Czompó Csaba asztrológus, asztrológiai előrejelzés, horoszkóp


Asztrológiai előrejelzés applikáció mobilra. Részletekért kattints ide.

Oldalunkon:

Ha regisztrálsz (díjmentesen és kötelezettség nélkül):

  • Belépés után olvashatod személyes napi horoszkóp előrejelzésed, mely nemcsak csillagjegyedet elemzi, hanem pontos születési dátumod, személyes képleted szerint értelmez.
  • Személyre szabott elemzés ízelítőket próbálhatsz ki (személyes horoszkóp és párhoroszkóp).
  • Egyedi több hónapos előrejelzéseket igényelhetsz, szintén személyes képleted alapján. Ezekhez még egy ajándék, éves szolár horoszkópot is adunk neked, mely jelen életéved főbb fejleményeit írja le.
  • Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kötelező megadnod) és nem küldünk ki kéretlen üzeneteket.

Asztrológiai elemzéseink, előrejelzéseink tágítják önismeretedet, rálátást adnak körülményeidre, várható lehetőségeidre a megfontoltabb döntések érdekében. Rajtad múlik, hogy mennyit és milyenképp hasznosítasz belőlük.
Elolvashatod látogatóink értékeléseit is, vagy te is hagyhatsz véleményeket.

Kellemesen hasznos időtöltést kívánok.
Czompó Csaba, asztrológus tanácsadó.
Lépj be az igazi asztrológia világába, hogy láthasd személyes napi horoszkópodat, mely születési helyed és időd alapján készül el.Fontos megjegyzés:

Mivel az Egyensúly elvét alkalmazom ingyenes tanácsadást nem vállalok. Ha alapos és részletbe menő személyes elemzésre lenne szüksége, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani. Az ingyenes tanácsokra való felkérések megválaszolatlanul maradnak részemről.

Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.


Vélemény/értékelés írása

ha nem is minden nap, de igyekszem heti többször átnézni az oldalad mióta beállítottad a paramétereim - nem tudtam belőni a születési helye
2013.4.12 - pmj
aranycsillag.net ,

ha nem is minden nap, de igyekszem heti többször átnézni az oldalad mióta beállítottad a paramétereim - nem tudtam belőni a születési helyem - korrekt, precíz, tanító és laikusok számára is kompetens program, tartalom...szívből gratulálva kívánok további jó munkát!

business 0.3

Igazán örülök, hogy rátaláltam az oldaladra. Nagyon sok értékes információval lettem gazdagabb és általad az asztrológia olyan részeibe
2013.4.07 - Csordás Marika
aranycsillag.net ,

Igazán örülök, hogy rátaláltam az oldaladra. Nagyon sok értékes információval lettem gazdagabb és általad az asztrológia olyan részeibe is bepillantást nyerhettem, melyhez eddig nem volt szerencsém. - Önismerettel gazdagított az oldalad.

business 0.3

Tisztelt Csaba.Figyelem az életem alakulását...a napi történéseket...Meg kell mondanom,hogy meglepődve látom,hogy írásaid,teljesen passzoln
2013.4.06 - Kiss Robi
aranycsillag.net ,

Tisztelt Csaba.
Figyelem az életem alakulását...a napi történéseket...Meg kell mondanom,hogy meglepődve látom,hogy írásaid,teljesen passzolnak.Sajnálom hogy nem vagyok most olyan anyagi helyzetben,hogy megrendeljem a a teljes elemzést.Addig is köszönöm a lehetőséget,és további sok sikert kívánok.

business 0.3

Tisztelt Csaba !Nagyon tisztelem a munkásságodat, önzetlenül tanítasz bennünket. Jómagam már idősödő korba léptem és most kezd érdek
2013.4.06 - Ásztai nagyi
aranycsillag.net ,

Tisztelt Csaba !

Nagyon tisztelem a munkásságodat, önzetlenül tanítasz bennünket. Jómagam már idősödő korba léptem és most kezd érdekelni az asztrológia.
köszönöm a leírásaidat Sok szeretetet küldök asztainagyi

business 0.3

Kedves Csaba! Nagyon jó az oldal. Naponta olvasom az írásaidat Végtelen az örömöm, hogy rátaláltam az oldaladra.Jó egészséget és minde
2013.4.06 - BKatalin
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Nagyon jó az oldal. Naponta olvasom az írásaidat Végtelen az örömöm, hogy rátaláltam az oldaladra.Jó egészséget és minden jót kívánok.
Szeretettel B Katalin

business 0.3

aranycsillag.net , 5.0 5.0 167 167 Kedves Csaba, köszönöm szépen az elemzést, nagy segítség lesz az elkövetkező évben.