Személyes horoszkóp elemzés ingyen

Személyes horoszkóp

Ingyenes személyes horoszkóp elemzés, születési idő és hely alapján (bolygók, fényszögek, életterületek, minőségek értelmezése), interaktív horoszkóp ábrával.

Oldalunkon közérthető és egyedi leírást olvashatsz, rejtett Aszcendensed és Szerencsepontod értelmezésével.

Elemzésed megtekintéséhez be kell jelentkezned (felhasználói neved és jelszavad megadásával), vagy ha még nincs fiókod nálunk akkor regisztrálhatsz egyet ide kattintva.

A születési horoszkóp megelevenedik

Személyre szabott horoszkóp

Ha rámutatsz az egérrel vagy rákoppintasz a bolygókra, az Aszcendensre vagy a házcsúcsokra kiemeljük csak az adott bolygó kapcsolatait, illetve a horoszkópházak uralkodóit. Sőt ha rámutatsz az ábra alatti kis rajzocskákra még képleted fényszög alakzatait is láthatod (király trigon, trapéz, T-kvadrát, kereszt kvadrát, ék, misztikus négyszög, szextil trigon, ék).

Igazi asztrológiai elemzés:

Csak itt láthatod fontosabb bolygó kapcsolataid értelmezését és horoszkópod bolygó-, házeloszlás szerinti értelmezését és kiemelt életterületeidet. Ezen kívül elérheted képleted elemek és minőségek eloszlása szerinti elemzését. Kijelezzük a Sárkányfejet és a retrográd bolygókat.

A horoszkóp ábrán első pillantásra láthatod, melyek a fontosabb bolygóid, mivel nagyobb méretű jelekkel tüntetjük fel őket.

Személyre szabott horoszkóp elemzés:

A teljes személyes képlet alapján elemzünk! Az ingyenes személyes horoszkóp elemzés elolvasásához regisztráció szükséges.

Ha regisztrálsz, ezen kívül még több ingyenes online elemzést olvashatsz, megértheted kapcsolataidat és láthatod csak neked szóló napi horoszkópodat, mely születési helyed és időd alapján készül el.

Csatlakozz te is több ezer elégedett olvasónk táborába, kiknek pozitív értékeléseit, visszajelzéseit megtalálhatod honlapunkat böngészve. Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kell megadnod) és nem küldünk ki kéretlen üzeneteket.

Regisztrációhoz kattints ideIngyenes tanácsadást nem vállalok. A honlapunk által készített ingyenes elemzéseket neked kell értelmezned élethelyzetedre. Ha általam személyesen készített elemzést szeretnél, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani.


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


4.89 | 188 vélemény/értékelés alapján

Respekt!!!Nagyon találó63 évesen így visszatekintve bizony igaz!!!!
2018.8.09 -Anonymous
aranycsillag.net ,

Respekt!!!
Nagyon találó
63 évesen így visszatekintve bizony igaz!!!!

business 0.3

Magamra ismertem! 😀
2018.7.13 -Emmuska
aranycsillag.net ,

Magamra ismertem! 😀

business 0.3

Köszönöm szépen ezt az alapos elemzést, magamra ismertem!
2018.7.03 -Banfamo
aranycsillag.net ,

Köszönöm szépen ezt az alapos elemzést, magamra ismertem!

business 0.3

Eddig ez a legkiválóbb elemzés! Nagyon meglepett,hogy ennyire telibe talált!Nagyon szépen köszönöm! Nagy kísértést érzek, hogy előfizető legyek. Mert
2018.7.02 -Gyurkó Erika
aranycsillag.net ,

Eddig ez a legkiválóbb elemzés! Nagyon meglepett,hogy ennyire telibe talált!
Nagyon szépen köszönöm! Nagy kísértést érzek, hogy előfizető legyek. Mert ez nem általánosságban ír dolgokat, akár egy horoszkóp, hanem személyre szabottan, csak nekem csak most! 🙂

business 0.3

Köszönöm kedves Csaba! Olvasva az értékelést és mélyen magamba nézve, igen ez én vagyok.:-)
2018.5.27 -Müller Emese
aranycsillag.net ,

Köszönöm kedves Csaba! Olvasva az értékelést és mélyen magamba nézve, igen ez én vagyok.:-)

business 0.3