Kezdőlap » Asztrológia » A tranzit Szaturnusz fényszögei

A tranzit Szaturnusz fényszögei

Tranzit-tranzit fényszögek:
Felelősség, határok, korlátoztatás vagy rendszerezés, alapjaink erősítése.

Szaturnusz szembenállás Uránusz
Erős nyugtalanság érezhető a levegőben. Szabadságunk érvényesítése biztonság érzetünket gyengíti. Hirtelen és váratlan fordulatok adódhatnak, amelyek arra kényszerítenek bennünket, hogy másképp viszonyuljunk vagy szabadítsuk fel magunkat régi szokások hatása alól. A kudarcok átmenetiek és gyakran vezetnek új, kreatív megoldásokhoz. Kettősség szövi át kapcsolatainkat is. Kihívást jelent egy döntést meghozni és kitartani mellette.

Szaturnusz együttállás Neptunusz
A szabályok és határokhoz való viszonyulásunk könnyedebbé, lazábbá válik. Képesek vagyunk látni, hogy mi a lényeges, mi az idejét múlt, felületes. Több régebbi ragaszkodásunkat engedhetjük el és könnyebb bepillantást nyernünk a lét mélyebb törvényeibe.

Szaturnusz szextil Neptunusz, Szaturnusz trigon Neptunusz
A szabályok és határokhoz való viszonyulásunk könnyedebbé, lazábbá válik. Képesek vagyunk látni, hogy mi a lényeges, mi az idejét múlt, felületes. Több régebbi ragaszkodásunkat engedhetjük el és könnyebb bepillantást nyernünk a lét mélyebb törvényeibe.

Szaturnusz kvadrát Neptunusz
Eszméink, minden amit kedvesnek tartunk és a valóság ütközése. Kiábrándulások lehetségesek ebben az időszakban. Életünk szerkezetének fontos részei oldódhatnak fel. Olyan dolgok, amelyek régebb elbűvölőnek tűntek, most a valóság próbája elé kerülnek.

Szaturnusz szembenállás Neptunusz
Eszméink, minden amit kedvesnek tartunk és a valóság ütközése. Kiábrándulások lehetségesek most. Életünk szerkezetének fontos részei oldódhatnak fel. Olyan dolgok, amelyek régebb elbűvölőnek tűntek, most a valóság próbája elé kerülnek.

Szaturnusz együttállás Plútó
Ez egy olyan időszak, amikor erős az elkötelezettségünk céljainkhoz. Elégedettségünk származhat a jól végzett munkákból, főleg ha azok jelentőséggel bírnak számunkra. Kiváló idő a türelemhez és kiirtani minden szükségtelent, hogy az igazán lényegire koncentrálhassunk.

Szaturnusz szextil Plútó, Szaturnusz trigon Plútó
Ez egy olyan időszak, amikor erős az elkötelezettségünk céljainkhoz.Elégedettségünk származhat a jól végzett munkákból, főleg ha azok jelentőséggel bírnak számunkra. Nagyon tisztán láthatjuk magunkat és céljainkat. Kiváló idő a türelemhez és kiirtani minden szükségtelent, hogy az igazán lényegire koncentrálhassunk.

Szaturnusz kvadrát Plútó
Hatalmi harcok, frusztrációk, és manipuláció a témája ennek a hosszú távú hatásnak. Lehetséges, hogy vágyódunk a változásra, de úgy érezhetjük, hogy mások vagy a körülmények akadályoznak. Megtörténhet az is, hogy az elkerülhetetlen változásoknak akarunk ellenállni. A kitartás jövedelmezőnek bizonyul és nyilvánvalóvá válik, hogy módosítanunk kell elvárásainkon.