Kezdőlap » Asztrológia » A tranzit Jupiter fényszögei

A tranzit Jupiter fényszögei

Tranzit-tranzit fényszögek:
Több lehetőség a kibontakozásra, de ennek kedvező vagy kedvezőtlen voltát a fényszög határozza meg.

Jupiter együttállás Szaturnusz
Nem megfelelő idő, rövidítőket keresnünk, mert valószínű, hogy nem lesznek működőképesek. A könnyű megoldások nem használhatóak ilyenkor. Gyakorlatiasabbak vagyunk és ítélőerőnk is élesebb, nagyobb elégedettségünk származhat gyakorlati megvalósításainkból. Tegyünk lépéseket a fejlődés irányába, de maradjunk óvatosak, a kellemetlenségek megelőzése érdekében.

Jupiter szextil Szaturnusz, Jupiter trigon Szaturnusz
Az építő megvalósítások ideje. Gyakorlatiasabbak vagyunk és ítélőerőnk is élesebb, nagyobb elégedettségünk származhat gyakorlati megvalósításainkból. Legjobban úgy hasznosíthatjuk ezt a hangulatot, ha megtaláljuk az élvezetet az élet egyszerű örömteli dolgaiban.

Jupiter kvadrát Szaturnusz
Ha nagyban akarunk gondolkodni, akadályokkal találkozhatunk. Ideje lehet újraszervezni céljainkat és életvitelünket egyaránt. Új kihívásokat kereshetünk, akár kényszerből adódóan is, mert dolgaink nem elképzeléseink szerint haladnak. Jobb régi terveket felújítani, mint teljesen újakba kezdeni. Tegyünk lépéseket a fejlődés irányába, de maradjunk óvatosak, a kellemetlenségek megelőzése érdekében.

Jupiter szembenállás Szaturnusz
Szabadság, fejlődési vágyunk és felelősségeink ellentétbe kerülnek. Hibákat fedezhetünk fel nagyobb terveinkben, ami eleinte zavaró, de később beláthatjuk, hogy a módosítások szükségesek voltak. Az élet körülményei lassításra ösztönöznek. Ha nagyban akarunk gondolkodni, akadályokkal találkozhatunk. Ideje újraszervezni céljainkat és életvitelünket egyaránt.

Jupiter együttállás Uránusz
Kockázatokat vállalhatunk a szabadság kedvéért. Ugyanakkor érdemes figyelnünk, hogy ne kerüljük a felelősséget a fontos dolgokat illetően. Szerencsés események történhetnek, annak következtében, hogy hajlandóbbak vagyunk szokatlan és új megközelítéseket kipróbálni. Bátrabbnak és optimistábbnak érezhetjük magunkat. Nagy a lelkesedés, szabadság és kaland vágyunk is erős.

Jupiter szextil Uránusz, Jupiter trigon Uránusz
Nyitottabbak vagyunk az új megközelítések és hozzáállások irányába. Szerencsés események történhetnek, annak következtében, hogy hajlandóbbak vagyunk a szokatlan és újabb megközelítéseket kipróbálni. Kedvez a csoportos tevékenységeknek, főleg amelyek újító szelleműek. A kilátások derűsebbek és előre mutatók.

Jupiter kvadrát Uránusz
Változásokat lehet szükséges tennünk az életünkben vagy ezek ránk kényszeríthetik magukat. Ez egy lázongó, nyugtalan időszak, amikor jó elkerülnünk az értelmetlen változtatásokat. Nem megfelelő spekulációkhoz és utazásokhoz. Ebben az időben jobban meg tudunk nyílni az új gondolkodásmódok előtt, ellenben lehet kerüljük a felelősségvállalást a valóban fontos dolgokat illetően.

