Kezdőlap » Asztrológia » 2024 február a Jupiter és a Szaturnusz szerencsés találkozása

2024 február a Jupiter és a Szaturnusz szerencsés találkozása

Jupiter Szaturnusz szextil 2024-ben Január 24. és február 19. között a Bika Jupiter szextilt képez a Halakban haladó Szaturnusszal. A hatás február 6.-án éri el csúcspontját.

A Szaturnusz mutatja azt a módot, ahogyan a társadalom aktuálisan viszonyul a szabályokhoz, rendhez, intézményekhez, konvenciókhoz. A Jupiter mutatja pedig, hogy a társadalom miben látja az aktuális fejlődés, kibontakozás, terjeszkedés lehetőségeit. A Jupiter a Bika jegyében az általános társadalmi hangulatot az anyagi stabilitásra, kényelemre való törekvés, az erőforrások jobb beosztása, az érzéki élvezetek és művészi törekvések előtérbe kerülése jellemzi. A Halak jegyében a Szaturnusz a lelki témákra fekteti a hangsúlyt. Az emberek érzik, hogy saját belső egyensúlyuk érdekében az emberi kapcsolatokra, az azokban összekötő érzelmi szálakra kell figyelniük. Könnyebbé válik régi sérelmek elengedése, s a megbocsátás.

A szextil fényszög mindig egy lehetőséget hordoz magában a két bolygó minőségeinek pozitív összhangba hozására.

Új szolgáltatás: Karma elemzés. Részletekért kattints ide.

A következő három hétben szerencsésen járhatunk anyagi kérdésekben, befektetésekben, nagyobb vásárlásokban ha képesek vagyunk kissé önzetlenné, engedékenyebbé válni. Ha figyelembe vesszük a másik fél igényeit, gyengepontjait, s ahelyett, hogy kihasználnánk őket, inkább támogatjuk őket, akkor mindenki számára nyereséges élethelyzeteket teremthetünk. Most az ideje annak, hogy megfontoltan, de legyünk nagyvonalúak, engedjünk kicsit megrögzött álláspontjaikból és sokkal időtállóbb, kedvezőbb érvényesülési lehetőségek jelenhetnek meg az életünkben.

A vezérelv, a Halak alapján, hogy valójában, mind a Mindenség részei vagyunk és ha jót teszünk másokkal, valójában magunknak segítünk. A Bika és a Halak az anyagi jólétet kapcsolja össze az önzetlenség spirituális dimenziójával.

Amennyiben ez a két bolygó egyike fényszöget képez személyes horoszkópunk bolygóállásaival, akkor kifejezetten szerencsés pár hétnek nézhetünk elébe.