Kezdőlap » Asztrológia » Asztrológiai tranzitok és előrejelzések

Asztrológiai tranzitok és előrejelzések

Asztrológiai tranzitokA jövő kifűrkészése, befolyásolási szándéka egyidős az emberiséggel. Minden nap többször is döntési, választási helyzetbe kerülünk, aminek az eredménye a további eseményekre lesz befolyással. Mennyiben vagyunk urai döntéseinknek és mennyiben vannak ránk hatással tudatalatti, ösztönös és más tényezők? A legjobban erre a választ lehet a reklám szakemberek tudhatják, mert a vásárlók többsége meg van győződve döntésének racionális jellegéről, miközben az áru csomagolása, színvilága, kulcsszavai mind hatást gyakorolnak rá (és főleg tudatalattijára).

Regisztrálj oldalunkon, hogy mindig láthasd személyre szóló napi előrejelzéseidet. Regisztráció …

Asztrológiai nézőpontból több módon is tudunk megállapításokat tenni arra, hogy milyen hatások várhatóak egy adott életszakaszban és ezek mily módon érintik majd az elemzett személyt. A jóslás és az asztrológia közötti legfőbb különbség, hogy hiteles médium esetén, a jós valamilyen eszköz segítségével ráhangolódik a legvalószínűbb bekövetkező jövőbeli helyzetre és annak lehetséges kimenetét tárja fel. Ennek az intuitív divinációs hozzáállásnak több buktatója is akad. A jós többféleképpen tévedhet, befolyásolhatja behatároló módon a kérdezőt stb.

Egy asztrológusnak ezért is fontos, hogy lehetőleg ne jós szerepében próbáljon mutatkozni. Tanácsaiban a lehetőségekre kell felhívnia a figyelmet, hangsúlyozva, hogy a személy akarata és szándékai lesznek az események végső letéteményesei. Ezáltal az elemzett személy mélyebb rálátással, de nem visszafogva alakíthatja álláspontját és reakcióit.

Kapcsolódó szolgáltatásaink:

A főbb módozatok egy előrejelzés felállításában a tranzit, progressziós, napív és bolygó visszatérés (ebből legismertebb a szolár revolúció) elemzések. A tranzit elemzés a bolygók jelenlegi helyzetét hasonlítja össze a születési képlettel és megmutatja, hogy az aktuális események milyen módon hatnak támogatóan vagy feszültségforrásként az illetőre. Következzen néhány példa erre vonatkozóan: A Nap jelenlegi helyzetének fényszögei többlet megnyilvánulási lehetőséget jeleznek, a Hold nagyobb támogatást, a Jupiter több adódó lehetőséget, míg a Szaturnusz lehetséges kihívásokat és többlet erőfeszítést, kitartást stb.

A progresszió vagy más néven szekunder direkció a személy születési pillanatától kezdve egy napot egy életévnek feleltet meg. Például a 32. nap bolygóállásai a születéstől számítva a 32. életév várható jellegzetességeire utal majd. Ez a módszer hosszabb távú hatásokat és életciklusokat jelez. Mivel a Hold átlag keringési ideje 27-28 nap, így ennyi évre van szükség arra, hogy a progressziós horoszkópban visszatérjen születési helyére. Az időközben alkotott fényszögei mutatják, hogy a szülött milyen formában várhat inkább támogatást egy adott időszakban.

A napív akaratunk és személyiségünk fejlődési útját vizsgálja. Használati módja, hogy a progressziós Nap helyzete és születési helye közti ívet kiszámoljuk és a neki megfelelő fokkal eltoljuk a képlet összes bolygóit.

Végül pedig a visszatérési horoszkópok egy-egy ciklus bizonyos szempontból vett lehetséges eseményeit vizsgálják. A Szolár revolúció egy adott évre a jelzéseket a születésnapi bolygóállásokra alapozza (amikor a Nap pontosan visszaér eredeti helyére). Más visszatérési képletek az érzelmi, energiafelhasználási, a lehetőségek és felelősség vállalás stb. ciklusokat elemzik.

Érdekelhet még:


asztrológus tanácsadó