Személyes horoszkóp elemzés ingyen

Személyes horoszkóp

Ingyenes személyes horoszkóp elemzés, születési idő és hely alapján (bolygók, fényszögek, életterületek, minőségek értelmezése), interaktív horoszkóp ábrával.

Oldalunkon közérthető és egyedi leírást olvashatsz, rejtett Aszcendensed és Szerencsepontod értelmezésével.

Elemzésed megtekintéséhez be kell jelentkezned (felhasználói neved és jelszavad megadásával), vagy ha még nincs fiókod nálunk akkor regisztrálhatsz egyet ide kattintva.

A születési horoszkóp megelevenedik

Személyre szabott horoszkóp

Ha rámutatsz az egérrel vagy rákoppintasz a bolygókra, az Aszcendensre vagy a házcsúcsokra kiemeljük csak az adott bolygó kapcsolatait, illetve a horoszkópházak uralkodóit. Sőt ha rámutatsz az ábra alatti kis rajzocskákra még képleted fényszög alakzatait is láthatod (király trigon, trapéz, T-kvadrát, kereszt kvadrát, ék, misztikus négyszög, szextil trigon, ék).

Igazi asztrológiai elemzés:

Csak itt láthatod fontosabb bolygó kapcsolataid értelmezését és horoszkópod bolygó-, házeloszlás szerinti értelmezését és kiemelt életterületeidet. Ezen kívül elérheted képleted elemek és minőségek eloszlása szerinti elemzését. Kijelezzük a Sárkányfejet és a retrográd bolygókat.

A horoszkóp ábrán első pillantásra láthatod, melyek a fontosabb bolygóid, mivel nagyobb méretű jelekkel tüntetjük fel őket.

Személyre szabott horoszkóp elemzés:

A teljes személyes képlet alapján elemzünk! Az ingyenes személyes horoszkóp elemzés elolvasásához regisztráció szükséges.

Ha regisztrálsz, ezen kívül még több ingyenes online elemzést olvashatsz, megértheted kapcsolataidat és láthatod csak neked szóló napi horoszkópodat, mely születési helyed és időd alapján készül el.

Csatlakozz te is több ezer elégedett olvasónk táborába, kiknek pozitív értékeléseit, visszajelzéseit megtalálhatod honlapunkat böngészve. Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kell megadnod) és nem küldünk ki kéretlen üzeneteket.

Regisztrációhoz kattints ideIngyenes tanácsadást nem vállalok. A honlapunk által készített ingyenes elemzéseket neked kell értelmezned élethelyzetedre. Ha általam személyesen készített elemzést szeretnél, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani.


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


4.89 | 188 vélemény/értékelés alapján

Köszönöm nagyon találó a leírás. Evice
2018.9.24 -Evice
aranycsillag.net ,

Köszönöm nagyon találó a leírás. Evice

business 0.3

Nagyon szépen köszönöm!
2018.9.16 -Iculeka
aranycsillag.net ,

Nagyon szépen köszönöm!

business 0.3

Arra lennék kíváncsi hogy miként alakul a szakmai és a szerelmi életem a jövőben. Köszönöm
2018.9.16 -Hársfalvi Anett
aranycsillag.net ,

Arra lennék kíváncsi hogy miként alakul a szakmai és a szerelmi életem a jövőben. Köszönöm

business 0.3

Magam is személyiségelemző vagyok, a számok világa az én szakterületem, de kapcsolódom az asztrológiához is. Köszönöm a leírást, ilyen vagyok, és a sz
2018.9.12 -Kiresné Vincze Ilona
aranycsillag.net ,

Magam is személyiségelemző vagyok, a számok világa az én szakterületem, de kapcsolódom az asztrológiához is. Köszönöm a leírást, ilyen vagyok, és a számaim alapján is tudom magamról ezeket. Nagyon jó az egyszerű, mindenki számára érthető leírás, és lényegretörő is. Még egyszer köszönöm szépen

business 0.3

Egyszerűen tökéletes! Teljesen magamra ismertem...
2018.8.10 -Dézsi Ildikó
aranycsillag.net ,

Egyszerűen tökéletes! Teljesen magamra ismertem...

business 0.3