Czompó Csaba asztrológus, asztrológiai előrejelzés, horoszkóp


Oldalunkon:

Ha regisztrálsz (díjmentesen és kötelezettség nélkül):

  • Belépés után olvashatod személyes napi horoszkóp előrejelzésed, mely nemcsak csillagjegyedet elemzi, hanem pontos születési dátumod, személyes képleted szerint értelmez.
  • Személyre szabott elemzés ízelítőket próbálhatsz ki (személyes horoszkóp és párhoroszkóp).
  • Egyedi több hónapos előrejelzéseket igényelhetsz, szintén személyes képleted alapján. Ezekhez még egy ajándék, éves szolár horoszkópot is adunk neked, mely jelen életéved főbb fejleményeit írja le.
  • Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kötelező megadnod) és nem árasztunk el kéretlen üzenetekkel.

Asztrológiai elemzéseink, előrejelzéseink tágítják önismeretedet, rálátást adnak körülményeidre, várható lehetőségeidre a megfontoltabb döntések érdekében. Rajtad múlik, hogy mennyit és milyenképp hasznosítasz belőlük.
Elolvashatod látogatóink értékeléseit is, vagy te is hagyhatsz véleményeket.

Kellemesen hasznos időtöltést kívánok.
Czompó Csaba, asztrológus tanácsadó.
Lépj be az igazi asztrológia világába, hogy láthasd személyes napi horoszkópodat, mely születési helyed és időd alapján készül el.Fontos megjegyzés:

Mivel az Egyensúly elvét alkalmazom ingyenes tanácsadást nem vállalok. Ha alapos és részletbe menő személyes elemzésre lenne szüksége, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani. Az ingyenes tanácsokra való felkérések megválaszolatlanul maradnak részemről.

Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.


Vélemény/értékelés írása

Köszönöm Csaba!Már MINDENT értek!!!!!maximális a tájékoztatás!!további sikert a munkádhoz!üdv.Ilona
2016.12.02 - Fülöp Ilona Mária

Köszönöm Csaba!Már MINDENT értek!!!!!
maximális a tájékoztatás!!további sikert a munkádhoz!üdv.Ilona


Imádom.Nem véletlen hosszabbítottam egy évre... mert többre nem lehet 🙂
2016.11.12 - Laho Katalin

Imádom.
Nem véletlen hosszabbítottam egy évre... mert többre nem lehet 🙂


Kedves Csaba!Nagyon hasznos oldal, az eddigi legjobb amit olvastam, láttam. Konkrétumok ködösítés helyett. Nagyon tetszett a kapcsolati elem
2016.11.03 - Mónika

Kedves Csaba!

Nagyon hasznos oldal, az eddigi legjobb amit olvastam, láttam. Konkrétumok ködösítés helyett. Nagyon tetszett a kapcsolati elemzés, jobban megértettem a környezetemben élők viselkedését. Nagyon pontos képet ad az emberekről, viszonyulásokról. Csak gratulálni tudok, tehetséges vagy a szakmádban!


Mióta az előrejelzéseket olvasom, jobban megértem az életem történéseit, és önmagam. A reggeli kávé mellől elmaradhatatlan! Hálásan kö
2016.11.02 - Attila

Mióta az előrejelzéseket olvasom, jobban megértem az életem történéseit, és önmagam. A reggeli kávé mellől elmaradhatatlan! Hálásan köszönöm!
Minden jót kívánok! ☺️


Kedves Csaba!Nagyon sokat segített a születési idő pontosítással. Így egyértelműen könnyebb megértenem, milyen hatások, illetve energi
2016.10.18 - Krisztina

Kedves Csaba!

Nagyon sokat segített a születési idő pontosítással. Így egyértelműen könnyebb megértenem, milyen hatások, illetve energiák vannak körülöttem, és az utólagos kérdések megválaszolását is nagyon köszönöm! Igazán hálás vagyok érte 🙂

Kedves, megbízható, és készséges, jól alátámasztja állításait. Mindenkinek csak szívből ajánlani tudom.


aranycsillag.net , 5.0 5.0 139 139 Így legyen nagyon várok egy pozitív állásvisszajelzést 🙂