Czompó Csaba asztrológus, asztrológiai előrejelzés, horoszkóp


Asztrológiai előrejelzés applikáció mobilra. Részletekért kattints ide.

Oldalunkon:

Ha regisztrálsz (díjmentesen és kötelezettség nélkül):

  • Belépés után olvashatod személyes napi horoszkóp előrejelzésed, mely nemcsak csillagjegyedet elemzi, hanem pontos születési dátumod, személyes képleted szerint értelmez.
  • Személyre szabott elemzés ízelítőket próbálhatsz ki (személyes horoszkóp és párhoroszkóp).
  • Egyedi több hónapos előrejelzéseket igényelhetsz, szintén személyes képleted alapján. Ezekhez még egy ajándék, éves szolár horoszkópot is adunk neked, mely jelen életéved főbb fejleményeit írja le.
  • Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kötelező megadnod) és nem küldünk ki kéretlen üzeneteket.

Asztrológiai elemzéseink, előrejelzéseink tágítják önismeretedet, rálátást adnak körülményeidre, várható lehetőségeidre a megfontoltabb döntések érdekében. Rajtad múlik, hogy mennyit és milyenképp hasznosítasz belőlük.
Elolvashatod látogatóink értékeléseit is, vagy te is hagyhatsz véleményeket.

Kellemesen hasznos időtöltést kívánok.
Czompó Csaba, asztrológus tanácsadó.
Lépj be az igazi asztrológia világába, hogy láthasd személyes napi horoszkópodat, mely születési helyed és időd alapján készül el.Fontos megjegyzés:

Mivel az Egyensúly elvét alkalmazom ingyenes tanácsadást nem vállalok. Ha alapos és részletbe menő személyes elemzésre lenne szüksége, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani. Az ingyenes tanácsokra való felkérések megválaszolatlanul maradnak részemről.

Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.


Vélemény/értékelés írása

Kedves Csaba! Tűpontosan írta le azt a rendkívül bonyolult élethelyzet, melybe a munkahelyi jelentősen megváltozott és megnövekedett feladata
2017.10.31 - Bodnár Tünde
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Tűpontosan írta le azt a rendkívül bonyolult élethelyzet, melybe a munkahelyi jelentősen megváltozott és megnövekedett feladataim miatt kerültem. Ráadásul a magánéletem is különleges helyzeteket produkál, amiket ugyancsak tökéletesen kifejtett az előrejelzésében. Én magam sem tudtam volna jelenlegi érzéseim, gondolataim kifejezni szavakkal, én inkább csak pontosan érzem azt, amit Ön mondatokban foglalt. Rendkívül sokat jelent számomra ez a megerősítés, mert bizonyítja, hogy hagyatkozhatok a megérzéseimre új, mert a külső körülmények, bolygó állások is támogatnak ebben.
Nagyon szépen köszönöm komoly munkáját, amit az elemzések elkészítésébe fektet folyamatosan.
A weboldal fantasztikus fejlődésen ment át az utóbbi években, szeretem az írásait, nagyon világos és lényegre törő magyarázatokkal és megfogalmazással hozza közelebb nekünk laikusoknak az asztrológiát, Egyre jobban értem a nyelvezetét és az alapfogalmak egyre jobban letisztulnak bennem.
Jó egészséget és sok erőt kívánok további áldozatos munkájához.
Nagy tisztelettel és hálával tartozom Önnek! Nagyon-nagyon köszönöm minden előrejelzését és elemzését, amit az utóbbi években készített nekem.
Ūdvözlettel: Bodnár Tünde

business 0.3

Köszönöm szépen Csaba.
2017.10.10 - Holdvilág
aranycsillag.net ,

Köszönöm szépen Csaba.

business 0.3

Kedves Csaba Nagyon koszonom a kedvezo lehetoseget es a szolar horoszkopot is. Azt nem ertem, hogy a "tranzitok a hazakban"mikorra, milyen datumra v
2017.10.05 - Videki Eva
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba
Nagyon koszonom a kedvezo lehetoseget es a szolar horoszkopot is. Azt nem ertem, hogy a "tranzitok a hazakban"mikorra, milyen datumra vonatkozik, es a tranzitok/progressziok alatt miert nincs aktualis egyezes, vagyis, hogy ez mit jelent.
Koszonom
V Eva

business 0.3

Minden előrejelzés akkor jön, amikor jönnie kell és ott hat, ahol szükséges! Nagyon hálás vagyok érte. Köszönöm 🙂
2017.9.13 - Király Andrea
aranycsillag.net ,

Minden előrejelzés akkor jön, amikor jönnie kell és ott hat, ahol szükséges! Nagyon hálás vagyok érte. Köszönöm 🙂

business 0.3

Kedves Csaba!Hálásan köszönöm ezt a villámgyors, alapos, és részletes elemzést. Teljesen magamra ismertem a hosszasan kifejtett elemzésben
2017.9.07 - FERINCZ HAJNALKA
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!

Hálásan köszönöm ezt a villámgyors, alapos, és részletes elemzést. Teljesen magamra ismertem a hosszasan kifejtett elemzésben.
Amit leírtam, ami nagyon rossz volt, és ezért elakadtam, megrekedtem életem ezen pontján, megerősített, hogy annak a rossz szakasznak vége lett a csillagok állása szerint is az életemben. Most már sokkal gyorsabb lesz azon a téren is a gyógyulás, és felejtés.

Mindenkinek szívből ajánlom!

business 0.3

aranycsillag.net , 5.0 5.0 167 167 Kedves Csaba, köszönöm szépen az elemzést, nagy segítség lesz az elkövetkező évben.