Horoszkóp ház negyedek és féltekék jelentése

Horoszkóp ház negyedekA horoszkóp elemzésében, már több általános jellegzetességet ismertettünk (lásd. A horoszkóp elemek és minőségek eloszlásaHoroszkóp mintázatok ).

További megfontolást igényel a bolygók negyedek szerinti eloszlása, mely a személyiség általános beállítódásáról ad általános képet.

Rendszerint, ha a bolygók többsége a horizont alatt (a képlet északi féltekén) helyezkedik el (az 1.-6. horoszkopházakban) a személyiség kevésbé társasági alkatú, inkább befelé forduló (introvert), ha a horizont felett (7.-12. házak, déli féltekén), akkor inkább kifelé forduló (extrovert), társasági jellegű.

Ha a keleti félteke dominánsabb (1.,2.,3. és 10.,11.,12. házak), erősebb függetlenebb, inkább önmagára számító személyiség típussal állunk szemben. A nyugati félteke dominanciája (4.-9. házak), inkább a környezetére utalt, kevésbé önálló jellemről árulkodik.

Előfizetőink láthatják a bolygók negyedek szerinti eloszlásának értelmezését személyes képletükben. Az előfizetés előnyeinek ismertetéséhez kattints ide.


asztrológus tanácsadó

Mivel az Egyensúly elvét alkalmazom, ingyenes tanácsadást nem vállalok. Az ingyenes tanácsokra való felkérések megválaszolatlanul maradnak részemről.