Személyes horoszkóp elemzés ingyen

Személyes horoszkóp

Ingyenes személyes horoszkóp elemzés, születési idő és hely alapján (bolygók, fényszögek, életterületek, minőségek értelmezése), interaktív horoszkóp ábrával.

Oldalunkon közérthető és egyedi leírást olvashatsz, rejtett Aszcendensed és Szerencsepontod értelmezésével.

Elemzésed megtekintéséhez be kell jelentkezned (felhasználói neved és jelszavad megadásával), vagy ha még nincs fiókod nálunk akkor regisztrálhatsz egyet ide kattintva.

A születési horoszkóp megelevenedik

Személyre szabott horoszkóp

Ha rámutatsz az egérrel vagy rákoppintasz a bolygókra, az Aszcendensre vagy a házcsúcsokra kiemeljük csak az adott bolygó kapcsolatait, illetve a horoszkópházak uralkodóit. Sőt ha rámutatsz az ábra alatti kis rajzocskákra még képleted fényszög alakzatait is láthatod (király trigon, trapéz, T-kvadrát, kereszt kvadrát, ék, misztikus négyszög, szextil trigon, ék).

Igazi asztrológiai elemzés:

Csak itt láthatod fontosabb bolygó kapcsolataid értelmezését és horoszkópod bolygó-, házeloszlás szerinti értelmezését és kiemelt életterületeidet. Ezen kívül elérheted képleted elemek és minőségek eloszlása szerinti elemzését. Kijelezzük a Sárkányfejet és a retrográd bolygókat.

A horoszkóp ábrán első pillantásra láthatod, melyek a fontosabb bolygóid, mivel nagyobb méretű jelekkel tüntetjük fel őket.

Személyre szabott horoszkóp elemzés:

A teljes személyes képlet alapján elemzünk! Az ingyenes személyes horoszkóp elemzés elolvasásához regisztráció szükséges.

Ha regisztrálsz, ezen kívül még több ingyenes online elemzést olvashatsz, megértheted kapcsolataidat és láthatod csak neked szóló napi horoszkópodat, mely születési helyed és időd alapján készül el.

Csatlakozz te is több ezer elégedett olvasónk táborába, kiknek pozitív értékeléseit, visszajelzéseit megtalálhatod honlapunkat böngészve. Adataid védelmét biztosítjuk (nevedet sem kell megadnod) és nem küldünk ki kéretlen üzeneteket.

Regisztrációhoz kattints ideIngyenes tanácsadást nem vállalok. A honlapunk által készített ingyenes elemzéseket neked kell értelmezned élethelyzetedre. Ha általam személyesen készített elemzést szeretnél, tiszteletdíjas szolgáltatásaimat tudom ajánlani.


Hagyhatsz véleményt/értékelést is. Kattints ide az űrlap mutatásához.
Vélemény/értékelés írása


4.89 | 186 vélemény/értékelés alapján

Köszönöm hálásan ezt az értékelést. 100%-ban magamra ismertem. Alánlom ismerőseimnek is.Jó egészséget , minden elképzelhető jót kívánok Isten áldásáva
2013.11.19 -Csipisz
aranycsillag.net ,

Köszönöm hálásan ezt az értékelést. 100%-ban magamra ismertem. Alánlom ismerőseimnek is.Jó egészséget , minden elképzelhető jót kívánok Isten áldásával.

business 0.3

Köszönöm az elemzést.Szuper az oldal,sok a hasznos infó.Érdekel a részletes elemzés.Aki hasznos ajándékot keres karácsonyra regisztráljon!Sok csillagf
2013.11.13 -Holdsugár
aranycsillag.net ,

Köszönöm az elemzést.Szuper az oldal,sok a hasznos infó.Érdekel a részletes elemzés.Aki hasznos ajándékot keres karácsonyra regisztráljon!Sok csillagfényes éjszakát!

business 0.3

Tökéletes! Nagyon jó az oldal is, már régóta kerestem valami ilyet. Hatalmas festő leszek, amúgy is tudtam, de ez a leírás csak megerősített benne. Kö
2013.11.09 -Czvix
aranycsillag.net ,

Tökéletes! Nagyon jó az oldal is, már régóta kerestem valami ilyet. Hatalmas festő leszek, amúgy is tudtam, de ez a leírás csak megerősített benne. Köszönöm!

business 0.3

Ez a rövid jellemzés valóban illik rám, és fel is keltette az érdeklődésemet egy részletesebb elemzés iránt.
2013.10.29 -Márta
aranycsillag.net ,

Ez a rövid jellemzés valóban illik rám, és fel is keltette az érdeklődésemet egy részletesebb elemzés iránt.

business 0.3

Megdöbbentően pontos, nagyon találó! Hálás vagyok érte és természetesen kíváncsi a teljes horoszkópomra. Köszönöm, további sok sikert!
2013.10.27 -Bettywell
aranycsillag.net ,

Megdöbbentően pontos, nagyon találó! Hálás vagyok érte és természetesen kíváncsi a teljes horoszkópomra. Köszönöm, további sok sikert!

business 0.3