Kezdőlap » Asztrológia » Asztrológia párkapcsolat elemzés

Asztrológia párkapcsolat elemzés

Asztrológia párkapcsolat elemzésMinden ember rendelkezik egy személyes energia lenyomattal, amit a születesi horoszkóp jelenít meg. Jellemünk építőkövei, vágyaink, álmaink, érdeklődésünk és képességeink mind kiolvashatóak belőle.

Ha ingyen regisztrálsz oldalunkon, online asztrológiai párkapcsolati elemzés által értheted meg jobban kapcsolataidat ismerőseiddel.

Amikor találkozunk valakivel és az illető valamilyen benyomást tesz ránk, személyes energiatereink (auránk) kommunikálnak egymással. Ennek az egymásra tett hatásnak a milyenségét, minőségét és részleteit jobban megérthetjük, ha a két személy születési képleteit egymásra helyezzük és megfigyeljük a kapcsolódási pontokat.

Erre két alapvető módszert szoktak alkalmazni: a szinasztria vagy párhoroszkópot és az összetett horoszkóp elemzést.

Mi a különbség a kettő között? Az első esetében mindkét személy bolygói megrajzolásra kerülnek, az egyikük házainak elhelyezkedésével. Az összetett horoszkóp esetében pedig az egyes bolygópárok közti középértéket számoljuk ki, ami a két energia egyesülését, azaz magát a kapcsolatot jelöli. Ezt csak igazán már összeforrott, közeli barátságok vagy párkapcsolatok esetén érdemes vizsgálni.

Hogyan értelmezzük? Elsősorban megnézzük, hogy milyen bolygók alkotnak egymással fényszögeket – ezek lesznek a kapcsolódási pontok. Továbbá megállapítjuk, hogy annak a személynek, akinek a szempontjából elemzünk a társának bolygói milyen horoszkóp házakban helyezkednek el. Ezek lesznek azok az életterületek, ahol a másik támogatni vagy akadályozni fogja megnyilvánulásaiban.

A kapcsolat jellege nemcsak szerelmi lehet, hanem rokoni, szülői, baráti vagy akár szakmai is. Az értelmezés sokszor képes segíteni abban, hogy jobban meg tudjuk érteni a másikat és annak okát, hogy miért viselkedik egy adott módon irányunkban.

Lássunk akkor néhány példát is a lehetséges kapcsolódási pontokra:

Ha a Vénusz kerül fényszög kapcsolatba a másik egy bolygójával, akkor harmonikus szög esetén kedvelni, diszharmonikusnál pedig zavarónak fogjuk tartani ezen tulajdonságát. A Mars fényszögei inkább fizikai szintű együttműködést, közös tevékenységeket és vonzódást jelölnek. A Nap esetében a másik személyiségünkben képes megérinteni, míg a Holdnál érzelmeinkre van inkább hatással. A jupiteri kapcsolódások a másikat terjeszkedésében, újabb lehetőségek meglátásában támogathatják. Ezzel szemben a Szaturnusz inkább behatárol és gyakorlatiasságra sarkall. Az Uránusz felvillanyoz, a Neptunusz képzeletünket indítja be és a személyek közti határok elmosását idézi elő. A Plútó pedig mindig valamilyen kényszeres kötődést jelez.

A fényszögek minősége jelöli a támogató vagy feszültségkeltő hatásokat.

Párhoroszkóp esetén a Nap, Hold, Mars, Vénusz a fő meghatározók, de a többi elem is további belátásokat képes nyújtani. Ezen kívül még fontosak a Nap jegy uralkodó bolygójának kapcsolódásai is. Szakmai viszony esetén a tevékenység fajtáját is figyelembe kell vennünk, de általában a Merkúr, Mars, Jupiter és Szaturnusz kapcsolódásaira érdemes figyelnünk.

Egy adott kapcsolatod jobb megértésében a teljes Kapcsolati elemzés segíthet. Kattints ide egy teljes elemzés leírásának megtekintéséhez.


asztrológus tanácsadó