Kezdőlap » Asztrológia » Nap, Merkúr és Neptunusz együttállás 2023

Nap, Merkúr és Neptunusz együttállás 2023

A bolygók együttállása mindig két minőség egyesülésére utal. Ritkábban fordul elő, hogy három bolygó kerüljön egy fokon belüli közelségbe. 1900 és 2050 között kb. 450 ilyen alkalom látható. 2023-ban csak március 15-17. között lesz ilyenben részünk, amint a Nap, Merkúr és Neptunusz találkozik a Halak 25. fokán.

2023 hármas együttállásKülönlegesnek számít ez az időszak, mert sokkal élénkebb belátásunk lehet lelki folyamatainkba. A meditatív tevékenység új belátásokat nyújthatnak tudatalattinkba.

Azonban az Ikrek jegyében haladó Mars közben támadja is a Halak bolygókat, így kerülendő mindenféle komoly üzleti tárgyalás, szerződéskötés, vásárlás illetve a nem sürgősségi jellegű műtétek. Félrevezetés áldozatai lehetünk. Ha bármilyen nagy eseményről értesülünk a médiából biztosak lehetünk benne, hogy a bemutatott helyzet megtévesztő és torzítva lesz. Az elkövetők biztosan nem azok lesznek, akikre a kezdeti jelek mutatnak.

A helyzet drámaiságát növeli, hogy a Vénusz és Plútó sorsfokon keresztezik egymást, ami valamilyen nagyobb rombolásra utal.

Személyes szinten segíthet feltárni, hogyan szoktunk hazudni magunknak. A legjobb ha nem éljük bele magunkat a körülöttünk levő eseményekbe, hanem szemlélődő álláspontot veszünk fel és nem sietjük el a következtetések levonását.

Előfizető olvasóink láthatják, hogy milyen személyes bolygóhatásokra számíthatnak ezekben az inspiráló, de egyben kaotikus és felkavaró napokban. Részletekért kattints ide.