Czompó Csaba asztrológus, horoszkóp előrejelzés

Fejleszd önismeretedet egy személyes horoszkóp elemzéssel.
Fejleszd önismeretedet egy személyes horoszkóp elemzéssel.

Oldalunkon:

Ha regisztrálsz (díjmentesen és kötelezettség nélkül):

  • Elolvashatod csak neked szóló napi előrejelzésed, a napi kedvező területek (siker, romantika, motiváció vagy kitartás) kijelzésével elorejelzes
  • Láthatod egyedi születési és kapcsolati horoszkóp elemzéseidet, interaktív horoszkóp ábrákkal, rejtett Aszcendensed és Szerencsepontod értelmezésével:
    Személyes horoszkópPárkapcsolati horoszkóp elemzés

Regisztrációhoz kattints ide

Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kötelező megadnod) és nem küldünk ki kéretlen üzeneteket.

Asztrológiai elemzéseink, előrejelzéseink tágítják önismeretedet, rálátást adnak körülményeidre, várható lehetőségeidre a megfontoltabb döntések érdekében. Csatlakozz te is több ezer elégedett olvasónk táborába, kiknek pozitív értékeléseit, visszajelzéseit megtalálhatod honlapunkat böngészve.

Kellemesen hasznos időtöltést kívánok.
Czompó Csaba, asztrológus tanácsadó.
vissza a lap tetejére

Asztrológiai előrejelzés

belépés után személyes képletedhez igazodó tanácsokat olvashatsz.

Reggel: Érzéseinket meggyőződéssel tudjuk kifejezni. A most adódó helyzetek átláthatóbbak, mert a fej és a szív egymást támogatják cselekedeteinkben. Gondolataink és beszélgetéseink nyugodtabbak és könnyebb együttműködnünk társainkkal.
Jó idő nehezen kifejezhető érzések közlésére, anélkül, hogy ezeket szavakba foglalnánk. Intuitív „antennáink” aktívabbak, jobban működnek. Az ösztönöket vagy a képzeletet érintő tervek támogatásra lelnek. Kövessük nyugodtan megérzéseinket.

Délelőtt: Használjuk ki a viszonylag stabil, de hűvös érzelmi környezetet határaink javítására, megszilárdítani régi barátságainkat. Biztassunk másokat. Egy szerény dicséret is valószínűleg elegendő. Érdemes a biztonságos határokon belül maradnunk.

Délután: Könnyebb a „színfalak mögötti” tevékenység. A várható jutalmak nagyobbak lehetnek. Ha tudjuk, hogy nyerni fogunk, nem szükséges kimutatnunk ezt, így a felesleges versengés és a konfliktusok is elkerülhetők. A kölcsönös nyereségre való törekvés a követendő út.

Fogyó holdban hatékonyabban végezhető minden tisztítás, aktívítás és energia felhasználás.

Holdnaptár megtekintése

Fontos megjegyzés:

Ingyenes tanácsadást nem vállalok. A honlapunk által készített ingyenes elemzéseket neked kell értelmezned élethelyzetedre. Ha általam személyesen készített elemzést szeretnél, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani.

Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


4.97 | 220 vélemény/értékelés alapján

Nagyszerű köszönöm szépen!!!
2019.2.24 -EVA
aranycsillag.net ,

Nagyszerű köszönöm szépen!!!

business 0.3

Kedves Csaba, de jó lenne, ha fiókomon belül kis jegyzeteket tudnék írni, az adott naphoz, bolygóálláshoz, így tudatosítva, emlékeztetve magam a folya
2019.2.23 -Anonymous
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba, de jó lenne, ha fiókomon belül kis jegyzeteket tudnék írni, az adott naphoz, bolygóálláshoz, így tudatosítva, emlékeztetve magam a folyamatokra, eseményekre... tudom ez már túl sok lenne a jóból 🙂 óriási segítség így is ahogy van!Köszönöm a munkátokat!

business 0.3

Egyszerűen nagyszerű! Köszönöm a pontosítást!
2019.2.19 -goldorogi
aranycsillag.net ,

Egyszerűen nagyszerű! Köszönöm a pontosítást!

business 0.3

Kedves Csaba! Lenyűgöz a tudása, minden nap mértani pontossággal betalál nálam minden előrejelzése!Köszönöm! Üdvözlettel: R.Emese
2019.2.18 -Emese
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Lenyűgöz a tudása, minden nap mértani pontossággal betalál nálam minden előrejelzése!
Köszönöm! Üdvözlettel: R.Emese

business 0.3

Kedves Csaba! Nagyon köszönöm a személyes horoszkóp elemzésemet és a tanácsadást is. Mindkét esetben bebizonyosodott, hogy kiváló munkát végez. Anita<
2019.2.11 -Anita
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Nagyon köszönöm a személyes horoszkóp elemzésemet és a tanácsadást is. Mindkét esetben bebizonyosodott, hogy kiváló munkát végez. Anita

business 0.3