csaba!Nagyon szépen köszönöm. Most már évek óta izgatottan várom mindig az éves előre jelzésedet! Helyt állóak az elemzések. További sikeres
2020.4.09 -Tóth Zoltánné Andi
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Nagyon szépen köszönöm. Most már évek óta izgatottan várom mindig az éves előre jelzésedet! Helyt állóak az elemzések. További sikeres munkát kívánok!

business 0.3