Jupiter szembenállás Uránusz
Változásokat kellhet tennünk életvitelünkben vagy ezek ránk erőltetik magukat. Ez egy lázongó, nyugtalan időszak, amikor jó elkerülnünk az értelmetlen változtatásokat. Nem megfelelő spekulációkhoz és utazásokhoz. Ebben az időszakban jobban meg tudunk nyílni az új gondolkodásmódok előtt, ellenben lehet kerüljük a felelősségvállalást a valóban fontos dolgokat illetően.

Jupiter együttállás Neptunusz
Önzetlen szellem és nagylelkűség, bővíteni látókörünket szokatlan vagy új élményeken keresztül. A gyakorlati megfontolások háttérbe kerülnek. Könnyebb áldozatokat hoznunk a nagyobb jó érdekében. A hétköznapi élet nem elég számunkra, mert éhezünk egy ideálisabb világra. Érdemes óvatos lenni jogi és üzleti ügyeinkben, mert figyelmen kívül hagyhatunk lényeges részleteket alaptalan kockázatokat vállalva.

Jupiter szextil Neptunusz, Jupiter trigon Neptunusz
Látókörünket bővíthetjük szokatlan vagy új élményeken keresztül. A gyakorlati megfontolások háttérbe kerülnek. Könnyebben hozunk áldozatokat a nagyobb jó érdekében. Nagylelkűbbek, együtt érzőbbek tudunk lenni és hitünk is erősebb.

Jupiter kvadrát Neptunusz
Mások vagy saját valótlan elvárásaink könnyen félrevezethetnek. Nehezebb összpontosítanunk a lényegi és valós részletekre, némi szervezetlenség és túlzás is lehetséges. Könnyebben veszünk kitérőt a gyakorlati megközelítésektől. Kiábrándulhatunk valamiből (vagy valakiből).

Jupiter szembenállás Neptunusz
Mások vagy saját valótlan elvárásaink könnyen félrevezethetnek. Nehezebb összpontosítanunk a lényegi és valós részletekre, némi szervezetlenség és túlzás is lehetséges. A rutin különösen nem kielégítő és könnyebben veszünk kitérőt a gyakorlati megközelítésektől. Kiábrándulhatunk valamiből (vagy valakiből).

Jupiter együttállás Plútó
Megfelelő idő a személyes fejlődéshez és terjeszkedéshez. Nagyra törőbbek vagyunk és siker iránti vágyunk erős. Egyik legnagyobb haszna ennek a hatásnak az önfejlesztésre való indíttatás. Hitünk is újjászülethet vagy nagyban megerősödik. Általában kedvez a nagyobb vállalkozásoknak és az üzletnek.

Jupiter szextil Plútó, Jupiter trigon Plútó
Kedvez az üzletnek és a kereskedelemnek. A jelentőség vágya nagyobb erőfeszítésekre ösztönöz személyes és szakmai céljaink elérése érdekében. Meggyőzési képességeink fokozottak. Az egyik legnagyobb haszna ennek a hatásnak az önfejlesztésre való indíttatás. Régebbi problémákra találhatunk megoldásokat vagy korábban rejtett erőforrásokat hasznosíthatunk.

Jupiter kvadrát Plútó
Érdemes mértéket tartani szerepünk és befolyásunk felfogását illetően. Hitünket kétségbe vonhatják, és szükség lehet egy jelentősebb szemléletváltásra. Szűklátókörűséggel találkozhatunk. Meggyőződéseink másokra erőltetése csalódásokhoz vezethet. A nagymértékű gondolatok helyénvalóak, amennyiben a részleteket is fontolóra vettük.

Jupiter szembenállás Plútó
Érdemes mértéket tartani szerepünk és befolyásunk felfogását illetően. Hitünket kétségbe vonhatják, és szükség lehet egy jelentősebb szemléletváltásra. Szűklátókörűséggel találkozhatunk. Meggyőződéseink másokra erőltetése csalódásokhoz vezethet. A nagymértékű gondolatok helyénvalóak, amennyiben a szükséges részleteket is fontolóra vettük.