Asztrológiai előrejelzés, horoszkóp elemzés, asztrológus tanácsok

Honlapunk regisztrációt követően születési adataid alapján készíti el személyes elemzéseidet, előrejelzéseidet.

Csatlakozz te is több, mint 52.000 regisztrált olvasónk táborába.

Regisztrációhoz kattints ide

Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kötelező megadnod) és nem fogsz kapni kéretlen üzeneteket.


Ha regisztrálsz:

  • Elolvashatod csak neked szóló napi horoszkóp előrejelzésed, a napi kedvező területek (siker, romantika, motiváció vagy kitartás) kijelzésével és személyes Hold ciklusod értelmezésével: Napi horoszkóp
  • Láthatod egyedi születési és kapcsolati horoszkóp elemzéseidet, interaktív horoszkóp ábrákkal, rejtett Aszcendensed és Szerencsepontod értelmezésével:
    Személyes horoszkópPárkapcsolati horoszkóp elemzés
  • Megtekintheted Jónás naptáradat, használhatod online horoszkópkészítőnket.

⤹  Regisztrációhoz kattints ide  ⤸

Asztrológiai előrejelzés

belépés után személyes képletedhez igazodó tanácsokat olvashatsz.

Reggel: Az elnyomott érzések kényszeres cselekvésekké alakulhatnak át. Ha úgy érezzük, hogy valamit meg kell csinálnunk vagy mondanunk, érdemes előbb a következményeket is megfontolnunk. Az erőjátszmák gyakoribbak lehetnek. Gondolkodjunk mélyebben, mielőtt elszántan előrelendülünk.

Délelőtt: Az érzések és vágyak mintha felkavarodnának körülöttünk. Kihívást jelent egyensúlyt teremteni közöttük. A kezdeményezések zavarosak lehetnek, ezért jobb kerülnünk a bizonytalan kimenetelű helyzeteket. Hagyjuk, hogy a vizek lecsillapodjanak, s csak ezután döntsünk.

Délután: Mintha folyamatosan körbe járnánk. Lehet, hogy úgy érezzük, hogy egy nagy eredményt sikerült elérnünk, de mondjunk le inkább róla, ha túl nehéz azt megtartani. Az erőfeszítéseinknek most kisebb az eredménye.

Fogyó holdban hatékonyabban végezhető minden tisztítás, aktívítás és energia felhasználás.

Holdnaptár megtekintése

Fontos megjegyzés:

Ingyenes tanácsadást nem vállalunk. A honlap által készített elemzéseket neked kell értelmezned élethelyzetedre.

Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


4.96 | 359 vélemény/értékelés alapján

Minden szuper, viszont, vagy vaksi vagyok, vagy tényleg nincs olyan lehetőség, hogy ajándékba előfizethessek napi előrejelzést egy barátnak..?
2022.9.15 -Timi
aranycsillag.net ,

Minden szuper, viszont, vagy vaksi vagyok, vagy tényleg nincs olyan lehetőség, hogy ajándékba előfizethessek napi előrejelzést egy barátnak..?

Válasz: Kedves Timi, ha már van fiókja a honlapon, akkor lehet a banki utalásnál a közleménybe a fiókja nevét beírni. Ha még nincs fiókja, akkor előbb kell egyet regisztrálni számára, a születési adataival. S ahhoz lehet kérni az előfizetést.

business 0.3

Kedves Csaba, a mestertábla egy igazi csemege a történészeknek, csak néhány példa:- Szaturnusz-Uránusz oppozíció: 1918 őszi forradalmak és felfordu
2022.5.31 -Morován Zsolt
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba,

a mestertábla egy igazi csemege a történészeknek, csak néhány példa:
- Szaturnusz-Uránusz oppozíció: 1918 őszi forradalmak és felfordulás, 1919 kommunista hatalomátvétel, majd a végén Trianon (20 június)
- Jupiter kedvező fényszögei 1938-39-40: több elszakított országrész visszacsatolása, a végén Erdély visszatérésével (40 augusztus)
-Szaturnusz kvadrát Neptunusz 1944 vége 45 tavasza: Szovjet gyarmatosítás
-Szaturnusz-Neptunusz együttállás 1989-ben: rendszerváltás

Válasz: Kedves Zsolt, ez is volt a szándékom vele, hogy további vizsgálódásokra késztessek.

business 0.3

Mt jelent az a mondat hogy támogatás értékek feltárására?
2022.5.19 -Jencski maria
aranycsillag.net ,

Mt jelent az a mondat hogy támogatás értékek feltárására?

