Személyes horoszkóp elemzés ingyen

Személyes horoszkóp

Ingyenes személyes horoszkóp elemzés, születési idő és hely alapján (bolygók, fényszögek, életterületek, minőségek értelmezése), interaktív horoszkóp ábrával.

Oldalunkon közérthető és egyedi leírást olvashatsz, rejtett Aszcendensed és Szerencsepontod értelmezésével.

Elemzésed megtekintéséhez be kell jelentkezned (felhasználói neved és jelszavad megadásával), vagy ha még nincs fiókod nálunk akkor regisztrálhatsz egyet ide kattintva.

A születési horoszkóp megelevenedik

Személyre szabott horoszkóp

Ha rámutatsz az egérrel vagy rákoppintasz a bolygókra, az Aszcendensre vagy a házcsúcsokra kiemeljük csak az adott bolygó kapcsolatait, illetve a horoszkópházak uralkodóit. Sőt ha rámutatsz az ábra alatti kis rajzocskákra még képleted fényszög alakzatait is láthatod (király trigon, trapéz, T-kvadrát, kereszt kvadrát, ék, misztikus négyszög, szextil trigon, ék).

Igazi asztrológiai elemzés:

Láthatod fontosabb bolygó kapcsolataid értelmezését és horoszkópod bolygó-, házeloszlás szerinti értelmezését és kiemelt életterületeidet. Ezen kívül elérheted képleted elemek és minőségek eloszlása szerinti elemzését. Kijelezzük a Sárkányfejet és a retrográd bolygókat.

A horoszkóp ábrán első pillantásra láthatod, melyek a fontosabb bolygóid, mivel nagyobb méretű jelekkel tüntetjük fel őket.

Személyre szabott horoszkóp elemzés:

A teljes személyes képlet alapján elemzünk! Az ingyenes személyes horoszkóp elemzés elolvasásához regisztráció szükséges.

Ha regisztrálsz, ezen kívül még több ingyenes online elemzést olvashatsz, megértheted kapcsolataidat és láthatod neked szóló napi horoszkópodat, mely születési helyed és időd alapján készül el.

Csatlakozz te is több ezer elégedett olvasónk táborába, kiknek pozitív értékeléseit, visszajelzéseit megtalálhatod honlapunkat böngészve. Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kell megadnod) és nem fogsz kapni kéretlen üzeneteket.

Regisztrációhoz kattints ideIngyenes tanácsadást nem vállalunk. A honlap által készített elemzéseket neked kell értelmezned élethelyzetedre. Ha személyesen készített elemzést szeretnél, tiszteletdíjas szolgáltatásainkat tudjuk ajánlani.


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


4.91 | 244 vélemény/értékelés alapján

Kedves Csaba,koszonom Neked ezt a kivalo oldalt! Elni fogok egy-ket lehetoseggel amint egyenesbe jottem.Sok sikert kivanok,Edith
2013.7.08 -edith
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba,koszonom Neked ezt a kivalo oldalt! Elni fogok egy-ket lehetoseggel amint egyenesbe jottem.Sok sikert kivanok,Edith

business 0.3

Kedves Csaba! Gratulálok az elemzésedhez és köszönöm. További fényes sikereket kívánok,szeretettel. REIKIDO
2013.7.07 -S.Papp Mária
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba! Gratulálok az elemzésedhez és köszönöm. További fényes sikereket kívánok,szeretettel. REIKIDO

business 0.3

Kedves Csaba!Köszönettel vettem az elemzéseit, mert teljes egészében hitelesnek bizonyultak. További jó munkát kívánok tehetségének kibontakoztatásá
2013.4.05 -Barta Árpádné
aranycsillag.net ,

Kedves Csaba!
Köszönettel vettem az elemzéseit, mert teljes egészében hitelesnek bizonyultak. További jó munkát kívánok tehetségének kibontakoztatásához.
Üdvözlettel: Barta Árpádné Berzeviczi Ágnes

business 0.3

Köszönöm, hogy a bejegyzéseiben a személyes képletemről ismerethez jutok. Kívánok sok kérdést -választ és bejegyzést.Köszönöm az írásait ami egész
2012.4.11 -Marta
aranycsillag.net ,

Köszönöm, hogy a bejegyzéseiben a személyes képletemről ismerethez jutok.
Kívánok sok kérdést -választ és bejegyzést.
Köszönöm az írásait ami egész érthetőek egy laikus számára is.
Üdv. Márta

business 0.3