Mobilos felhasználóink számára

Android rendszerre:

Mobilos felhasználóink számára honlapunk web app formájában is elérhető Android-on Mobile Chrome böngészőt használva. Az applikáció előnye, hogy nem kell kikeresni az oldalt a böngészőben, elég csak az ikonjára kattintani a kezdőképernyőn, mely így gyorsabban hozzáférhető.

webappAz applikáció egy kattintással telepíthető a kezdő képernyőre:

A telepítésre való felhívás (lásd baloldali ábra) akkor jelenik meg ha legalább két alkalommal felkerestük a honlapot és a két látogatás között legalább 5 perc telt el.

Ha az X-re kattintunk és ezzel elrejtjük a felhívást, akkor ez többet nem jelenik meg.

kezdő képernyőAmennyiben a későbbiekben meggondoljuk magunkat, az app telepítéséhez be kell mennünk a Mobile Chrome menüjébe (a menüt jobboldalt felül három egymás feletti pont jelzi), majd rá kell kattintanunk a “Hozzáadás a kezdőképernyőhöz” opcióra (lásd jobboldali ábra).

 

IOS rendszerre:

Az Iphone nem ismeri még ezt a legújabb webes technológiát, de rá lehet venni, hogy a honlapunkat szintén gyorsabban nyissa meg:

Lent középen van egy kocka felfelé mutató nyíllal. Ha rákattintunk előjön egy menü lehetséges opciókkal. Innen kiválaszthatjuk az “Add to Home Screen” (“Kezdőképernyőhöz adás”) opciót.