business 0.3

Kedves Csaba!Ezen a módon is megpróbálok egy meghosszabbítását kérni,mert ebben a hónapban lejár az elemzés lehetősége.Mennyit kellene utalnom a m
2022.4.18 -Aranyi Ibolya
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Ezen a módon is megpróbálok egy meghosszabbítását kérni,mert ebben a hónapban lejár az elemzés lehetősége.
Mennyit kellene utalnom a meghosszabbítását
Köszönettel
Aranyi Ibolya

Válasz: Kedves Ibolya, az előfizetés egy évre 3000 Ft, két évre 5500 Ft lenne.

business 0.3

Kedves Csaba! Ha nem ajánlott aznap a fogtömés,de 1,5 hónapja várok arra az időpontra,nem tudok máskor menni s amúgy is nagyon szükséges már,akkor azn
2022.4.09 -Csilla
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Ha nem ajánlott aznap a fogtömés,de 1,5 hónapja várok arra az időpontra,nem tudok máskor menni s amúgy is nagyon szükséges már,akkor aznap nem sikerül úgy a fogászat vagy elronthat valamit?
Inkább lemondjam?

Válasz: Kedves Csilla, sürgősség vagy kényszer helyzet esetén az ember azt fogadja el ami van. Pl. ha még további hónapokat kellene várni és közben romolhatna a fog állapota, akkor inkább be kell vállalni a tömést, még ha lehet nem is lesz ideális az eredmény. Amennyiben hamarosan lehet jobb időpontot találni, akkor azt kell választani.

business 0.3

Meg fogják tudni az emberek. ♒
2022.3.29 -Nagy Martin
aranycsillag.net ,

Meg fogják tudni az emberek. ♒

business 0.3

Kedves Csaba! Az elmúlt 3 napban egy négyszeres T-kvadrátom volt enyhítő fényszögek nélkül. A Mars hozta létre, mert beérkezve a radix szaturnusz szem
2022.3.10 -Erzsébet
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Az elmúlt 3 napban egy négyszeres T-kvadrátom volt enyhítő fényszögek nélkül. A Mars hozta létre, mert beérkezve a radix szaturnusz szembenállásába összekötötte a szaturnusz-uránusz, szaturnusz-nap radix kvadrátokat T-kvadráttá. Létezhet, hogy nem hozott semmilyen külső bajt számomra? Vagy arrébb kell állítani az aszcendenst, mert 6 nappal azelőtt volt egy nagyfeszültségű helyzet.

Válasz: Ha nem az Aszcendens volt érintve, akkor nem kell módosítani a születési időn. A miértek feltárása a teljes képlet vizsgálatát igényelné.

business 0.3

A Venusz-Mars egyuttallasai kapcsan tanulsagkeppen az osszegzes:Az asztrologiai hatasok olyan jelzesek, amelyek elore jeleznek bizonyos hatasokat, d
2022.3.08 -szegi
aranycsillag.net ,

A Venusz-Mars egyuttallasai kapcsan tanulsagkeppen az osszegzes:
Az asztrologiai hatasok olyan jelzesek, amelyek elore jeleznek bizonyos hatasokat, de az, hogy ezen hatasok milyen torteneseket, esemenyeket valtanak ki, csakis utolag lathato.

A februari egyuttallasukkor az EU tortenelmi egyuttmukodesi egyezmenyt irt ala az afrikai orszagok tobbsegevel, a marciusi egyuttallaskor pedig letrejott a nemzetkozi megallapodas az irani atomenergiai programrol.

business 0.3

Kedves Csaba!A fizikai bioritmusom -63% van,és egyre lejjebb esik. Elég kutyául érzem magam. Nyomom az ágyat meghüléssel. Valós nagyon az érték.
2022.3.01 -Olasz Ilona
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
A fizikai bioritmusom -63% van,és egyre lejjebb esik. Elég kutyául érzem magam. Nyomom az ágyat meghüléssel. Valós nagyon az érték.

Válasz: Gyógyulás kívánok.

business 0.3

Kedves Csaba! Szívből köszönöm a sok valós és értékes tudást és információt amelyből tanulhatok minden nap. Hihetetlen, hogy mennyire tükrözik a v
2022.2.22 -Nagyné Akai Katalin
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!

Szívből köszönöm a sok valós és értékes tudást és információt amelyből tanulhatok minden nap. Hihetetlen, hogy mennyire tükrözik a valóságot az Ön előre jelzései.
Jó egészséget és további sok sikert kívánok!
Köszönöm

business 0.3