Személyes horoszkóp elemzés ingyen

Személyes horoszkóp

Ingyenes személyes horoszkóp elemzés, születési idő és hely alapján (bolygók, fényszögek, életterületek, minőségek értelmezése), interaktív horoszkóp ábrával.

Oldalunkon közérthető és egyedi leírást olvashatsz, rejtett Aszcendensed és Szerencsepontod értelmezésével.

Elemzésed megtekintéséhez be kell jelentkezned (felhasználói neved és jelszavad megadásával), vagy ha még nincs fiókod nálunk akkor regisztrálhatsz egyet ide kattintva.

A születési horoszkóp megelevenedik

Személyre szabott horoszkóp

Ha rámutatsz az egérrel vagy rákoppintasz a bolygókra, az Aszcendensre vagy a házcsúcsokra kiemeljük csak az adott bolygó kapcsolatait, illetve a horoszkópházak uralkodóit. Sőt ha rámutatsz az ábra alatti kis rajzocskákra még képleted fényszög alakzatait is láthatod (király trigon, trapéz, T-kvadrát, kereszt kvadrát, ék, misztikus négyszög, szextil trigon, ék).

Igazi asztrológiai elemzés:

Csak itt láthatod fontosabb bolygó kapcsolataid értelmezését és horoszkópod bolygó-, házeloszlás szerinti értelmezését és kiemelt életterületeidet. Ezen kívül elérheted képleted elemek és minőségek eloszlása szerinti elemzését. Kijelezzük a Sárkányfejet és a retrográd bolygókat.

A horoszkóp ábrán első pillantásra láthatod, melyek a fontosabb bolygóid, mivel nagyobb méretű jelekkel tüntetjük fel őket.

Személyre szabott horoszkóp elemzés:

A teljes személyes képlet alapján elemzünk! Az ingyenes személyes horoszkóp elemzés elolvasásához regisztráció szükséges.

Ha regisztrálsz, ezen kívül még több ingyenes online elemzést olvashatsz, megértheted kapcsolataidat és láthatod csak neked szóló napi horoszkópodat, mely születési helyed és időd alapján készül el.

Csatlakozz te is több ezer elégedett olvasónk táborába, kiknek pozitív értékeléseit, visszajelzéseit megtalálhatod honlapunkat böngészve. Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kell megadnod) és nem fogsz kapni kéretlen üzeneteket.

Regisztrációhoz kattints ideIngyenes tanácsadást nem vállalok. A honlap által készített elemzéseket neked kell értelmezned élethelyzetedre. Ha általam személyesen készített elemzést szeretnél, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani.


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


4.90 | 192 vélemény/értékelés alapján

Kedves Csaba! Nagyon köszönöm az elemzést, ilyen vagyok. Örülök, hogy Rád találtam. További jó munkát kívánva üdvözöllek Rojszi.
2019.2.28 -Rojszi
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Nagyon köszönöm az elemzést, ilyen vagyok. Örülök, hogy Rád találtam. További jó munkát kívánva üdvözöllek Rojszi.

business 0.3

Egy az egyben én vagyok. Hálásan köszönöm!!
2019.2.16 -Mariann
aranycsillag.net ,

Egy az egyben én vagyok. Hálásan köszönöm!!

business 0.3

Kedves Csaba!Sok új információt kaptam. Szinte minden áll nálam. Bár az aszcendensem nem pontos. Anyu nem tudja. Nagyon köszönöm;Tisztelettel; Tom
2019.2.07 -Tomahatsch imre
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Sok új információt kaptam. Szinte minden áll nálam. Bár az aszcendensem nem pontos. Anyu nem tudja. Nagyon köszönöm;
Tisztelettel; Tomahatsch Imre

business 0.3

Nagyon találó, köszönöm.
2019.1.23 -Marta Márta
aranycsillag.net ,

Nagyon találó, köszönöm.

business 0.3

Kedves Csaba!Összességében elégedett vagyok az elemzéssel, magamra ismertem, annak ellenére, hogy a születésem időpontjában nem vagyok 100%-ban bizto
2018.12.29 -Horváth Barbara
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Összességében elégedett vagyok az elemzéssel, magamra ismertem, annak ellenére, hogy a születésem időpontjában nem vagyok 100%-ban biztos.
Köszönöm szépen a lehetőséget!
Üdvözlettel:Barbara

business 0.3