Czompó Csaba asztrológus, asztrológiai előrejelzés, horoszkóp


Oldalunkon:

Ha regisztrálsz (díjmentesen és kötelezettség nélkül):

  • Belépés után olvashatod személyes napi horoszkóp előrejelzésed, mely nemcsak csillagjegyedet elemzi, hanem pontos születési dátumod, személyes képleted szerint értelmez.
  • Személyre szabott elemzés ízelítőket próbálhatsz ki (személyes horoszkóp és párhoroszkóp).
  • Egyedi több hónapos előrejelzéseket igényelhetsz, szintén személyes képleted alapján. Ezekhez még egy ajándék, éves szolár horoszkópot is adunk neked, mely jelen életéved főbb fejleményeit írja le.
  • Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kötelező megadnod) és nem árasztunk el kéretlen üzenetekkel.

Asztrológiai elemzéseink, előrejelzéseink tágítják önismeretedet, rálátást adnak körülményeidre, várható lehetőségeidre a megfontoltabb döntések érdekében. Rajtad múlik, hogy mennyit és milyenképp hasznosítasz belőlük.
Elolvashatod látogatóink értékeléseit is, vagy te is hagyhatsz véleményeket.

Kellemesen hasznos időtöltést kívánok.
Czompó Csaba, asztrológus tanácsadó.
Lépj be az igazi asztrológia világába, hogy láthasd személyes napi horoszkópodat, mely születési helyed és időd alapján készül el.Fontos megjegyzés:

Mivel az Egyensúly elvét alkalmazom ingyenes tanácsadást nem vállalok. Ha alapos és részletbe menő személyes elemzésre lenne szüksége, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani. Az ingyenes tanácsokra való felkérések megválaszolatlanul maradnak részemről.

Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.


Vélemény/értékelés írása

Kedves Csaba!Nagyra értékelem útmutatásaidat, és külön köszönet a tiszta, világos, - laikus számára is érthető/követhető -, sallango
2016.12.08 - Klári

Kedves Csaba!
Nagyra értékelem útmutatásaidat, és külön köszönet a tiszta, világos, - laikus számára is érthető/követhető -, sallangok nélküli elemzéseket/előrejelzéseket.
Ez úton is köszönet! 🙂


Köszönöm Csaba!Már MINDENT értek!!!!!maximális a tájékoztatás!!további sikert a munkádhoz!üdv.Ilona
2016.12.02 - Fülöp Ilona Mária

Köszönöm Csaba!Már MINDENT értek!!!!!
maximális a tájékoztatás!!további sikert a munkádhoz!üdv.Ilona


Imádom.Nem véletlen hosszabbítottam egy évre... mert többre nem lehet 🙂
2016.11.12 - Laho Katalin

Imádom.
Nem véletlen hosszabbítottam egy évre... mert többre nem lehet 🙂


Kedves Csaba!Nagyon hasznos oldal, az eddigi legjobb amit olvastam, láttam. Konkrétumok ködösítés helyett. Nagyon tetszett a kapcsolati elem
2016.11.03 - Mónika

Kedves Csaba!

Nagyon hasznos oldal, az eddigi legjobb amit olvastam, láttam. Konkrétumok ködösítés helyett. Nagyon tetszett a kapcsolati elemzés, jobban megértettem a környezetemben élők viselkedését. Nagyon pontos képet ad az emberekről, viszonyulásokról. Csak gratulálni tudok, tehetséges vagy a szakmádban!


Mióta az előrejelzéseket olvasom, jobban megértem az életem történéseit, és önmagam. A reggeli kávé mellől elmaradhatatlan! Hálásan kö
2016.11.02 - Attila

Mióta az előrejelzéseket olvasom, jobban megértem az életem történéseit, és önmagam. A reggeli kávé mellől elmaradhatatlan! Hálásan köszönöm!
Minden jót kívánok! ☺️


aranycsillag.net , 5.0 5.0 140 140 Köszönöm a hozzám való végtelen nagy türelmet. Hálámat, csak e pár szavakkal tudom jellemezni. Mné.