Czompó Csaba asztrológus, asztrológiai előrejelzés, horoszkóp


Asztrológiai előrejelzés applikáció mobilra. Részletekért kattints ide.

Oldalunkon:

Ha regisztrálsz (díjmentesen és kötelezettség nélkül):

  • Belépés után olvashatod személyes napi horoszkóp előrejelzésed, mely nemcsak csillagjegyedet elemzi, hanem pontos születési dátumod, személyes képleted szerint értelmez.
  • Személyre szabott elemzés ízelítőket próbálhatsz ki (személyes horoszkóp és párhoroszkóp).
  • Egyedi több hónapos előrejelzéseket igényelhetsz, szintén személyes képleted alapján. Ezekhez még egy ajándék, éves szolár horoszkópot is adunk neked, mely jelen életéved főbb fejleményeit írja le.
  • Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kötelező megadnod) és nem küldünk ki kéretlen üzeneteket.

Asztrológiai elemzéseink, előrejelzéseink tágítják önismeretedet, rálátást adnak körülményeidre, várható lehetőségeidre a megfontoltabb döntések érdekében. Rajtad múlik, hogy mennyit és milyenképp hasznosítasz belőlük.
Elolvashatod látogatóink értékeléseit is, vagy te is hagyhatsz véleményeket.

Kellemesen hasznos időtöltést kívánok.
Czompó Csaba, asztrológus tanácsadó.
Lépj be az igazi asztrológia világába, hogy láthasd személyes napi horoszkópodat, mely születési helyed és időd alapján készül el.Fontos megjegyzés:

Mivel az Egyensúly elvét alkalmazom ingyenes tanácsadást nem vállalok. Ha alapos és részletbe menő személyes elemzésre lenne szüksége, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani. Az ingyenes tanácsokra való felkérések megválaszolatlanul maradnak részemről.

Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.


Vélemény/értékelés írása

NAGYON SZUPER ÉRDEKES, ÉRTHETŐ !!!
2013.10.06 - szabó gabriella
aranycsillag.net ,

NAGYON SZUPER ÉRDEKES, ÉRTHETŐ !!!

business 0.3

Kedves Csaba! Nagyon-nagyon jó, tartalmas honlapot alakítottál ki. A már elkészített személyes horoszkópomat, kiegészítve a gyermekeimével,
2013.9.12 - Agatha
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Nagyon-nagyon jó, tartalmas honlapot alakítottál ki. A már elkészített személyes horoszkópomat, kiegészítve a gyermekeimével, nagyon hálás vagyok és köszönet
érte. Köszönöm a munkádat és e-mailen jelentkezni
fogok. Annyira tartalmasnak találtam, szinte átélem az olvasások alatt azt, amit írtál, mintha "feszesen rám szabták volna a ruhámat", valami ilyesmit éreztem. További szép életet, jó egészséget, bőséget kívánok Neked és Családodnak!

business 0.3

Köszi Csaba a munkád! Előfizetőként szinte miden nap találok újításokat a honlapon, amivel megkönnyíted a bolygók és fényszögek értelm
2013.9.10 - beleva64
aranycsillag.net ,

Köszi Csaba a munkád! Előfizetőként szinte miden nap találok újításokat a honlapon, amivel megkönnyíted a bolygók és fényszögek értelmezését és ránk vonatkozó hatását! Nagyon szuper!!!!

business 0.3

Több asztrologiai oldalt is látogattam már az elmult hónapok, évek során és csak azt mondhatom, hogy mind közül ez nekem a legszimpatikusa
2013.7.13 - S.Papp Mária
aranycsillag.net ,

Több asztrologiai oldalt is látogattam már az elmult hónapok, évek során és csak azt mondhatom, hogy mind közül ez nekem a legszimpatikusabb. Emellett érzek egyfajta finom energiát, szeretetet ami engedi mondanom azt, hogy érződik kedves Csaba,hogy szivvel-lélekkel csinálod azt amire az Isten Téged teremtett.
Gratulálok ujra és ujra, és kivánom a legjobbakat neked és szeretteidnek.

Válasz: köszönöm

business 0.3

KÖSZÖNÖM HOGY ITT LEHETEK! ÍGY TISZTA NAGYBETŰVEL! 🙂
2013.7.07 - Gabi1973
aranycsillag.net ,

KÖSZÖNÖM HOGY ITT LEHETEK! ÍGY TISZTA NAGYBETŰVEL! 🙂

business 0.3

aranycsillag.net , 5.0 5.0 167 167 Kedves Csaba, köszönöm szépen az elemzést, nagy segítség lesz az elkövetkező évben.